< >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Δεν εχει δικιο;
Y.V έγραψε:http://www.enikos.gr/international/606051/69chronos-apaitei-na-allaxei-i-ilikia-tou-stin-taftotita-aisthaneΤι άλλο θα δούμε ρε γμτ...
Δεν εχει δικιο;
trident1971 έγραψε:Διαβαζοντας σε ομως, εχω διαπιστωσει πως πολυ συχνα χρησιμοποιεις τον εαυτο σου και τις προσωπικες σου εμπειριες σαν επιχειρηματα, (οπως ολοι μας), αλλα με τη διαφορα οτι τα παρουσιαζεις ως δεδομενα που επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Κοινως αυτοεπιβεβαιωνεσαι, ελλειψει καλυτερης λεξης...
Και προφανώς αυτό ακυρώνεται αν υπάρχει ΕΝΑΣ που δεν τα έφαγε.
trident1971 έγραψε:... τι ακριβως αποδεικνυουν τα παραπανω για το υπολοιπο κοινωνικο συνολο?
trident1971 έγραψε:Βασικα το μονο σιγουρο ειναι οτι καποιοι λιγοι απο αυτους που ξερεις, ΕΧΟΥΝ ζημιωσει το κρατος και τους υπολοιπους και ειναι σιγουρο γιατι δεχομαστε 100% αυτο που λες.
trident1971 έγραψε:Μετα εχουμε και το "αμα νομιζεις χψω, σταματαω την κουβεντα".![]()
trident1971 έγραψε:Εισαι σιγουρος οτι καταλαβες τι λεει ο Παγκαλος και ο axel12p??? Δεν κατηγορουν εσενα, αλλα κοιτα λιγο γυρω σου...
Είναι σαν να λέει ένας κλέφτης στο θύμα του "αφού ξέρεις ρε φίλε πως είμαι κλέφτης, γιατί έφυγες από το σπίτι σου και με άφησες να κλέψω;;" Γι' αυτό και η δήλωση του Πάγκαλου είναι εξοργιστική. Είναι προσβλητική και καταδεικνύει το ποιόν του ανθρώπου. Ο Πάγκαλος ξέρει πολύ καλά τι γίνεται, ξέρει πολύ καλά ποιος ευθύνεται, αλλά προτιμάει να δημιουργεί ενοχές σε τίμιους ανθρώπους που μπορεί μία φορά να μην ζήτησαν απόδειξη, από το να αποδειχθεί τις ευθύνες του ιδίου και του σιναφιού του.

markvag έγραψε:trident1971 έγραψε:Μετα εχουμε και το "αμα νομιζεις χψω, σταματαω την κουβεντα".![]()
Εάν κάποιος επιμένει πως μία ολόκληρη κοινωνία 10εκ. ανθρώπων κλέβει, χωρίς να μου φέρει συγκεκριμένες αποδείξεις, δεν μπορώ να συζητήσω.
otso έγραψε:μπαρμπα μαρκο το 1 μυριο που λες πως εφαγαν δεν ειναι 10% , με τις οικογενειες τους ειναι 50%.
Εγω πιστευω οτι το 30% του πληθυσμου που ζει κατω απο το οριο της φτωχειας εβαλε περιστασιακα το χερι στο βαζο η καθολου. Οι υπολοιποι ακομα εκει το εχουν , γι αυτο και δεν τελειωνουν τα φραγκα κατω απ το στρωμα.

Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]