Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By red_monster
thanasisr16 έγραψε:
red_monster έγραψε:
thanasisr16 έγραψε:Καλύτερα που θα πάρεις το φρέσκο με το 7αρι DSG και τις τελευταίες αλλαγές παρά το εκθεσειακό που κάθεται τόσο καιρό και έχουν μπει τόσοι μέσα

Κάθεται τόσο καιρό και έχουν μπει πόσοι ; :dizzy:

Υπάρχει ένα εκθεσιακό 300αρι με dsg στη βελμαρ που κάθεται εκεί πάνω από 6 μήνες και επειδή είναι το μόνο cupra που υπάρχει στην έκθεση οποιος περνάει από την έκθεση μπαίνει για να το δει.Θα με πείραζε παρά πολύ να σκασω τα λεφτά μου για καινούργιο αμάξι και να ξέρω ότι έχουν κάτσει μέσα άλλα 200 άτομα

Ακόμα και αν συνοδευόταν από την αντίστοιχη έκπτωση ? Πόσο πάει ο κώλος άραγε ? :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#563292 Άμα το δινε 30-31Κ πάντως, το εκθεσιακό θα έπαιρνα αλλά το δινει κανονικότατη τιμή καταλόγου. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#563294 Ακριβώς. Σκέψου ότι πούλησε 2 κομμάτια ΜΥ19 σε λιγότερο από μήνα και μέσα σε μέρες από τη στιγμή που τα έφερε Ελλάδα, ενώ το εκθεσιακό είναι εκεί κοντά 3μηνο. Περιμένει Cupra Ateca για εκθεσιακό και λογικά όταν έρθει θα πέσει αρκετά η τιμή του Leon. Έχουν κι αυτοί τα δίκια τους πάντως γιατί από τη στιγμή που αποφάσισαν να φτιάξουν "γωνία" Cupra κάτι πρέπει να υπάρχει ως έκθεμα. Είναι κάπως να μπαίνεις να βλέπεις τα banner κτλ και μετά μία κενή προθήκη.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#563296 Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, ότι αν μας μείνει το φλάγκσιπ να βλέπουν τα λιμά (και όχι μόνο) δε θα μας πειράξει και ιδιαίτερα.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
red_monster έγραψε:
thanasisr16 έγραψε:
red_monster έγραψε:
thanasisr16 έγραψε:Καλύτερα που θα πάρεις το φρέσκο με το 7αρι DSG και τις τελευταίες αλλαγές παρά το εκθεσειακό που κάθεται τόσο καιρό και έχουν μπει τόσοι μέσα

Κάθεται τόσο καιρό και έχουν μπει πόσοι ; :dizzy:

Υπάρχει ένα εκθεσιακό 300αρι με dsg στη βελμαρ που κάθεται εκεί πάνω από 6 μήνες και επειδή είναι το μόνο cupra που υπάρχει στην έκθεση οποιος περνάει από την έκθεση μπαίνει για να το δει.Θα με πείραζε παρά πολύ να σκασω τα λεφτά μου για καινούργιο αμάξι και να ξέρω ότι έχουν κάτσει μέσα άλλα 200 άτομα

Ακόμα και αν συνοδευόταν από την αντίστοιχη έκπτωση ? Πόσο πάει ο κώλος άραγε ? :lol:

:lol: :s_rofl
Και έκπτωση να είχε θα προτιμούσα κάποιο μη εκθεσιακό γιατί όλο και κάποια γρατζουνιά θα έχει γίνει :vava:
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
Deleted User 1 έγραψε:Ακριβώς. Σκέψου ότι πούλησε 2 κομμάτια ΜΥ19 σε λιγότερο από μήνα και μέσα σε μέρες από τη στιγμή που τα έφερε Ελλάδα, ενώ το εκθεσιακό είναι εκεί κοντά 3μηνο. Περιμένει Cupra Ateca για εκθεσιακό και λογικά όταν έρθει θα πέσει αρκετά η τιμή του Leon. Έχουν κι αυτοί τα δίκια τους πάντως γιατί από τη στιγμή που αποφάσισαν να φτιάξουν "γωνία" Cupra κάτι πρέπει να υπάρχει ως έκθεμα. Είναι κάπως να μπαίνεις να βλέπεις τα banner κτλ και μετά μία κενή προθήκη.

Το αμάξι ποτε θα είναι στη βελμαρ;
Το full link μπορεί να δείχνει τους χάρτες στον ψηφιακό πίνακα ή μόνο το Navi system plus το υποστηρίζει αυτό;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#563374 1) Πέμπτη ή Παρασκευή θα είναι στη Βελμάρ. Πέμπτη θα έχουμε και πινακίδες.

2) Μόνο με navi system plus έχεις χάρτη και στο digital panel με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#563410 Και εμένα Παρασκευή είχε έρθει και Πέμπτη το είχα στα χέρια μου.
Έρχεται με start/stop button ή κανονική μίζα;
Και πάλι καλοτάξιδο και να το χαρείς όσο δεν πάει :thumbsup: :oops:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#563422 Όχι δεν έχει button. Το button πάει μαζί με το keyless entry. Ευχαριστώ για τις ευχές!
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#563423 Όταν είχα πάει εγώ να το δω στη βελμαρ στον αποθηκευτικό χώρο στο υπόγειο ο πωλητής δεν ήξερε από που ανάβουν τα φώτα και έπρεπε να κάτσω στο σκοτάδι με τον φακό του κινητού για να δω για τυχόν γρατζουνιές και χτυπήματα :rant:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
funkyreverend έγραψε:
postruck έγραψε:Oσο για τους πωλητές της εδω seat,το 2009 που πήρα το altea,o ένας μου έλεγε δεν μπορείς να κάνεις παραγγελία facelift με ηλιοροφή και ο άλλος την άλλη μέρα, μου είπε οτι υπάρχει μέσα στο καράβι διαθέσιμο ενα λευκό με ηλιοροφή!

Για τέτοιες πληροφορίες, ρωτάμε asimov για σίγουρα.

Καλοτάξιδο StefanLeon!
Εντάξει παιδιά σκεφτείτε, υπάρχουν και χειρότερα.

3η γενιά Auris για τη Λάμδα. Νέα γενιά Corolla σ όλο τον κόσμο!
Εικόνα

Συγγνώμη Στέφανε που σου μολύνω στο θέμα με Toyota..
< Note >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#563878 Επιτέλους ένα πέτρολχεντ αυτοκίνητο. :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

Τεράστιος. :thumbsup:

Να το χαρείς σε κάθε είδους διαδρομή. :shifty: