Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rocsta έγραψε:Στο χιονι πιο πολυ ρολο παιζει το λαστιχο, παρα η 4κινηση. Οποτε: τι λαστιχα εχει το πατζερο;

Sent >

αυτο.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#558310 Με φρέσκα και σωστα χειμερινα εισαι κυριλέ. Χωρίς αυτα το ταξίδι θα γίνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Εξαρτάται αν είσαι περιπετειώδης τυπος.
Btw το σωστο λάστιχο θα κάνει την διαφορά σε φρενάρισμα και ιδιαιτερα σε κατηφόρα. Με τα παλιά χειμερινά πέρσι ειχα θεματάκια ενώ ανέβαινα ανηφόρες και έστριβα ανετοτατα παντου.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#558312 Εγώ φοράω τα Sport Contact 5 SUV, ο φίλος δεν έχω ιδέα (πιστεύω είναι με ό,τι ερχόταν από το εργοστάσιο). Ελπίζω οι κουβέρτες που πήρα να κάνουν δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By dekouk
Scotch έγραψε:Εγώ φοράω τα Sport Contact 5 SUV, ο φίλος δεν έχω ιδέα (πιστεύω είναι με ό,τι ερχόταν από το εργοστάσιο). Ελπίζω οι κουβέρτες που πήρα να κάνουν δουλειά.
Ελπίζω ο φίλος να πάρει αλυσίδες ή κουβέρτες. Αλλιώς κράτα αποστάσεις από αυτόν Η φυσική είναι αμειλικτη. Ελπίζω Να ξέρει να κλειδώνει το διαφορικό κ τα κοντά! Μου έτυχε τέτοιο εργαλείο να το κολλήσει ο οδηγός στην παραλία, κ να τον βοηθάει ένας άλλος οδηγός στο ξεκολλήμα....Να περάσετε όμορφα στη φύση κ Ν το χαρείτε με ασφάλεια..... Προσοχή στα μαζεμένα χιόνια από αέρα....

< Note >
Άβαταρ μέλους
By theo13
Scotch έγραψε:Εγώ φοράω τα Sport Contact 5 SUV, ο φίλος δεν έχω ιδέα (πιστεύω είναι με ό,τι ερχόταν από το εργοστάσιο). Ελπίζω οι κουβέρτες που πήρα να κάνουν δουλειά.
Πολύ ικανό το Pajero αλλά όχι χωρίς αλυσίδες σε αυτό το χιόνι.

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#558327 Σε ανάλογη (ίσως και λίγο χειρότερη ) κατάσταση, με m+s ελαστικό (που είχε από το εργοστάσιο), δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με grand vitara.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Scotch έγραψε:Κι εδώ μια σημερινή φωτογραφία έξω από το ξενοδοχείο. Να το τολμήσω; :hmmm:
Εικόνα

ερχεται αγριο ψυχρο τριημερο.

προσωπικα δεν θα αναζητουσα το μπελα μου. θα καθομουν σπιτι.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#558330 Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι όλη η οικογένεια αναρρώνει από γαστρεντερίτιδα, μάλλον αυτή είναι η λογική επιλογή.

Στη διαδρομή Αθήνα-Μουζάκι, πού μπορεί να συναντήσουμε πρόβλημα; Κοντά στον Δομοκό; Υπάρχει κάποιο site για την κατάσταση των δρόμων να μπορώ να τσεκάρω τακτικά;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#558333 Αν είστε άρρωστοι πάσο αλλά αν έχετε κουράγιο σιγά μην χάσετε την εκδρομή λόγω καιρού, εφόσον είσαι εξοπλισμένος ίσα ίσα θα έχει και πιο πολύ ενδιαφέρον
Άβαταρ μέλους
By popolaros
KiloMeater έγραψε:Αν είστε άρρωστοι πάσο αλλά αν έχετε κουράγιο σιγά μην χάσετε την εκδρομή λόγω καιρού, εφόσον είσαι εξοπλισμένος ίσα ίσα θα έχει και πιο πολύ ενδιαφέρον

ποιος ειναι ο εξοπλισμος; οι κουβερτες; σε ποια χωρα; ελλαδα;; με τι υποδομες;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#558337 Η φάση στη φωτο παραπάνω είναι ανετοτατη με απλά χειμερινά η αν δεν έχουν έστω κουβέρτα κτλ.
Τη λίμνη πλαστήρα την κρατάνε ανοικτή, τι θα πάθουν;