Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By xenos
#544906 Εμενα δεν μου αρέσει καθολου το συγκεκριμενο (rcz) και η μουρη του ειναι πολυ συνηθισμένη.
Θα προτιμουσα ενα σ2000 αλλα εδω το ττ.
(παρεμπιπτόντως το 1ο ττ ηταν ελαφρα αθλιο μεσα)
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#544908 Το πρώτο ΤΤ ήταν γενικά άθλιο εμφανισιακά, αλλά οι επόμενες γενιές είναι πολύ ωραίες μέσα - έξω IMHO
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Asimov έγραψε:Το πρώτο ΤΤ ήταν γενικά άθλιο εμφανισιακά

:lipsealed: :lipsealed: :dizzy: για τα δεδομένα της εποχής του ήταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#544915 Παντελώς άθλιο και στα μάτια μου το ΜΚ1. Ναι μεν ήταν μια πρωτοποριακή και ιδιαίτερη σχεδίαση για την εποχή του αλλά μέχρι εκεί. Γενικά ήταν φάση σ'αρέσει ή δε σ'αρέσει, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Οι επόμενες γενιές εκπληκτικές.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
dimviii έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Δώσε μου τον ορισμό της τότε και βάλτα μου κάτω πως ένα RCZ μπορεί να χαρακτηριστεί ποιοτικότερο ενός ΤΤ. Θυμίζω γι' αυτά τα δύο συζητάμε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου: ποιότητα = αξιοπιστία (ΚΑΙ ΜΟΝΟ). Επομένως περιμένω να δω ποιος μπορεί να ορίζει κάτι τέτοιο.

Οχι Στεφανε,εσυ υπονοησες οτι το 50κ δεν ειναι λογω σηματος,εσυ πρεπει να μας εξηγησεις που ειναι πιο ποιοτικο το ττ.
Οσο για τον ορισμο της ποιοτητας,ειδικα εσυ με το αουντι δεν θα επρεπε να αναρωτιεσαι για το τ ειναι η ποιοτητα σε ενα αυτοκινητο.
Ειπα οτι δεν ειναι 50Κ ΜΟΝΟ λογω σηματος.

Κατα τα αλλα δε θα παιξουμε τις κουμπαρες. Αν θες να πιστευεις οτι αξιοπιστια = ποιοτητα τοτε να χρησιμοποιεις μια λεξη και για τα δυο. Καμια αντιρρηση. Εγω εχω αλλη αποψη.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Deleted User 1 έγραψε:Ειπα οτι δεν ειναι 50Κ ΜΟΝΟ λογω σηματος.

για τι αλλο ειναι δεν μας ειπες...

Deleted User 1 έγραψε:Κατα τα αλλα δε θα παιξουμε τις κουμπαρες. Αν θες να πιστευεις οτι αξιοπιστια = ποιοτητα τοτε να χρησιμοποιεις μια λεξη και για τα δυο. Καμια αντιρρηση. Εγω εχω αλλη αποψη.

τις κουμπαρες παιζεις εσυ Στεφανε,που η λεξη ποιοτητα σε ενα αυτοκινητο , εχει να κανει με ταπετσαριες και μαλακωσα στο ταμπλω,και οχι σε μοτερ μεταδοση ηλεκτρικα κλπ
Άβαταρ μέλους
By dimik
#544927 Για να σας βοηθήσω.

Απτή ποιότητα λέγεται αυτό.

Τα υπόλοιπα το 80% των αγοραστών δεν τα γνωρίζει και δεν θέλει να τα μάθει.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#544937 Και το απτη ειναι ενα σκελος. Υπαρχουν φυσικα και πολλοι αλλοι παραγοντες που οριζουν την ποιοτητα σε ενα αμαξι. Συναρμογη, ηχομονωση, κυληση, αξιοπιστια, εξοπλισμος ειναι προχειρα προχειρα μερικοι τετοιοι.

Γενικως ειναι συνθετος ορος η ποιοτητα αλλα αμα ο ντιμης θελει να πιστευει αλλιως ποιος ειμαι εγω να του το χαλασω. Ο Μπαμπινιωτης? Νοου σερ.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#544939 Νομίζω ότι συγκρίνετε ανόμοια πράγματα.

Τα peugeot με τους 200 ίππους παίζουν 22-25 χιλιάρικα.
Με 3-4 ακόμα η και λιγότερα φτάνεις σε επίπεδο TTS...
Θέλω να πιστεύω Ντίμη ότι δεν τίθεται θέμα για το ποιο από τα δύο θα επέλεγε κάποιος.

Αυτό που είναι στο μπάτζετ του κόκκινου τέρατος είναι με τα 160 άλογα.
Και είναι όντως πολύ ενδιαφέρον αλλά πρέπει να βολευτει με ένα από τα 7-8 που υπάρχουν προς πώληση.

Τέλος δεν θυμάμαι πότε το RCZ να παίζει ψηλά στις έρευνες αξιοπιστίας.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Deleted User 1 έγραψε:Και το απτη ειναι ενα σκελος. Υπαρχουν φυσικα και πολλοι αλλοι παραγοντες που οριζουν την ποιοτητα σε ενα αμαξι. Συναρμογη, ηχομονωση, κυληση, αξιοπιστια, εξοπλισμος ειναι προχειρα προχειρα μερικοι τετοιοι.

ναι αμα εχει καλη κυλιση και εξοπλισμο ειναι ποιοτικο. :lol:
ολα τα παραπανω τα εχει το q5,αλλα θελεις να το πουλησεις γιατι απο την πολυ ποιοτητα ξεπαραδιαστηκες.

Deleted User 1 έγραψε:Γενικως ειναι συνθετος ορος η ποιοτητα αλλα αμα ο ντιμης θελει να πιστευει αλλιως ποιος ειμαι εγω να του το χαλασω. Ο Μπαμπινιωτης? Νοου σερ

η πλακα ειναι οτι ενω εχεις πληρωσει ενα σκασμο χρηματα διαλεγωντας ''ποιοτικο'' αυτοκινητο,εχεις το θρασος να βγαζεις εμενα ασχετο περι τι εστι ποιοτητα σε αυτοκινητο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:Νομίζω ότι συγκρίνετε ανόμοια πράγματα.

Τα peugeot με τους 200 ίππους παίζουν 22-25 χιλιάρικα.
Με 3-4 ακόμα η και λιγότερα φτάνεις σε επίπεδο TTS...

εισαι εκτος μπατζετ και με το 200αρι πεζω και με το ττς.
EDDIE_147 έγραψε:Θέλω να πιστεύω Ντίμη ότι δεν τίθεται θέμα για το ποιο από τα δύο θα επέλεγε κάποιος.

αν αυτος ο καποιος χαιδευει ταπετσαριες,δεν το συζητω.Καρφωτος για αουντι.

EDDIE_147 έγραψε:Αυτό που είναι στο μπάτζετ του κόκκινου τέρατος είναι με τα 160 άλογα.
Και είναι όντως πολύ ενδιαφέρον αλλά πρέπει να βολευτει με ένα από τα 7-8 που υπάρχουν προς πώληση.

ε ας παρει ενα ττ που υπαρχουν χιλιαδες.Απλα στα ιδια χρηματα θα εχει τα 2πλα χλμ,με τον μισο εξοπλισμο,αλλα ειναι ποιοτικο,οποτε νο προμπλεμ.

EDDIE_147 έγραψε:Τέλος δεν θυμάμαι πότε το RCZ να παίζει ψηλά στις έρευνες αξιοπιστίας.

ενω η αουντι ειναι ψηλα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#544943 Αν μιλάμε για το 160αρι τότε υπολείπεται σημαντικά σε δύναμη από το δίλιτρο TT.

Δεν λέω ότι το peugeot δεν είναι ενδιαφέρον αλλά βγάλαμε το ΤΤ yugo με ακριβό σήμα.
Είπαν της γριάς να χέσει... :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#544948 Μήηηηηηπως και...βοηθήσω, να προσθέσω οτι έχοντας κάνει μερικές βόλτες το 160αρι(boss ex car) δεν θεωρώ οτι του λείπει δύναμη με αντικειμενικά κριτίρια. Αντιθέτως μάζευε πανεύκολα χιλιόμετρα έχοντας μάλιστα και πολύ καλό κράτημα. Δεν το έλιωσα ποτέ για να βρω ψεγάδι αν και ψεγάδι θα θεωρήσω μόνο οτι μπορεί να υστερεί σε σχέση με κάτι πιο ισχυρό--->λιγάααακι αχρείαστο για την ημεδαπή. Και με δεδομένο(όσο να' ναι) το ανάλογο πουλμουρ.