Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#552434 Δεν μ'αρέσει που κάποιος υπάλληλος στον έλεγχο θα τρώει πραλίνα lindt που προσπάθησα να περάσω. :( Σ'αυτόν προφανώς θ'αρέσει.
Άβαταρ μέλους
By citastak
Dimitris_P έγραψε:Δεν μ'αρέσει που κάποιος υπάλληλος στον έλεγχο θα τρώει πραλίνα lindt που προσπάθησα να περάσω. :( Σ'αυτόν προφανώς θ'αρέσει.

Γιατί δε σε άφησαν να την πάρεις μέσα;;;;
(Πάντως απαγορεύεται να τα καταναλώσουν στον έλεγχο - τα πετάνε δυστυχώς)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Δεν μ'αρέσει που κάποιος υπάλληλος στον έλεγχο θα τρώει πραλίνα lindt που προσπάθησα να περάσω. :( Σ'αυτόν προφανώς θ'αρέσει.

Σε ενα αλλο φορουμ ενας Αυστριακος γραφει

Ich mag die Tatsache, dass der Grieche viele Pralinen bekam und sie beschlagnahmt hat! ha ha ha! Guter Drache Griechisch!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
citastak έγραψε:

Όχι, είχα πάρει βαζάκι 210γρ. από το Lindt, όχι όμως μέσα από το αεροδρόμιο. Δεν πειράζει, το περίμενα ότι θα συμβεί, ήλπιζα ότι θα το αφήσουν.

Νίκο :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
Dimitris_P έγραψε:
citastak έγραψε:

Όχι, είχα πάρει βαζάκι 210γρ. από το Lindt, όχι όμως μέσα από το αεροδρόμιο. Δεν πειράζει, το περίμενα ότι θα συμβεί, ήλπιζα ότι θα το αφήσουν.

Ερασιτεχνης ... :thumbsdown:
Βρε Δημητρη μου ,κανουν τετοια λαθη; :)
Άβαταρ μέλους
By DAP
Νίκος Παππάς έγραψε:
Ich mag die Tatsache, dass der Grieche viele Pralinen bekam und sie beschlagnahmt hat! ha ha ha! Guter Drache Griechisch!

Νικο μου επειδη δεν ξερω Ελληνικα μηπως μπορεις να μου το μεταφρασεις στα Γερμανικα; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
gianik έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:
citastak έγραψε:

Ερασιτεχνης ... :thumbsdown:
Βρε Δημητρη μου ,κανουν τετοια λαθη; :)

Να λείπουν τα σχόλια :rtfm:
Το περίμενα λέμε, απλώς το ρίσκαρα. :iconcool:

Σιγά μην την έτρωγα επί τόπου, για δώρο προοριζόταν άλλωστε, εγώ προσέχω τη σιλουέτα μου :inlove:
Άβαταρ μέλους
By elteo
kyr80 έγραψε:Το τρως, δεν το αφήνεις...

δεν είναι όλοι σαν εσένα ρε :lol:

ακόμα θυμαμαι τον κουβά με την μερέντα που έφαγες μαζί με τον άλλον :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#552462 Κάπως έτσι την πατήσαμε κι εμείς το καλοκαίρι. Βρεθήκαμε λίγο πριν πετάξουμε με καμιά 30ριά πραλίνες από εδώ (χύμα). Γνωρίζοντας ότι δεν θα περάσουν το security, καθίσαμε κάπου και τις "λυτρώσαμε" :shifty: