REALZEUS έγραψε:Μια χαρά είναι αυτό. Απλά θες μαθήματα yoga για να μπεις και να βγεις...
χωρις γιογκα
REALZEUS έγραψε:Μια χαρά είναι αυτό. Απλά θες μαθήματα yoga για να μπεις και να βγεις...
):
REALZEUS έγραψε:Σε εργοστασιακό δεν έχω μπει Μήτσο, αλλά ένα πειραγμένο 9άρι με χάλασε με τα τσάφ-τσουφ της σκάστρας. Βέβαια είναι εργαλείο, δεν το συζητάμε!![]()
KiloMeater έγραψε:Δηλαδή ποια λειτουργία στην touch οθόνη είναι τόσο critical που πρέπει να γίνει απευθείας και δεν μπορεί να περιμένει 5 δευτερόλεπτα πχ όταν ο οδηγός δεν μπορεί εκείνη ακριβώς τη στιγμή να ασχοληθεί;
Η μήπως με τα φυσικά κουμπιά του κλιματισμού πχ ψαχουλευε κάνεις να αλλάξει μισό βαθμό την ώρα που έκανε προσπέραση νταλίκας σε επαρχιακό
Έχω την αίσθηση ότι μάλλον δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει πολύ αυτά τα μηχανήματα και τα έχετε στο μυαλό σας λες και είναι τίποτα περιπολικά.... Οραματίζομαι τα δύο γερόντια του Muppet show στο θεωρειο να λένε πάει τα χαλάσανε τα αυτοκίνητα με αυτά τα ηλεκτρονικά και τις οθόνες, στην τσέπη το iphone βέβαια .
elteo έγραψε:Καλά εσύ κάνεις σαν τους παππούδες που τους βάζουν μπροστά από ένα ΑΤΜ τώρα....ο κόσμος προχωράει. Δεν θα μείνει στο 90.
Είδα έναν παραφορτωμένο αντίστοιχο το πρωί να έχει[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]