Υγεία σε όλους κ όλα τα άλλα έρχονται!
< >
When the going gets tough, the tough get going
PeterPan έγραψε:Μ´ αρέσει που ανέλαβα καθήκοντα επιμελητή στο νοσοκομείο! Πραγματικά αισθάνθηκα πως έπιασαν τόπο όλα αυτά τα χρόνια!
< >
George_Prix έγραψε:PeterPan έγραψε:Μ´ αρέσει που ανέλαβα καθήκοντα επιμελητή στο νοσοκομείο! Πραγματικά αισθάνθηκα πως έπιασαν τόπο όλα αυτά τα χρόνια!
< >
Μπραβο! Αν δεν κανω λαθος και αυξηση μισθου 4-5 κατοσταρικα το μηνα ε? Εχω την αισθηση οτι κυριως η ηθικη ανταμοιβη σε γεμιζει, αλλα και να γεμισει λιγο και η τσεπη θετικο ειναι

PeterPan έγραψε:Μ´ αρέσει που ανέλαβα καθήκοντα επιμελητή στο νοσοκομείο! Πραγματικά αισθάνθηκα πως έπιασαν τόπο όλα αυτά τα χρόνια!
< >

kyr80 έγραψε:Δεν πιστεύω να μην ξέρεις το μισθό του επιμελητή.... Αν όχι, θα εκπλαγείς ευχάριστα.
.... πετάγομαι , είχε κατουρηθεί και τα τσίσα ειχαν περάσει την πάνα και είχαν φτάσει μέχρι τον λαιμό...
red_monster έγραψε:4-5 κατοστάρικα μου φαίνονται ψίχουλα για αναλογη προαγωγή στη Γερμανία. Χλωμό να είναι μόνο τόσα

kyr80 έγραψε:Χθες το βράδυ συνάντηση παλιών coltάκηδων, μετά από 10 χρόνια++. Φάγαμε το σύμπαν, γελάσαμε και ξαναγίναμε λίγο 20άρηδες...![]()
Στις αργάμιση που γύρισα, μου το φύλαγε ο ένας ο μικρός..... Μάτι δεν έκλεισα....

Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]