Δεν μου αρεσει ομως καθολου εξωτερικα και μ' ενοχλει η ελλειψη ξεχωριστων χειριστηριων για το A/C, καθως παιζω συνεχεια με τις ρυθμισεις. Γενικα το βρισκω μεγαλο εργονομικο φαουλ να πρεπει για ΚΑΘΕ ρυθμιση να μπαινω στην οθονη του infotainment.
"Παιζει" σαν υποψηφιο, στο ανω ακρο των επιλογων μου (τιμολογιακα).
Citroen C4 Cactus: To εχουν κανει λιγο πιο mainstream εμφανισιακα. Ειναι περιπου 1000 € πιο φτηνο απο το Aircross, με τον ιδιο κινητηρα και παρομοιο εξοπλισμο και χωρους.
Μου αρεσε ο διακοσμος μεσα και τα υφασματα των καθισματων.
Με ενοχλησαν πολυ: Τα πισω παραθυρα που δεν ανοιγουν
η ελλειψη στροφομετρου
και γενικα δεν μου αρεσε η ψηφιακη οθονη που εχει αντι για πινακα οργανων και η θεση της οθονης των 7", η οποια στο εκθεσιακο αυτοκινητο κουνιοταν. Καπως ιδιαιτερη επιλογη, δεν νομιζω να το προτιμησω.Dacia Duster: Δεν εχουν αυτη τη στιγμη κινητηρα βενζινης
, αλλα μονο τον νεο ντιζελ των 115ΗΡ. To αυτοκινητο εχει μεγαλο χωρο αποσκευων, αλλα νορμαλ εσωτερικους χωρους. ΔΕΝ ειναι ομως τοσο φτηνο: 18.690 το μεσαιο επιπεδο εξοπλισμο sportive, με αισθητηρες παρκαρισματος πισω, οθονη 7" με navi και απλο cruise control και χωρις καμερα οπισθοπορειας και brake assist. Δεν μου αρεσε ιδιαιτερα. Τα 3 αστερια στο crash test, η ελλειψη κινητηρα βενζινης και οι μεγαλες διαστασεις το αποκλειουν, καθως και απο τιμη δεν ειναι οσο κελεπουρι νομιζα.

Αν μιλάμε για 4κίνητο λογική μου ακούγεται η τιμή που σου έδωσαν, αλλά υπάρχει και το αρκετά φθηνότερο 2κίνητο (που έχει και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, λόγω έλλειψης 4κίνησης). Και απ' ότι βλέπω δεν τη χρειάζεσαι την 4κίνηση.