QsisVTS έγραψε:φίλε εγώ δεν το πήγα στα "πιθίκια", απλά δεν θεωρώ ότι η δημοκρατία είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα
Καλά, η έκφρασή μου ήταν υπερβολική. Αλλά εγώ από την άλλη δεν θεωρώ πως υπάρχει περίπτωση κάποιος λαός ελεύθερα να επιλέξει καταπίεση...
QsisVTS έγραψε:άλλωστε σε διάφορες χώρες που το γύρισαν στη δημοκρατία βλέπουμε πράγματα που μόνο δημοκρατικά δεν είναι και ειλικρινά δεν ξέρω αν ίσως ήταν καλύτερα με τα προηγούμενα καθεστώτα (αναφέρομαι κυρίως σε ανατολικό μπλοκ)
Αυτό που συμβαίνει;;;
QsisVTS έγραψε:επίσης σε διάφορες χώρες η με το ζόρι δήθεν ελευθερία έφερε χειρότερα προβλήματα , πάρε για παράδειγμα διάφορες αραβικές χώρες που η επέμβαση για ελευθερία έκανε τα πράγματα χειρότερα
Ναι, γιατί αφενός δεν ήταν παρέμβαση για ελευθερία, ήταν ξεκάθαρα αποικιοκρατική κίνηση. Και πατερναλιστική "ελάτε να σας δείξουμε εμείς οι προχώ δυτικοί πως θα γίνεται κράτος". Και φυσικά δεν λήφθηκε υπόψη ούτε η τοπική κουλτούρα, ούτε η πραγματικότητα.
QsisVTS έγραψε:και ποιος είσαι εσύ στην τελική που θα τους πεις ότι εσύ ξέρεις καλύτερα;
Προφανώς και δεν ξέρω εγώ καλύτερα. Έχω την εντύπωση όμως ξαναλέω πως δεν υπάρχει περίπτωση λαός να επιλέξει ένα καθεστώς που να φοβάσαι να μιλήσεις και μπορείς ανά πάσα στιγμή να "εξαφανιστείς"... Ακόμα και χωρίς να έχεις κάνει κάτι...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>