Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
elteo έγραψε:
red_monster έγραψε:
Andreasdik έγραψε:
red_monster έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως εφοπλιστής θα κυκλοφορεί με Cupra, χωρίς αυτό να μειώνει το αυτοκίνητο αυτό καθ' αυτό.
Αν ήθελα sleeper, υπάρχουν καλύτερες επιλογές με λίγα χρήματα παραπάνω (πχ Focus RS που έχει και τετρακίνηση).

Με τι κυκλοφορούν οι εφοπλιστές τις καθημερινές ?

Με audi ή bmw. S ή Μ αν θέλουν κάτι της κατηγορίας cupra.
Αν και προσωπικά τους βλέπω μόνο με porsche....

Έχεις μπει σε πολλά γκαράζ εφοπλιστών κλπ ?

Ο τρόπος που σκέφτεστε για τους εφοπλιστάς είναι τελείως λανθασμένος

Ο τρόπος που σκέφτεται είναι του νεόπλουτου. Κάποιος που έχει μεγαλώσει χωρίς στέρηση δεν τον νοιάζουν αυτά. Μην σου πω επιζητά να μην είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος νοήμων άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει το κόστος, που να πάρει cupra αντί για m ή rs που είναι μακράν καλύτερα αυτοκίνητα.
Τα νεόπλουτος, στερημένος είναι κουραφέξαλα, δεν είπα ότι το κάνει για λόγους επίδειξης, αυτό το υποθέσατε εσείς που σκέφτεστε έτσι.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#553980 Με πέθανε η καθαρέυουσα για τους εφοπλιστάς :lol: :lol:
Δεν βοηθούσε το ότι είχα διαβάσει κι αυτό. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By g8777
markvag έγραψε:Καμιά Giulia 280 ίππων δεν σκέφτεσαι;; Αφού σ' αρέσει η Άλφα... Όλο και θα υπάρχει τίποτα ελαφρώς μεταχειρισμένο / πινακιδωμένο κτλ στην τιμή που κοιτάς... :hmmm: ΟΚ, ίσως ένα κλικ κάτω σε επιδόσεις, αλλά πολλά κλικ πάνω σε εμφάνιση, άνεση κάθε μέρα και έχει και 4κίνηση αν δεν κάνω λάθος...

Επιτελους καποιος το ανεφερε. :thumbsup:

Δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο να μην κινηθεις για Τζουλια (αιωνες μπροστα απο Σεατ, μα Σεατ με 40κ; :dizzy: ) οταν δεν μιλαμε για τιμολογιακο χασμα απο Τσουπρα. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
markvag έγραψε:Καμιά Giulia 280 ίππων δεν σκέφτεσαι;; Αφού σ' αρέσει η Άλφα... Όλο και θα υπάρχει τίποτα ελαφρώς μεταχειρισμένο / πινακιδωμένο κτλ στην τιμή που κοιτάς... :hmmm: ΟΚ, ίσως ένα κλικ κάτω σε επιδόσεις, αλλά πολλά κλικ πάνω σε εμφάνιση, άνεση κάθε μέρα και έχει και 4κίνηση αν δεν κάνω λάθος...

Giulia είναι αλλού. Διπλά λεφτά σχεδόν. Giulia έπαιρνα ακόμα και πετρέλαιο αλλά και πάλι μιλάμε για 50Κ στη καλύτερη.
Άβαταρ μέλους
By elteo
g8777 έγραψε:

Επιτελους καποιος το ανεφερε. :thumbsup:

Δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο να μην κινηθεις για Τζουλια (αιωνες μπροστα απο Σεατ, μα Σεατ με 40κ; :dizzy: ) οταν δεν μιλαμε για τιμολογιακο χασμα απο Τσουπρα. :hmmm:

Είναι και κούρσα. Άλλο πράγμα, ε τζι; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#553987 Ελτεε εχεις Σεατ ε; :s_empathy

Ας οψεται η ΕΛΕΗΜΩΝ Μανα Φαου Βε, ακομα με ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΛΛΑ θα ηταν οι Ισπανοι και Τολενδο 1,2 48hp.

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Andreasdik έγραψε:Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος νοήμων άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει το κόστος, που να πάρει cupra αντί για m ή rs που είναι μακράν καλύτερα αυτοκίνητα.
Τα νεόπλουτος, στερημένος είναι κουραφέξαλα, δεν είπα ότι το κάνει για λόγους επίδειξης, αυτό το υποθέσατε εσείς που σκέφτεστε έτσι.

Κι εγώ αυτό είπα, αλλά με μάλωσαν... :s_wacko

Για κάποιον εφοπλιστή, που τα 10Κ είναι αστείο ποσό και ψάχνει σπορ αμάξι που θα είναι sleeper, είναι no brainer το Focus RS σε σχέση με το Cupra, για να μην πω πως παίζει και το Golf R που είναι και τετρακίνητο κι αυτό...
:s_yes

Αλλά ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τι θα με ενδιέφερε τι ψωνίζει ένας εφοπλιστής, αυτός έχει σίγουρα διαφορετικά κριτήρια από εμένα ή τους υπόλοιπους από εμάς. Είμαι βέβαιος πως για κάθε εφοπλιστή με Cupra, αν ψάξουμε θα βρούμε και κάποιον με Fiat Stilo ξέρω γω, γι' ακόμη πιο sleeper αποτέλεσμα...
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#553993 Στέφανε θα το γράψω γιατί θα σκάσω, βλέποντας το ποστίνι του ΗΦ έχω τη γνώμη ότι εάν δεν προχωρήσεις με το Cupra, το Cooper είναι μονόδρομος.

Είναι ερωτεύσιμο κουκλί και θα το χαρείς πολύ.
Άβαταρ μέλους
By elteo
g8777 έγραψε:Ελτεε εχεις Σεατ ε; :s_empathy

Ας οψεται η ΕΛΕΗΜΩΝ Μανα Φαου Βε, ακομα με ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΛΛΑ θα ηταν οι Ισπανοι και Τολενδο 1,2 48hp.

:shifty:

Μπα δεν είναι εκεί το θέμα φιλτατε. :innocent:

Αλλά στην ευκολία που απαξιώνεις ένα αυτοκίνητο λόγω ταμπελας.
Άβαταρ μέλους
By elteo
diplomat έγραψε:Στέφανε θα το γράψω γιατί θα σκάσω, βλέποντας το ποστίνι του ΗΦ έχω τη γνώμη ότι εάν δεν προχωρήσεις με το Cupra, το Cooper είναι μονόδρομος.

Από αξιοπιστία πως τα πάει; Γιατί αν γελάμε με την vag με την bmw-mini κλαίμε. Τουλάχιστον μέχρι το πολύ πρόσφατο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Anonymous Founder έγραψε:
Αλλά ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τι θα με ενδιέφερε τι ψωνίζει ένας εφοπλιστής, αυτός έχει σίγουρα διαφορετικά κριτήρια από εμένα ή τους υπόλοιπους από εμάς. Είμαι βέβαιος πως για κάθε εφοπλιστή με Cupra, αν ψάξουμε θα βρούμε και κάποιον με Fiat Stilo ξέρω γω, γι' ακόμη πιο sleeper αποτέλεσμα...

Come onnn hf, έχουν ενα 24ωρο που εξήγησαν οι άνθρωποι ότι το point είναι πως ακόμα και το leon με τα 300ps έχει το αγοραστικό κοινό του ακόμη και από μεριές που δεν θα περίμενε κανείς. Όχι ότι "ΛΕΟΝ=Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΩΝ".

my 2¢, απλά έχει ως αναγνώστης του τοπικού με κούρασε ελαφρώς η σώνει και ντε μόνιμη ανάγκη σου να αντιτίθεσαι στους "έχοντες" ή να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν σε νοιάζει - it's fine, κανέναν δεν νοιάζει, συζήτηση γίνεται (Μου βάζω ξυδάκι τώρα)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Anonymous Founder έγραψε:Κι εγώ αυτό είπα, αλλά με μάλωσαν... :s_wacko

Για κάποιον εφοπλιστή, που τα 10Κ είναι αστείο ποσό και ψάχνει σπορ αμάξι που θα είναι sleeper, είναι no brainer το Focus RS σε σχέση με το Cupra, για να μην πω πως παίζει και το Golf R που είναι και τετρακίνητο...
:s_yes

TO ANAΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΊ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΈΝΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ/ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΣ/ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ, "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ" ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΟΎΠΡΑ!

ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΊΝΑΙ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ???

Btw ο ένας που λέμε είναι ο Φαφαλιός και ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ πήρε FR ασημί σαν του Busso. Άλλος ήταν με Cupra. OMG! :help:

Στέφανε θα το γράψω γιατί θα σκάσω, βλέποντας το ποστίνι του ΗΦ έχω τη γνώμη ότι εάν δεν προχωρήσεις με το Cupra, το Cooper είναι μονόδρομος.

Διπλωμάτη μου δεν υφίσταται στο shortlist αμάξι τύπου σκέτο Cooper. Έχω το Peugeot :inlove: σ' αυτή την κατηγορία. Για Cooper S ή Works πρώτος έχω γράψει ότι είναι τα μοναδικά για τα οποία θα καταπατούσα το κριτήριο των 5 θυρών.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#554002 Το επιχείρημα πως ένας εφοπλιστής πήρε Cupra ή Seat δεν αποδεικνύει ΤΙΠΟΤΕ. Αυτό γράφω, πως κάποιος άλλος θα πήρε FIAT Stilo , άρα τι;
:help:
Ποιες επιλογές "εχόντων" και δεν συμμαζεύεται διαβάζω; Αν το νόημα εδώ πέρα είναι να πούμε στον Στέφανο, "μπράβο προχώρα άφοβα και πάρε το Cupra" για ποιο λόγο το κουβεντιάζουμε; Θα ακουστεί και η διαφορετική άποψη, αλλιώς ποιο το νόημα;

Γνώμη μου είναι πως πρέπει να σκεφτεί και εναλλακτικές, τα υπόλοιπα δεν με αφορούν και όντως ΔΕΝ με νοιάζουν. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Το επιχείρημα πως ένας εφοπλιστής πήρε Cupra ή Seat δεν αποδεικνύει ΤΙΠΟΤΕ.

Φυσικα. ΟΜΩΣ αν καποιοι εχοντες και κατεχοντες μπορει να επιλεξουν το Cupra για sleeper, τοτε δεν εχει κανενα λογο να κατεβασει η αντιπροσωπεια την τιμη του ΕΝΟΣ κομματιου που διαθετει

Στην τελικη θα πουληθει αυτο το ΕΝΑ, δεν θα τους μεινει να το κοιτανε. :lol: