Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
Deleted User 1 έγραψε:Καλά δεν το συζητώ. Έχω αρχίσει τώρα το ψαχτήρι βάσει VIN και γενικά το μοντέλο έχει πολλές αλλαγές από 15/10/18 και μετά. Ακόμα και το μοτέρ είναι εντελώς νέος κωδικός που ξεκινάει από D(NUC).

Μήπως έχουν αλλάξει τον κωδικό λόγω του νέου κύκλου μετρήσεων και ο κινητήρας είναι euro 6b? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#563170 Αυτά είναι που κάνουν τα φλας να αναβοσβήνουν όπως τα καινούργια Audi σε στυλ γραμμής;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Deleted User 1 έγραψε:Οχι αλλα θα μαθω απο πρωτο χερι σε 2-3 χρονακια φανταζομαι... :shifty:

< >

η αντιπροσωπεια δεν δινει τιποτα, που να μην χανεις εγγυηση?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#563187 Αυτοί δεν ξέρουν αν πουλάνε αμάξι με navi ή όχι, θα πουλάνε βελτιωτικά? :lol:

Θα βρούμε σε 2-3 χρόνια ένα καλό εξατμισά να φτιάξει κάτι και θα κοτσάρουμε και ένα πρόγραμμα στα 350-360hp να λέμε ότι είναι ΦΠΕ. Εάν βέβαια δε σκορπίσει στο μεταξύ...
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
Deleted User 1 έγραψε:Αυτοί δεν ξέρουν αν πουλάνε αμάξι με navi ή όχι, θα πουλάνε βελτιωτικά? :lol:

Θα βρούμε σε 2-3 χρόνια ένα καλό εξατμισά να φτιάξει κάτι και θα κοτσάρουμε και ένα πρόγραμμα στα 350-360hp να λέμε ότι είναι ΦΠΕ. Εάν βέβαια δε σκορπίσει στο μεταξύ...

Μου θύμισες όταν είχα πρώτο πάει εκεί και τους ρώταγα ποτε θα έρθει ο ψηφιακός πίνακας και άλλα και με κοίταγαν σαν εξωγήινο.Πραγματικά λυπηρό να μην γνωρίζουν αυτό που πουλάνε :slap:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#563194 Δε φταίνε αυτοί. Οι καταναλωτές φταίμε. Είμαστε τόσο άσχετοι που δεν χρειάζεται κι αυτοί να ξοδέψουν πόρους ώστε να την κάνουν σωστά τη δουλειά.

Εγώ δεν άντεξα να περιμένω και έκανα μία ετήσια συνδρομή στο partslink24.com και με vin βρίσκεις τα πάντα όλα. Σιγά μην περιμένω κάθε φορά που ψάχνω κάτι να με εξυπηρετήσει αντιπροσωπεία κτλ. Για την ιστορία το Cupra έχει τελικά το απλό navi system και όχι τo navi system plus και ενώ θα έχω χάρτες, αυτοί θα παίζουν μόνο στην κεντρική οθόνη και όχι και στον ψηφιακό πίνακα οργάνων.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#563197 Σωστά. Χρειάζεται ενεργοποίηση (±240€). Μόνο το navi system plus το έχει προεγκατεστημένο μαζί με μερικές ακόμα ευκολίες (10GB HDD, wifi, sim, DAB). Για την ώρα θα το αφήσω ως έχει και εάν βρεθεί καμιά καλή μονάδα NSP σε κάνα ebay ίσως κάνω μία τράμπα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
thanasisr16 έγραψε:Καλύτερα που θα πάρεις το φρέσκο με το 7αρι DSG και τις τελευταίες αλλαγές παρά το εκθεσειακό που κάθεται τόσο καιρό και έχουν μπει τόσοι μέσα

Κάθεται τόσο καιρό και έχουν μπει πόσοι ; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By postruck
#563253 stefan,καλόστριφτο :s_gamer
Μιας και είπες πιο πάνω για i30N, προχθές στην Μαγούλα είδα ενα μπλέ πάνω σε αυτοκινητάμαξα μαζί με i10-i20.
Oσο για τους πωλητές της εδω seat,το 2009 που πήρα το altea,o ένας μου έλεγε δεν μπορείς να κάνεις παραγγελία facelift με ηλιοροφή και ο άλλος την άλλη μέρα, μου είπε οτι υπάρχει μέσα στο καράβι διαθέσιμο ενα λευκό με ηλιοροφή!
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
postruck έγραψε:Oσο για τους πωλητές της εδω seat,το 2009 που πήρα το altea,o ένας μου έλεγε δεν μπορείς να κάνεις παραγγελία facelift με ηλιοροφή και ο άλλος την άλλη μέρα, μου είπε οτι υπάρχει μέσα στο καράβι διαθέσιμο ενα λευκό με ηλιοροφή!

Για τέτοιες πληροφορίες, ρωτάμε asimov για σίγουρα. :lol:

Καλοτάξιδο StefanLeon!
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
red_monster έγραψε:
thanasisr16 έγραψε:Καλύτερα που θα πάρεις το φρέσκο με το 7αρι DSG και τις τελευταίες αλλαγές παρά το εκθεσειακό που κάθεται τόσο καιρό και έχουν μπει τόσοι μέσα

Κάθεται τόσο καιρό και έχουν μπει πόσοι ; :dizzy:

Υπάρχει ένα εκθεσιακό 300αρι με dsg στη βελμαρ που κάθεται εκεί πάνω από 6 μήνες και επειδή είναι το μόνο cupra που υπάρχει στην έκθεση οποιος περνάει από την έκθεση μπαίνει για να το δει.Θα με πείραζε παρά πολύ να σκασω τα λεφτά μου για καινούργιο αμάξι και να ξέρω ότι έχουν κάτσει μέσα άλλα 200 άτομα