Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#551350 Μ´ αρέσει που ανέλαβα καθήκοντα επιμελητή στο νοσοκομείο! Πραγματικά αισθάνθηκα πως έπιασαν τόπο όλα αυτά τα χρόνια!

Υγεία σε όλους κ όλα τα άλλα έρχονται!

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PeterPan έγραψε:Μ´ αρέσει που ανέλαβα καθήκοντα επιμελητή στο νοσοκομείο! Πραγματικά αισθάνθηκα πως έπιασαν τόπο όλα αυτά τα χρόνια!

< >

Μπραβο! Αν δεν κανω λαθος και αυξηση μισθου 4-5 κατοσταρικα το μηνα ε? Εχω την αισθηση οτι κυριως η ηθικη ανταμοιβη σε γεμιζει, αλλα και να γεμισει λιγο και η τσεπη θετικο ειναι :s_yes
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
George_Prix έγραψε:
PeterPan έγραψε:Μ´ αρέσει που ανέλαβα καθήκοντα επιμελητή στο νοσοκομείο! Πραγματικά αισθάνθηκα πως έπιασαν τόπο όλα αυτά τα χρόνια!

< >

Μπραβο! Αν δεν κανω λαθος και αυξηση μισθου 4-5 κατοσταρικα το μηνα ε? Εχω την αισθηση οτι κυριως η ηθικη ανταμοιβη σε γεμιζει, αλλα και να γεμισει λιγο και η τσεπη θετικο ειναι :s_yes

Ευχαριστώ πολύ!
Η ηθική ανταμοιβή είναι το σπουδαιότερο! Επίσης ήθελα καιρό να ασχοληθώ με νέα καθήκοντα, στη φάση που ήμουν έκανα και τα παλιά, κ τα νέα καθήκοντα μαζί. Τους επόμενους μήνες θα στρώσουν τα πράγματα πιστεύω κ θα ασχοληθώ και με άλλα πράγματα. Και το οικονομικό γιατί όχι;! Πόσο είναι θα δω!

< >
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#551438 Χθες το βράδυ συνάντηση παλιών coltάκηδων, μετά από 10 χρόνια++. Φάγαμε το σύμπαν, γελάσαμε και ξαναγίναμε λίγο 20άρηδες... :yahoo:

Στις αργάμιση που γύρισα, μου το φύλαγε ο ένας ο μικρός..... Μάτι δεν έκλεισα.... :rant:
Άβαταρ μέλους
By kyr80

< >

Πραγματικά συγχαρητήρια, γιατί εκεί πάνω τρώτε μεγάλο "πουλί". :s_howdy

Δεν πιστεύω να μην ξέρεις το μισθό του επιμελητή.... Αν όχι, θα εκπλαγείς ευχάριστα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
kyr80 έγραψε:Δεν πιστεύω να μην ξέρεις το μισθό του επιμελητή.... Αν όχι, θα εκπλαγείς ευχάριστα.

Επιμελητης εγινε προσφατως ο κουνιαδος μου και αν θυμαμαι καλα η αυξηση ειναι γυρω στο 500αρικο. Δεν ξερω φυσικα αν παιζει ρολο η ειδικοτητα του γιατρου, η προυπηρεσια, τα παιδια που εχει κτλ στην αυξηση.

Αλλα οπως ειπε και ο PeterPan πολυ σημαντικοτερη ειναι η ηθικη ανταμοιβη οταν παιρνεις μια προαγωγη γιατι αισθανεσαι οτι αναγνωριστηκε η δουλεια/αξια σου. Ειδικα σε επαγγελματα οπως του γιατρου, ακομα περισσοτερο :)
Άβαταρ μέλους
By gianik
#551446 Μπράβο ρε peter !!!!!! :metalo:

εμείς εχτές , μέχρι 03.30 ξερή η μικρή κοιμόταν , 03.31 :s_shout .... πετάγομαι , είχε κατουρηθεί και τα τσίσα ειχαν περάσει την πάνα και είχαν φτάσει μέχρι τον λαιμό...
την άλλαξα επιτόπου και ξαπλωσαμε δίπλα από την κουνια στον καναπέ που έχουμε , σε μισή ώρα την είχα ξαναβάλει στην κούνια και κοιμόταν σαν πουλάκι..το λες και βελτίωση.. :oops:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
red_monster έγραψε:4-5 κατοστάρικα μου φαίνονται ψίχουλα για αναλογη προαγωγή στη Γερμανία. Χλωμό να είναι μόνο τόσα :lol:

Οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος, αλλα πανω στην κουβεντα νομιζω οτι κατι επιασε το αυτι μου για 500αρικο. Εκτος αν μας τα κρυβει ο κουνιαδος για να μην του ζητησουμε δανεικα :s_rofl

Αλλα και αυτος δεν τα πηρε ακομα για να ξερει στα σιγουρα... Η κουβεντα εγινε με το που πηρε την προαγωγη...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
kyr80 έγραψε:Χθες το βράδυ συνάντηση παλιών coltάκηδων, μετά από 10 χρόνια++. Φάγαμε το σύμπαν, γελάσαμε και ξαναγίναμε λίγο 20άρηδες... :yahoo:

Στις αργάμιση που γύρισα, μου το φύλαγε ο ένας ο μικρός..... Μάτι δεν έκλεισα.... :rant:

Coltpower ή coltclub?