- 25 Ιαν 2019, 13:58
@markvag
Καθόλου συμμετοχικό!
Όσο για i30, Focus, Astra, μόνον το Ford θα είχε κάποιες ελπίδες, τα άλλα ούτε να τα δει.
Όπως και να 'χει, η επιλογή θα είναι εντελώς δική της, εγώ μόνον στο μηχανικό κομμάτι θα συνεισφέρω (έχουν φάει άκυρο όλα τα VAG λόγω DSG, ενώ έχουν φάει άκυρο και όλα όσα έχουν ρομποτικό αυτόματο). Προφανώς και είναι λογική και ξέρει τι θέλει και χρειάζεται και εγώ δεν γίνεται να της επιβάλλω να οδηγεί μια ώρα στο μποτιλιάρισμα με short shift και σκληρό κιβώτιο.
Δηλαδή, δεν είμαι και τόσο παράλογος άνθρωπος κατά βάθος... Το μόνο που την γλιτώνει προς το παρόν την BMW, είναι πως κανείς εκ των δύο δεν έχει όρεξη να αποχωριστεί ένα σεβαστό ποσό για ένα καινούριο αυτοκίνητο (που σίγουρα θα είναι πάνω από 10Κ).
Οπότε, ακόμη υπάρχει ελπίδα (αλλά σίγουρα σύντομα θα πρέπει να αποχαιρετήσω το μόνο πραγματικά ενδιαφέρον αμάξι που είχα ποτέ οδηγικά και μάλλον δεν προβλέπεται άμεσα να έχω την ευκαιρία για κάτι αντίστοιχο.
Προφανώς, βρίσκω εντελώς παράλογο για την δική μας οικονομική κατάσταση, να έχω και 3ο αμάξι "βόλτας", όταν όλα τα χιλιόμετρα πλέον εντός και εκτός Αθήνας γίνονται με το εταιρικό που είναι all-inclusive (εννοώ είναι πληρωμένα τα πάντα, μέχρι και η βενζίνη για προσωπική χρήση και η εφορία...).
Πάλι καλά που υπάρχει και η Ducati για καμιά βόλτα δηλαδή...