kantoniou έγραψε:Καλοταξιδο Stefan. Άμα πάρω κι εγώ το χιλιαρι τα πάμε για καμία κοντρίτσα![]()
Στο βρεγμένο θα με χεις για πλάκα! Σιγά μην ξεκινήσει το κουπρα!
kouladi έγραψε:Διπλού ψεκασμού μοτέρ έτσι;
Αν δεν κάνω πολύ λάθος, τότε ναι. Θα πρέπει να περιμένω να δω και κωδικό μοτέρ βέβαια αλλά κατά 99% είναι ΕΑ888 GEN-3b, οπότε 8μπεκος. Επίσης εχει πλέον και φίλτρο σωματιδίων εξ' ου και οι ρυποι πέσανε στους 152 από 156 παρά το wltp. Συν βέβαια το νέο 7αρι αντί 6αριου DSG καθώς και τα μείον 10hp.
Deleted User 1 έγραψε:kantoniou έγραψε:Καλοταξιδο Stefan. Άμα πάρω κι εγώ το χιλιαρι τα πάμε για καμία κοντρίτσα![]()
Στο βρεγμένο θα με χεις για πλάκα! Σιγά μην ξεκινήσει το κουπρα!
kouladi έγραψε:Διπλού ψεκασμού μοτέρ έτσι;
Αν δεν κάνω πολύ λάθος, τότε ναι. Θα πρέπει να περιμένω να δω και κωδικό μοτέρ βέβαια αλλά κατά 99% είναι ΕΑ888 GEN-3b, οπότε 8μπεκος. Επίσης εχει πλέον και φίλτρο σωματιδίων εξ' ου και οι ρυποι πέσανε στους 152 από 156 παρά το wltp. Συν βέβαια το νέο 7αρι αντί 6αριου DSG καθώς και τα μείον 10hp.
Πφ, σιγά...θα βάλουμε εξάτμιση #ντίμηβγεςαπόμέσαμου
Ακούγονται παράπονα ότι το φίλτρο έχει κόψει αρκετά τα farts and bangs σε σχέση με τα παλιά 290αρια και τα 300αρια. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε κάτι για αυτό.
Επίσης υπάρχει και sound generator που πρέπει επίσης να πάρει πούλο. Τον καλύτερο ήχο πάντως στην κατηγορία πιθανότατα τον έχει το i30N που έχει κλαπετα στην εξάτμιση.
Μια χαρά θα είναι και για Αθήνα.
Τέλεια επιλογή.
R21
Αντε τωρα απομενει να σε παμε γαμβρο με δαυτο στον Αη Δημητρη τον Λουμπαδιαρη ,συνοδεία με 2λιτρα octavia κ σειρήνες στο φουλ

@γιαννικ
Ευχαριστω κατ αρχας και κατα δευτερον αυτο θα συμβει οταν γινει premium η Seat.

< >
Deleted User 1 έγραψε::shifty:Εγώ το λέω και καλό πάντως που κόπηκαν αυτά τα αστεία farts and bangs αλλά ΟΚ.
Ακούγονται παράπονα ότι το φίλτρο έχει κόψει αρκετά τα farts and bangs σε σχέση με τα παλιά 290αρια και τα 300αρια. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε κάτι για αυτό.Επίσης υπάρχει και sound generator που πρέπει επίσης να πάρει πούλο. Τον καλύτερο ήχο πάντως στην κατηγορία πιθανότατα τον έχει το i30N που έχει κλαπετα στην εξάτμιση.
Έχουμε αρχίζει να μαζευόμαστε πολλοί εδώ με seat