Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#552859 Τα ίδια σκατά και χειρότερα το Yaris που είναι και ακριβό. Φωνάζει merchandiser Chipita να πουμε! :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#552862 Εξαρτάται αν είναι diesel-εργαλείο. Εγώ ήθελα κάτι που να αντέξει μέχρι το 2040 , εξυπηρέτηση από μια σοβαρή στο after sales εταιρεία και να έχει κατανάλωση κάτω από 7,5 ευρώ στα 100 . Σ'αυτούς τους τομείς με καλύπτει απόλυτα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#552864 :lol: Αυτός είναι ο στόχος. Δεν είναι το πρόβλημα!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#552893 χα, με καλύπτει η απάντηση του stefan
Άβαταρ μέλους
By kouladi
Deleted User 1 έγραψε:Ας χτυπήσει το τηλ και τους τα κάνω δώρο τα 690€. Δεν είμαι παράλογος. Απλά δε θέλω να το σκοτώσω.

Καλό είναι να γράψεις τότε στην αγγελία "δώρο τα τέλη του 2019". Πολλοί δεν μπαίνουν στον κόπο να πάρουν καν εάν δεν δουν αυτό γραμμένο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#552976 Το εκανα ηδη απ το πρωι σκεπτομενος την παρατηρηση σου που πιθανον να εκφραζει κι αλλους!

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#552977 Φαντάζομαι φρόντισες πριν το γράψεις αυτό να προσθέσεις και 690 € στην τιμή

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Scotch έγραψε:Φαντάζομαι φρόντισες πριν το γράψεις αυτό να προσθέσεις και 690 € στην τιμή

< >
Black friday φαση? :svivhaha:

Οχι μονο εγραψα για τα τελη αλλα χθες που εμαθα για το Κουπρα εριξα κι ενα 300αρι την τιμη. Το αφεντικο τρελαθηκε να πουμε!

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#553528 Το Σάββατο πήγα από Μπούσσο, φορτωθήκαμε στο FR και τραβήξαμε για Βελμάρ Αργυρούπολης. Εκεί υπάρχει το ένα και μοναδικό Cupra 300hp DSG στην Ελλάδα. Pirineos Grey (μεταλλικό με χρέωση), με έξτρα ηλιοροφή και μπρος πίσω αισθητήρες.

Το αμάξι είναι μέχρι στιγμής ότι πιο ολοκληρωμένο για τα θέλω ΜΟΥ. Είναι γρήγορο, βλέπεται (όμορφο δεν το λες αλλά σίγουρα δεν είναι κραυγαλέο ή αδιάφορο), έχει διάφορες πινελιές που το διαφοροποιούν ποιοτικά και αισθητικά από τις άλλες εκδόσεις και έχει γενικά πολύ καλό εξοπλισμό. Ακόμα και αυτά που του λείπουν πχ κάμερα και full link θα μπουν πανεύκολα μετά και με λογικά κόστη. Διαθέτει όμως τα βασικά σε ότι αφορά το οδηγικό σκέλος δηλαδή στάνταρ η ηλεκτρονική ανάρτηση, το μηχανικό μπλοκέ, τα καλά φρένα του S3 (θα αλλαχτούν βέβαια με 6πίστονα Cayenne εάν και εφόσον :twisted: ) κτλ.

Τελική τιμή: 35.800€ μείον ένα 500αρι που είναι η έκπτωση σε πρώτη αναγνωριστική φάση
Εγγύηση: 4 χρόνια (τπτ το ιδιαίτερο αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα από την αστεία 2ετια που έδιναν μέχρι πρότινος)

ΕικόναΕικόναΕικόνα

Εν κατακλείδι, το έκλεινα χθες, το κράταγα μία 5ετία και έβγαζα τον καημό μου μετά από σχεδόν μία 10ετία με το φορτηγό. Είναι σίγουρα υπερβολή για τα οικονομικά δεδομένα μου αλλά και γενικώς για το 90% της χρήσης που κάνω αλλά θεωρώ ότι αυτό θα αλλάξει όπως επίσης θα κάνω και μία σχετική εξοικονόμηση σε καύσιμο και πάγια.
Άβαταρ μέλους
By GTS
red_monster έγραψε:Είναι τρομερό πόσα λεφτά πρέπει να δώσεις για να κάνεις οικονομία :lol:

Κυριως οικονομια στον χωρο που πιανει το αυτοκινητο θελει να κανει...
Άβαταρ μέλους
By sargus
Deleted User 1 έγραψε:βλέπεται (όμορφο δεν το λες αλλά σίγουρα δεν είναι κραυγαλέο ή αδιάφορο),

Εγώ το θεωρώ πολύ όμορφο! Τουλάχιστον από έξω ενώ και μέσα είναι καλύτερο από κοντά από ότι στις φωτογραφίες.
Έχεις δίκιο στο ότι αποτελεί ένα πλήρες πακέτο από το οποίο δε θα σου λείψει τίποτα και μάλλον είναι μια αγορά που δύσκολα θα τη μετανιώσει κάποιος.
Εν τω μεταξύ, κάποιος τυπάς πήρε στη δουλειά ένα λευκό leon cupra (με τις ίδιες ζάντες όπως στις φωτό σου-δεν ξέρω αν είναι στανταρ) και πραγματικά το χαζεύω κάθε μέρα. Είναι πανέμορφο και στο λευκό! Εγώ που σκεφτόμουν το fr, είχα καταλήξει πάντως στο pirineos grey.