Dimitris_P έγραψε:Δεν μ'αρέσει που κάποιος υπάλληλος στον έλεγχο θα τρώει πραλίνα lindt που προσπάθησα να περάσω.Σ'αυτόν προφανώς θ'αρέσει.
Γιατί δε σε άφησαν να την πάρεις μέσα;;;;
(Πάντως απαγορεύεται να τα καταναλώσουν στον έλεγχο - τα πετάνε δυστυχώς)
Dimitris_P έγραψε:Δεν μ'αρέσει που κάποιος υπάλληλος στον έλεγχο θα τρώει πραλίνα lindt που προσπάθησα να περάσω.Σ'αυτόν προφανώς θ'αρέσει.
Σε ενα αλλο φορουμ ενας Αυστριακος γραφει
Ich mag die Tatsache, dass der Grieche viele Pralinen bekam und sie beschlagnahmt hat! ha ha ha! Guter Drache Griechisch!
Fiat Panda 7,6l/100km
citastak έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Δεν μ'αρέσει που κάποιος υπάλληλος στον έλεγχο θα τρώει πραλίνα lindt που προσπάθησα να περάσω.Σ'αυτόν προφανώς θ'αρέσει.
Όχι, είχα πάρει βαζάκι 210γρ. από το Lindt, όχι όμως μέσα από το αεροδρόμιο. Δεν πειράζει, το περίμενα ότι θα συμβεί, ήλπιζα ότι θα το αφήσουν.
Νίκο
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:citastak έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Δεν μ'αρέσει που κάποιος υπάλληλος στον έλεγχο θα τρώει πραλίνα lindt που προσπάθησα να περάσω.Σ'αυτόν προφανώς θ'αρέσει.
Όχι, είχα πάρει βαζάκι 210γρ. από το Lindt, όχι όμως μέσα από το αεροδρόμιο. Δεν πειράζει, το περίμενα ότι θα συμβεί, ήλπιζα ότι θα το αφήσουν.
Νίκο
Ερασιτεχνης ...
Βρε Δημητρη μου ,κανουν τετοια λαθη;
Νίκος Παππάς έγραψε:Ich mag die Tatsache, dass der Grieche viele Pralinen bekam und sie beschlagnahmt hat! ha ha ha! Guter Drache Griechisch!
Νικο μου επειδη δεν ξερω Ελληνικα μηπως μπορεις να μου το μεταφρασεις στα Γερμανικα;
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

gianik έγραψε:Dimitris_P έγραψε:citastak έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Δεν μ'αρέσει που κάποιος υπάλληλος στον έλεγχο θα τρώει πραλίνα lindt που προσπάθησα να περάσω.Σ'αυτόν προφανώς θ'αρέσει.
Νίκο
Ερασιτεχνης ...![]()
Βρε Δημητρη μου ,κανουν τετοια λαθη;
Να λείπουν τα σχόλια
Το περίμενα λέμε, απλώς το ρίσκαρα.
Σιγά μην την έτρωγα επί τόπου, για δώρο προοριζόταν άλλωστε, εγώ προσέχω τη σιλουέτα μου
My Flickr
kyr80 έγραψε:Το τρως, δεν το αφήνεις...
δεν είναι όλοι σαν εσένα ρε
ακόμα θυμαμαι τον κουβά με την μερέντα που έφαγες μαζί με τον άλλον
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

Σ'αυτόν προφανώς θ'αρέσει.