Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
kouladi έγραψε:Θα το έλεγες και ευκαιρία εάν σε 12 μήνες δεν έβγαινε νέο Leon. Κρίμα να δίνεις τόσα λεφτά και να είσαι ο τύπος με το προηγούμενο.

Αυτό δε με απασχολεί καθόλου προκειμένου να έχω αυξημένο vmf. Τα περισσότερα αυτοκίνητα που είχα ήταν πάντα κάποιους λίγους μήνες στην αγορά όταν έμπαινε παραγγελία οπότε το χω ξεπεράσει. Πέρα από αυτό το Cupra θέλει σίγουρα 1-1.5 χρόνο για να παρουσιαστεί και σίγουρα θα είναι και ακριβότερο.

EDDIE_147 έγραψε:Δεν ξέρω ποια είναι η ζήτηση για hatch 300 ίππων στα 35k αλλά κάνε παζάρι ακριβώς επειδή είναι euro 6.
Θεωρητικά θα έχεις μειωμένη μεταπωλητική αξία σε σχέση με το αντίστοιχο euro 6.2 --> το οποίο όμως πότε βγαίνει; Έχει βγει;

Κοίτα ζήτηση πάντα υπάρχει. Το άλλο το λευκό αν θυμάσαι που είχε ένας μαντράς έφυγε σε δύο μέρες με αρχική τα 31Κ. Η μεταπωλητική δε με πολυνοιάζει. Τουλάχιστον όχι όσο με καίει τώρα στο Audi που ξέρω ότι έχω πληρώσει τα μύρια όσα. Για παραγγελία Cupra Euro 6.2 λέει θέλει 5 μήνες και είναι κάνα 500αρι ακριβότερο ως αρχική τιμή. Δεν το πιστεύω βέβαια. Προφανώς το λέει για να σπρώξει το υπάρχον. Πάνω από 3μηνο αποκλείεται να θέλει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#552820 Pirineos Grey με ηλιοροφή και 19αρες. Κάπως έτσι δηλαδή:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#552821 Γαμώ την αφραγκία μας!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#552827 Για 500 ευρώ στη θέση σου θα έπαιρνα το καινούριο.
Και έχεις 5 μήνες να ασχοληθείς με το Audi.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Deleted User 1 έγραψε:Pirineos Grey με ηλιοροφή και 19αρες. Κάπως έτσι δηλαδή:

Εικόνα
Στέφανε όλα καλά μέχρι εδώ...
Η τι λέει για όλο αυτό;
Τι της αρέσει;
Βασικά την έχεις ρωτήσει για το τι θες να κάνεις;

.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#552830 Με 159 διαθέσιμα Q5 στο καρ, πόσο εύκολο είναι να χτυπήσει το τηλέφωνο; Και γιατί να μη χτυπήσει ένα μήνα μετά, που θα έχουν πληρωθεί τα 690 ευρώ;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
gianik έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Pirineos Grey με ηλιοροφή και 19αρες. Κάπως έτσι δηλαδή:

Στέφανε όλα καλά μέχρι εδώ...
Η τι λέει για όλο αυτό;
Τι της αρέσει;
Βασικά την έχεις ρωτήσει για το τι θες να κάνεις;

.

Οι :inlove: έρχονται και παρέρχονται φίλος. Σιγά μη δώσουμε λογαριασμό τι αμάξι θα πάρουμε. Εκείνη δε με άκουσε και πήρε Jazz πριν κάνα 2μηνο. Εγώ γιατί να κάνω αλλιώς? 99.9% το Leon θα κρατήσει πολύ περισσότερο από την κάθε :inlove: .

Dimsabas έγραψε:Με 159 διαθέσιμα Q5 στο καρ, πόσο εύκολο είναι να χτυπήσει το τηλέφωνο; Και γιατί να μη χτυπήσει ένα μήνα μετά, που θα έχουν πληρωθεί τα 690 ευρώ;

Ας χτυπήσει το τηλ και τους τα κάνω δώρο τα 690€. Δεν είμαι παράλογος. Απλά δε θέλω να το σκοτώσω.
Άβαταρ μέλους
By sargus
#552853 Ψαγμένη η κοπελιά! Σου λέει, τα Honda είναι αθάνατα. Σιγά μην πάρω κανένα C3, micra κτλ. με τα ωραία χρώματα...άσε που θα σκέφτηκε ότι κατά 99.9% το Jazz θα κρατήσει πολύ περισσότερο από τoν κάθε Stefan :lol: !
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Dimsabas έγραψε:Γιατί; Νοικοκυρά, μυαλωμένη επιλογή.

Μυαλωμένες επιλογές θες όταν είσαι έτοιμη ή έχεις γίνει μάνα. Όταν είσαι γκομενέτο θες κουπερ, 500άρη & adam. :rtfm:
Νοικοκυρά :vava:

Τι σεμινάριο της έχει κάνει ο Στέφανος? Που οδηγούνται οι σημερινές γκόμενες ?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#552857 Περισσότερο friend with benefits θα έλεγα οπότε πέτσα μας το Jazz. Αλλά ναι είναι λίγο παρακμιακή επιλογή αλλά τη δικαιολογώ. Έγινε για συναισθηματικούς λόγους μιας και ο μπαμπάς της που έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας εργαζόταν στο Σαρακάκη και είχε μεγαλώσει μέσα σε Χόντα.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο βέβαια έπαιξε και πολύ συμφέρουσα προσφορά. -1500€ στο Jazz δεν νομίζω ότι δίνει κάθε μέρα ο Σαρακάκης. Για να μην πω που πήρε ανταλλαγή ένα σαπάκι Jazz του 2008 και ένα Civic Sedan του 2009. Στη ουσία κάτι ψηλά μπήκαν από τσέπη. :iconcool: Για την ιστορία εγώ είχα προτείνει C3 και Clio που είναι παιχνιδιάρικα και τίγκα από εξοπλισμό.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#552858 Όποτε με ρωτάνε για την κατηγορία, προτείνω μόνο yaris d. Αν φτάνουν τα κουκιά δεν υπάρχει τίποτα άλλο σε χώρους, δύναμη, μεταπώληση και πρακτικότητα