rocsta έγραψε:Στο χιονι πιο πολυ ρολο παιζει το λαστιχο, παρα η 4κινηση. Οποτε: τι λαστιχα εχει το πατζερο;
Sent >
αυτο.
rocsta έγραψε:Στο χιονι πιο πολυ ρολο παιζει το λαστιχο, παρα η 4κινηση. Οποτε: τι λαστιχα εχει το πατζερο;
Sent >
Scotch έγραψε:Εγώ φοράω τα Sport Contact 5 SUV, ο φίλος δεν έχω ιδέα (πιστεύω είναι με ό,τι ερχόταν από το εργοστάσιο). Ελπίζω οι κουβέρτες που πήρα να κάνουν δουλειά.Ελπίζω ο φίλος να πάρει αλυσίδες ή κουβέρτες. Αλλιώς κράτα αποστάσεις από αυτόν Η φυσική είναι αμειλικτη. Ελπίζω Να ξέρει να κλειδώνει το διαφορικό κ τα κοντά! Μου έτυχε τέτοιο εργαλείο να το κολλήσει ο οδηγός στην παραλία, κ να τον βοηθάει ένας άλλος οδηγός στο ξεκολλήμα....Να περάσετε όμορφα στη φύση κ Ν το χαρείτε με ασφάλεια..... Προσοχή στα μαζεμένα χιόνια από αέρα....
Scotch έγραψε:Εγώ φοράω τα Sport Contact 5 SUV, ο φίλος δεν έχω ιδέα (πιστεύω είναι με ό,τι ερχόταν από το εργοστάσιο). Ελπίζω οι κουβέρτες που πήρα να κάνουν δουλειά.Πολύ ικανό το Pajero αλλά όχι χωρίς αλυσίδες σε αυτό το χιόνι.
Scotch έγραψε:Κι εδώ μια σημερινή φωτογραφία έξω από το ξενοδοχείο. Να το τολμήσω;![]()
KiloMeater έγραψε:Αν είστε άρρωστοι πάσο αλλά αν έχετε κουράγιο σιγά μην χάσετε την εκδρομή λόγω καιρού, εφόσον είσαι εξοπλισμένος ίσα ίσα θα έχει και πιο πολύ ενδιαφέρον
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]