Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#562319 κι εγώ περίπου 6-7 μήνες έκανα, από σεπτέμβριο δηλαδή έχω σταθεροποιηθεί και είχα αρχίσει απρίλιο
Άβαταρ μέλους
By 224v
#562326 Εγω παλι εχασα τρώγοντας ένα κυριως γευμα πριν τις 7 το βραδυ και σωστα διατροφικα γευματα 4 τον αριθμο μεσα στη μερα. Βεβαια δεν καταναλωνω υπερβολικες θερμιδες καθημερινα λογω πλέον συνταξιοδότησης...
Όταν ξεφευγω από αυτόν τον κανονα η ζυγαρια τσιμπαει μεσα στη βδομαδα. κατι ψιλα.

Εχθες π.χ. εφαγα 2 Canoli!!! :metalo: λογω ειδικων περιστάσεων.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#562328 προσωπικά το πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι να χάσει κανείς κιλά, απλά το πιο βασικό είναι να μειώσεις το φαί και να βελτιώσεις την ποιότητα

εγώ είχα μεγάλο σχετικό περιθώριο και στα 2 κομμάτια, οπότε ψιλοχαλαρά το πήγα και σιγά σιγά δούλεψε

υπό άλλες συνθήκες μπορεί να έπρεπε να κάνω άλλα πράγματα πιο δραστικά

και εννοείται ότι πού και πού το ρίχνουμε έξω, δεν υπάρχει νόημα να το γυρίσουμε στη μόνιμη προσευχή και νηστεία, όσοι το έκαναν αυτό κάποια στιγμή ξανακύλησαν επειδή μάζευαν απωθημένα

από την άλλη από ένα σημείο κι έπειτα ίσως δεν θες και να το κάνεις συνέχεια (σε μένα τουλάχιστον κάπως έτσι φαίνεται να είναι), δεν νιώθεις καλά από κει που έχουν στρώσει στομάχια έντερα κτλ.. νιώθεις ότι χαλιέσαι με τη σαβούρα, αλλά μια στο τόσο δεν τρέχει και κάτι, αλλά αν φάω 3 μέρες σερί σαβούρα θα νιώσω άρρωστος στο τέλος από κει που μπορεί να το θεωρούσα φυσιολογικό

είχε τύχει πριν κάτι μέρες να φάω junk food (το χειρίστης ποιότητας) και με έπιασε η κοιλιά μου και την άλλη μέρα χαμός στην τουαλέτα, παλιότερα δεν με ενοχλούσε εξίσου ή ήμουν σε μια πιο μόνιμη κατάσταση ενόχλησης οπότε μου φαινόταν φυσιολογικό
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#562342 Εγώ πάλι τρώω όλη την ώρα και έχω φτάσει αισίως στα 105 κιλα! Και δεν μ αρέσει καθόλου αυτο.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
elteo έγραψε:Nα τα εκατοστήσεις....οh wait...
Μπορείς να μου πεις να τα 200ρισω!!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By sargus
Focusman91 έγραψε:Εγώ πάλι τρώω όλη την ώρα και έχω φτάσει αισίως στα 105 κιλα! Και δεν μ αρέσει καθόλου αυτο.

< Note >

Μια από τα ίδια εδώ. Και εμενα δε μαρεσει καθόλου αυτό αλλά το να κάνω; Περνάω φάση μεγάλου έρωτα με το φαΐ... :eat:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#562363 11 κιλά πήρα στο Δεκέμβριο... Μια το παρατεταμένο κρύωμα που με άφησε εκτός προπονήσεων, μια τα τρεχάματα με τον πατέρα μου, μια οι αργίες.... Δε θέλει και πολύ... Έφαγα και χωρίς αύριο αρκετές φορές, πρέπει να ομολογήσω....
Σε σχέση με τον Μάιο του 2018, είμαι +13 κιλά.... Για να δούμε..... Θα το προλάβω;
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:προσωπικά το πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι να χάσει κανείς κιλά, απλά το πιο βασικό είναι να μειώσεις το φαί και να βελτιώσεις την ποιότητα

Σωστό

QsisVTS έγραψε:και εννοείται ότι πού και πού το ρίχνουμε έξω, δεν υπάρχει νόημα να το γυρίσουμε στη μόνιμη προσευχή και νηστεία, όσοι το έκαναν αυτό κάποια στιγμή ξανακύλησαν επειδή μάζευαν απωθημένα

Σχετικό, αλλά πιστεύω πως σε γενικές γραμμές σωστό...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#563571 Εικόνα

Δεν μ'αρέσει που δεν έχει remote start το αμάξι, τον ήπιαμε παίδες
Άβαταρ μέλους
By markvag
#563573 Εγώ το ξαναλέω... Κρύο, καιρός για τρίο... :inlove:

Τώρα, εσύ κάνε όπως καταλαβαίνεις... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#563575 Αυτό θέλει 10 και άνω για να πιάσουμε θερμοκρασία
Άβαταρ μέλους
By markvag
#563576 Λίγη καλή θέληση και σωστή οργάνωση χρειάζεται και προπάντων, όχι αρνητισμός! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#563592 Νope, έχω γάντια όμως :lol: