- 03 Δεκ 2018, 11:47
Το Σάββατο πήγα από Μπούσσο, φορτωθήκαμε στο FR και τραβήξαμε για Βελμάρ Αργυρούπολης. Εκεί υπάρχει το ένα και μοναδικό Cupra 300hp DSG στην Ελλάδα. Pirineos Grey (μεταλλικό με χρέωση), με έξτρα ηλιοροφή και μπρος πίσω αισθητήρες.
Το αμάξι είναι μέχρι στιγμής ότι πιο ολοκληρωμένο για τα θέλω ΜΟΥ. Είναι γρήγορο, βλέπεται (όμορφο δεν το λες αλλά σίγουρα δεν είναι κραυγαλέο ή αδιάφορο), έχει διάφορες πινελιές που το διαφοροποιούν ποιοτικά και αισθητικά από τις άλλες εκδόσεις και έχει γενικά πολύ καλό εξοπλισμό. Ακόμα και αυτά που του λείπουν πχ κάμερα και full link θα μπουν πανεύκολα μετά και με λογικά κόστη. Διαθέτει όμως τα βασικά σε ότι αφορά το οδηγικό σκέλος δηλαδή στάνταρ η ηλεκτρονική ανάρτηση, το μηχανικό μπλοκέ, τα καλά φρένα του S3 (θα αλλαχτούν βέβαια με 6πίστονα Cayenne εάν και εφόσον

) κτλ.
Τελική τιμή: 35.800€ μείον ένα 500αρι που είναι η έκπτωση σε πρώτη αναγνωριστική φάση
Εγγύηση: 4 χρόνια (τπτ το ιδιαίτερο αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα από την αστεία 2ετια που έδιναν μέχρι πρότινος)

Εν κατακλείδι, το έκλεινα χθες, το κράταγα μία 5ετία και έβγαζα τον καημό μου μετά από σχεδόν μία 10ετία με το φορτηγό. Είναι σίγουρα υπερβολή για τα οικονομικά δεδομένα μου αλλά και γενικώς για το 90% της χρήσης που κάνω αλλά θεωρώ ότι αυτό θα αλλάξει όπως επίσης θα κάνω και μία σχετική εξοικονόμηση σε καύσιμο και πάγια.