Dodger έγραψε:Καινούρια
Αυτό φταίει!!
Χρόνια πολλά ,καλά Χριστούγεννα!
Dodger έγραψε:Καινούρια
Χρήστος Λάππας έγραψε:Κατά πάσα πιθανότητα είναι χαζή απορία, αλλά δεν βαριέσαι!
Φίλος μου χαρίζει τα χιονολάστιχα του. Είναι διάσταση 235/45/18. Εγώ όμως φοράω 225/40/18 εμπρός και 255/35/18 πίσω. Να φανταστώ ότι δεν μου κάνουν;
Nikos! έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Κατά πάσα πιθανότητα είναι χαζή απορία, αλλά δεν βαριέσαι!
Φίλος μου χαρίζει τα χιονολάστιχα του. Είναι διάσταση 235/45/18. Εγώ όμως φοράω 225/40/18 εμπρός και 255/35/18 πίσω. Να φανταστώ ότι δεν μου κάνουν;
Με τα πίσω θα έχεις θέμα γιατί η ζάντα η πίσω είναι 8,5αρα ενώ η μπροστά που είναι οκ 8αρα.
bill33 έγραψε:Nikos! έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Κατά πάσα πιθανότητα είναι χαζή απορία, αλλά δεν βαριέσαι!
Με τα πίσω θα έχεις θέμα γιατί η ζάντα η πίσω είναι 8,5αρα ενώ η μπροστά που είναι οκ 8αρα.
Δεν νομίζω ότι και πίσω θα έχει θέμα.
Nikos! έγραψε:bill33 έγραψε:Nikos! έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Κατά πάσα πιθανότητα είναι χαζή απορία, αλλά δεν βαριέσαι!
Δεν νομίζω ότι και πίσω θα έχει θέμα.
Νομίζω ότι η πίσω δε μπορεί να κατέβει στο 235, μόνο στο 245.
Η μπροστά είναι σίγουρα οκ.
Το θέμα είναι ότι και πάλι έχεις πολύ πλατύ πέλμα για χειμερινά.
CARυοθραύστης έγραψε:Στο μανουαλι σου γράφει τις διαστάσεις. Οτιδήποτε πέρα από αυτές είναι και παράνομο και ηλίθιο.
Το συνεχόμενο βγαλσιμο-μπασιμο γαμαει Και τα ελαστικά Και τις ζάντες.
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]