kyr80 έγραψε:Δηλαδή αυτό που κερδίζουμε δεν είναι κάτι χειροπιαστό, αλλά μια αίσθηση ότι στο εξωτερικό δεν μας θεωρούν μαλακές;
Oχι, αυτό που κερδίζεις είναι να μπει μια τάξη στα βόρεια σου, τη στιγμή που Τουρκία και Ρωσσία υπερθεματίζουν υπερ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για τα δικά τους συμφέροντα, τη στιγμή που η κατάσταση στα Βαλκάνια δεν ειναι η καλύτερη και τη στιγμή που όλοι οι εταίροι σου θέλουν τα Σκόπια στους διεθνεις οργανισμούς και γι αυτό το λόγο πίεσαν και τους συγκεκριμένους για τόσο μεγάλες παραχωρήσεις που μπόρεσαν να γίνουν γιατί έφυγε (ανελπιστα) ο τοπικός Σαμαράς
Το να πηγαίνεις κόντρα σε όλους δεν είανι θέμα να σε πουν |λογοκρισία|, αλλά το ότι αποξενώνεσαι και απαξιώνεις την θέση σου.
Συνεχίζεις δε να μην αποδέχεσαι ότι εχουν ΚΑΘΕ δικαίωμα να προσδιορίζονται όπως θέλουν και αυτό που πετύχαμε ειναι κάτι που κανονικά δεν έχεις λόγο ώς χώρα.
Κανείς δεν είπε ότι αυτη η συμφωνία δεν έρχεται με τις ευχές των έξω, αλλά η εξωτερική πολιτική πάντα έτσι πορεύεται. Αναζητώντας συμμαχίες και συγκυρίες. Οποτεδήποτε εγινε κάτι διαφορετικό ΑΝΤΡΙΚΙΟ, κάποιοι φάγαν τα μούτρα τους.



) και έχουν βγάλει σπυριά.

