Όταν ξεφευγω από αυτόν τον κανονα η ζυγαρια τσιμπαει μεσα στη βδομαδα. κατι ψιλα.
Εχθες π.χ. εφαγα 2 Canoli!!!
λογω ειδικων περιστάσεων.
εγώ είχα μεγάλο σχετικό περιθώριο και στα 2 κομμάτια, οπότε ψιλοχαλαρά το πήγα και σιγά σιγά δούλεψε
υπό άλλες συνθήκες μπορεί να έπρεπε να κάνω άλλα πράγματα πιο δραστικά
και εννοείται ότι πού και πού το ρίχνουμε έξω, δεν υπάρχει νόημα να το γυρίσουμε στη μόνιμη προσευχή και νηστεία, όσοι το έκαναν αυτό κάποια στιγμή ξανακύλησαν επειδή μάζευαν απωθημένα
από την άλλη από ένα σημείο κι έπειτα ίσως δεν θες και να το κάνεις συνέχεια (σε μένα τουλάχιστον κάπως έτσι φαίνεται να είναι), δεν νιώθεις καλά από κει που έχουν στρώσει στομάχια έντερα κτλ.. νιώθεις ότι χαλιέσαι με τη σαβούρα, αλλά μια στο τόσο δεν τρέχει και κάτι, αλλά αν φάω 3 μέρες σερί σαβούρα θα νιώσω άρρωστος στο τέλος από κει που μπορεί να το θεωρούσα φυσιολογικό
είχε τύχει πριν κάτι μέρες να φάω junk food (το χειρίστης ποιότητας) και με έπιασε η κοιλιά μου και την άλλη μέρα χαμός στην τουαλέτα, παλιότερα δεν με ενοχλούσε εξίσου ή ήμουν σε μια πιο μόνιμη κατάσταση ενόχλησης οπότε μου φαινόταν φυσιολογικό
Και δεν μ αρέσει καθόλου αυτο.< Note >
elteo έγραψε:Nα τα εκατοστήσεις....οh wait...Μπορείς να μου πεις να τα 200ρισω!!

< Note >
Focusman91 έγραψε:Εγώ πάλι τρώω όλη την ώρα και έχω φτάσει αισίως στα 105 κιλα!Και δεν μ αρέσει καθόλου αυτο.
< Note >
Μια από τα ίδια εδώ. Και εμενα δε μαρεσει καθόλου αυτό αλλά το να κάνω; Περνάω φάση μεγάλου έρωτα με το φαΐ...
Σε σχέση με τον Μάιο του 2018, είμαι +13 κιλά.... Για να δούμε..... Θα το προλάβω;
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

QsisVTS έγραψε:προσωπικά το πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι να χάσει κανείς κιλά, απλά το πιο βασικό είναι να μειώσεις το φαί και να βελτιώσεις την ποιότητα
Σωστό
QsisVTS έγραψε:και εννοείται ότι πού και πού το ρίχνουμε έξω, δεν υπάρχει νόημα να το γυρίσουμε στη μόνιμη προσευχή και νηστεία, όσοι το έκαναν αυτό κάποια στιγμή ξανακύλησαν επειδή μάζευαν απωθημένα
Σχετικό, αλλά πιστεύω πως σε γενικές γραμμές σωστό...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Δεν μ'αρέσει που δεν έχει remote start το αμάξι, τον ήπιαμε παίδες
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Τώρα, εσύ κάνε όπως καταλαβαίνεις...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90