Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Bayern7 έγραψε:Για κάρτα μιλούσα προφανώς. Απλό καρτοκινητό vs φοιτητικό.
Σιγά να μην κάθομαι να ψάχνω τώρα φοιτητή γνωστό, αρκετά γνωστό ώστε να έχω το θάρρος να του ζητήσω κάτι τέτοιο, για να γλιτώσω 5 ευρώ μέσω παραδοσιακής ΕΛ κατσιβελιάς.
Και να χάσω και τον αριθμό που έχω πάνω από 15 χρόνια. Δε σφάξαμε.
Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι 20-25 χρονών να χουμε κολλητούς και ξαδέρφους φοιτητές. Αν πατήσεις τα 30 χέσε μέσα. :lol:

Άσε που δε γουστάρω να χω κινητό ή οποιαδήποτε υπηρεσία (σταθερό, συνδρομητική tv κλπ) σε όνομα άλλου. Θέλω να μπορώ να τα διαχειρίζομαι εγώ όπως και όποτε θέλω.

η αλήθεια είναι ότι κι εγώ που ξανάγινα φοιτητής δεν ασχολήθηκα, η σκέτη κάρτα είναι μια χαρά. με 10 ευρουλάκια είμαι κομπλέ.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#55866 Αν είχατε ήδη κάρτα, τότε πάω πάσο. Αλλά για μένα που έσκαγα 18 ευρώ για 100 προς όλους (κι άπειρα για Wind) και 300 Μβ, με πιο σύνηθες πληρωτέο ποσό τα 23 ευρώ (ποιος μπορεί να περιοριστεί στα 100 λεπτά), η διαφορά είναι χαοτική. Κι άλλα 5 ευρώ για πακετάκι 500 Μβ, κόντευα τα 30. Και μάλιστα με την επιδότηση ως έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο κι επιπλέον έκπτωση λόγω ίδιας εταιρίας στο σταθερό στο σπίτι.
Τέλος τα κορόιδα... Τώρα θα περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο σε 3 μήνες και μάκια!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#55899 εγώ μόλις πήρα ξανά πάσο είχα σύνδεση που ήταν 1000' προς όλους αλλά δεν ασχολήθηκα, μόλις την έκανα κάρτα απλά την έκανα κάρτα και είμαι οκ δεν ψάχτηκα για φοιτητικό
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#56679 Ο αριθμός 2111057800 με ενοχλεί σχεδόν καθημερινά καλώντας σε ακατάλληλες ώρες στο σταθερό (του ΟΤΕ).
Τι μπορούμε να κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
By elteo
#56703 Και αυτές τις γιορτές… έχεις δωρεάν MB για ελεύθερο σερφάρισμα!

Γιατί έχεις δωρεάν 1GB στο κινητό σου για 15 μέρες!

Για εγγραφή, στείλε Ν με δωρεάν SMS στο 1252 έως και 07/01/15.

Tell me more, tell me more…

Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές CU.
Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, αρκεί να έχει γίνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας από 19/10 και μετά.
Αν η εγγραφή στην προσφορά πραγματοποιηθεί από τις 29/12 έως και τις 2/1, το 1GB θα αποδοθεί αυτόματα στις 3 Ιανουαρίου
και θα ισχύει για 15 μέρες.
Αν η εγγραφή στην προσφορά πραγματοποιηθεί από τις 3/1 έως και τις 7/1, το 1GB αποδίδεται άμεσα και
ισχύει για 15 μέρες.

http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/xmas-free-data/ :metalo:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#56711 Kαι την πρώτη μέρα σου κόβει την ταχύτητα όταν ξεπεράσεις τα 10ΜΒ ?
Άβαταρ μέλους
By Dodger
mousatos έγραψε:Ο αριθμός 2111057800 με ενοχλεί σχεδόν καθημερινά καλώντας σε ακατάλληλες ώρες στο σταθερό (του ΟΤΕ).
Τι μπορούμε να κάνουμε;

Βρήκα αυτό

http://www.whocallsme.gr/el/master/lookup/2111057800

George says: 2012-11-29 19:21:37 Άλλο ένα ενοχλητικό φρούτο απο τα γνωστά που ενοχλούν συνεχώς. Μετα απο αναζήτηση στο Internet βρήκα μεταξύ των άλλων και αυτό. Θαυμάστε τους: " Τηλεφωνικές πωλήσεις ΑΤΟΜΑ ζητούνται για 4ωρη απογευματινή απασχόληση, για τηλεφωνικές πωλήσεις, παρέχονται βασικός μισθός, ασφάλιση, bonus, περιοχή Περιστέρι τηλ:2111057800 " www.whocallsme.gr

Κάτι άλλο δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
By Serf
#56812 Έχει τύχει σε άλλον να πληρώνει μέσω web banking για τηλεφωνία τον Χ λογαριασμό και το online σύστημα της τηλεφωνικής εταιρείας να του δείχνει ότι πλήρωσε τον Υ λογαριασμό (διαφορετικού ποσού από τον Χ); Μόλις διαπίστωσα ότι μου το έκανε η Forthnet :metalo:

Χ/Υ: Λογαριασμοί με διαφορετική ημερομηνία έκδοσης για την ίδια σύνδεση
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Dodger έγραψε:Βρήκα αυτό

http://www.whocallsme.gr/el/master/lookup/2111057800

Το είχα βρει κι εγώ , το θέμα είναι τι μπορεί να γίνει.
Για αρχή πήραν μια καταγγελία στα κεντρικά του ΟΤΕ.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Thomas_C200K έγραψε:Δυσαρεστημένος πελάτης HOL :thumbsdown: εδώ, ποιά εταιρεία προτείνεται σαν εναλλακτική???
Τώρα δίνουμε 34€/μήνα για απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και 24 mbps internet (παπάρια 5 με το ζόρί είναι συμφωνα με το speedtest και όλο με πετάει :rant: )

Πφφφ τελικά έγινε κωλοτούμπα, αλλά με τα ίδια χρήματα πρόσθεσα 300 λεπτά κλήσεις προς κινητά και 1500' προς χώρες εξωτερικού.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
elteo έγραψε:Και αυτές τις γιορτές… έχεις δωρεάν MB για ελεύθερο σερφάρισμα!

Γιατί έχεις δωρεάν 1GB στο κινητό σου για 15
Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, αρκεί να έχει γίνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας από 19/10 και μετά.
http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/xmas-free-data/ :metalo:

Μου το ενεργοποίησε χτες, αν και δεν έχω κάνει καμία ανανέωση. Αγαπάμε Σωκράτη λέμε! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#57941 Cyta κινητή κανείς;