Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By georgechatz
kostis20 έγραψε:Το Drive μέτρησε στο 1.0Τ manual στα 8.3
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... bo-firefly

και το renegade με ίδιο μοτέρ-κιβώτιο με αυτό που δοκίμασε ο Γερμανός από πάνω, μάλλον μεγαλύτερο βάρος και χειρότερη αεροδυναμική, στα 8,7
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... 50-ps-ddct
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Ναι, αλλά πες γιατί επίσης πρέπει να πεις τι ακριβώς θ' αγόραζες σε καινούριο με γύρω στα 20Κ budget.
Το καινούριο για την εγγύηση (ξαναλέω, δεν θα είναι το δικό μου αμάξι, αλλά της γυναίκας).

C3 αυτοματο και τα ρεστα ταξιδακια :s_wink

Ειναι μια χαρα για αυτοκινητο πολης.

Χωραει ανετα τα ψωνια του ΣΜ, και κατι ακομα που ακουσα σε εκθεση, μοιαζει με SUV επειδη δειχνει και ειναι πιο ψηλο
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
georgechatz έγραψε:
kostis20 έγραψε:Το Drive μέτρησε στο 1.0Τ manual στα 8.3
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... bo-firefly

και το renegade με ίδιο μοτέρ-κιβώτιο με αυτό που δοκίμασε ο Γερμανός από πάνω, μάλλον μεγαλύτερο βάρος και χειρότερη αεροδυναμική, στα 8,7
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... 50-ps-ddct

Αρα μπορει να του εδειχνε χλμ/λιτ και οχι λιτ/100 χλμ και να μπερδευτηκε οπως την πατησα κι εγω προχτες :lol:
Εκει που ημουν ετοιμος να παω συνεργειο γιατι 12 λιτ/ 100 χλμ δεν ειναι νορμαλ, ειδα οτι στον Κηφισο το νουμερο ανεβαινε αντι να πεφτει και κοιταξα καλυτερα τι εγραφε διπλα στο νουμερο ( χλμ/λιτ) :slap: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Ναι, αλλά πες γιατί επίσης πρέπει να πεις τι ακριβώς θ' αγόραζες σε καινούριο με γύρω στα 20Κ budget.
Το καινούριο για την εγγύηση (ξαναλέω, δεν θα είναι το δικό μου αμάξι, αλλά της γυναίκας).

Κάπου μεταξύ i30, focus, astra...

Anonymous Founder έγραψε:Επίσης αρέσει και την γυναίκα μου και είναι ένα από τα υποψήφια σαν αντικαταστάτης της 1...
:s_cry

:tomato: :tomato: :tomato:

Τελικά, δεν μας είπες...

Το golf πόσο συμμετοχικό είναι;;; :shifty: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#562643 @markvag
Καθόλου συμμετοχικό! :help:

Όσο για i30, Focus, Astra, μόνον το Ford θα είχε κάποιες ελπίδες, τα άλλα ούτε να τα δει. :help:

Όπως και να 'χει, η επιλογή θα είναι εντελώς δική της, εγώ μόνον στο μηχανικό κομμάτι θα συνεισφέρω (έχουν φάει άκυρο όλα τα VAG λόγω DSG, ενώ έχουν φάει άκυρο και όλα όσα έχουν ρομποτικό αυτόματο). Προφανώς και είναι λογική και ξέρει τι θέλει και χρειάζεται και εγώ δεν γίνεται να της επιβάλλω να οδηγεί μια ώρα στο μποτιλιάρισμα με short shift και σκληρό κιβώτιο.
:s_blush

Δηλαδή, δεν είμαι και τόσο παράλογος άνθρωπος κατά βάθος... Το μόνο που την γλιτώνει προς το παρόν την BMW, είναι πως κανείς εκ των δύο δεν έχει όρεξη να αποχωριστεί ένα σεβαστό ποσό για ένα καινούριο αυτοκίνητο (που σίγουρα θα είναι πάνω από 10Κ).
Οπότε, ακόμη υπάρχει ελπίδα (αλλά σίγουρα σύντομα θα πρέπει να αποχαιρετήσω το μόνο πραγματικά ενδιαφέρον αμάξι που είχα ποτέ οδηγικά και μάλλον δεν προβλέπεται άμεσα να έχω την ευκαιρία για κάτι αντίστοιχο.
Προφανώς, βρίσκω εντελώς παράλογο για την δική μας οικονομική κατάσταση, να έχω και 3ο αμάξι "βόλτας", όταν όλα τα χιλιόμετρα πλέον εντός και εκτός Αθήνας γίνονται με το εταιρικό που είναι all-inclusive (εννοώ είναι πληρωμένα τα πάντα, μέχρι και η βενζίνη για προσωπική χρήση και η εφορία...).

Πάλι καλά που υπάρχει και η Ducati για καμιά βόλτα δηλαδή... :vava: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By sargus
Anonymous Founder έγραψε:μόνον το Ford θα είχε κάποιες ελπίδες,

Anonymous Founder έγραψε:αλλά σίγουρα σύντομα θα πρέπει να αποχαιρετήσω το μόνο πραγματικά ενδιαφέρον αμάξι που είχα ποτέ οδηγικά και μάλλον δεν προβλέπεται άμεσα να έχω την ευκαιρία για κάτι αντίστοιχο.

Γιατί το λες αυτό; Το φόκους δεν είναι μια χαρά συμμετοχικό για τα γούστα σου; (αν και κατά τη γνώμη μου το χάλασαν λίγο το τωρινό σε αυτό το θέμα)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#562663 Με τίποτε. :s_no
Δυστυχώς.
Απλούστατα, δεν έχω τα λεφτά για να πάρω κάτι που πραγματικά αξίζει και γουστάρω, άρα κάθομαι με την μηχανή και το εταιρικό. Αν είχα δικό μου σπίτι και άλλα εισοδήματα να το κουβεντιάσουμε, αλλά δεν έχω.
Οπότε, απολαμβάνω την καλή μου τύχη να έχω αμάξι που δεν πληρώνω το παραμικρό και θα φροντίσω κάποια στιγμή και η γυναίκα μου να έχει κάτι πιο ταιριαστό στις ανάγκες της.

Αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: ένα Golf ή ένα Focus απέχει πάρα πολύ από μια 1. Ακόμη και σαν την δική μου που είναι η πρώτη γενιά (η δεύτερη είναι ακόμη καλύτερο αυτοκίνητο γιατί έχει καλύτερα μοτέρ, το μόνο σημείο που έπασχε η πρώτη γενιά).
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#562708 Ελαφρώς μεταχειρισμένη 116d αυτόματη? Βλέπω κάποιες με 10.000-20.000χλμ γύρω στα 22.000€
Και χρόνια πολλά επ' ευκαιρία!
< Note >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#562711 Diesel ο HF αποκλείεται.

Πριν τις γιορτές είχε καινούργιες 118i αυτόματες με 23 χιλιάρικα αν θυμάμαι καλά
Άβαταρ μέλους
By g8777
belgarion έγραψε:Ελαφρώς μεταχειρισμένη 116d αυτόματη? Βλέπω κάποιες με 10.000-20.000χλμ γύρω στα 22.000€

< Note >

Εικόνα

:s_laughat :s_laughat :s_laughat :s_laughat :s_laughat :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Asimov έγραψε:Diesel ο HF αποκλείεται.

Πριν τις γιορτές είχε καινούργιες 118i αυτόματες με 23 χιλιάρικα αν θυμάμαι καλά
Μα για τη σύζυγο δεν ψάχνουμε?

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#562716 Η σύζυγος θα πάρει βενζίνη, το diesel είναι εκτός κουβέντας. Αλλά κατά τ' άλλα θα πάρει αυτό που της αρέσει... Και ΔΕΝ της αρέσει η 118i.
:ninja: :vava: :tomato:
Κυρίως η τιμή της και το γεγονός πως τις θεωρεί αναξιόπιστες (και με το δίκιο της...).
Αυτή (όπως και οι περισσότερες) προτιμάει ένα B-SUV ή ακόμη ακόμη και ένα σουπερμίνι σαν το C3.
:s_cry

Φαντάζομαι ήδη την εικόνα να πάω στην αντιπροσωπεία με την 1 και να φεύγω με το C3, έστω κι αν θα το οδηγεί άλλος...
:s_shout :s_shout