Θα προτιμουσα ενα σ2000 αλλα εδω το ττ.
(παρεμπιπτόντως το 1ο ττ ηταν ελαφρα αθλιο μεσα)
Asimov έγραψε:Το πρώτο ΤΤ ήταν γενικά άθλιο εμφανισιακά
για τα δεδομένα της εποχής του ήταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.
dimviii έγραψε:Ειπα οτι δεν ειναι 50Κ ΜΟΝΟ λογω σηματος.Deleted User 1 έγραψε:Δώσε μου τον ορισμό της τότε και βάλτα μου κάτω πως ένα RCZ μπορεί να χαρακτηριστεί ποιοτικότερο ενός ΤΤ. Θυμίζω γι' αυτά τα δύο συζητάμε.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου: ποιότητα = αξιοπιστία (ΚΑΙ ΜΟΝΟ). Επομένως περιμένω να δω ποιος μπορεί να ορίζει κάτι τέτοιο.
Οχι Στεφανε,εσυ υπονοησες οτι το 50κ δεν ειναι λογω σηματος,εσυ πρεπει να μας εξηγησεις που ειναι πιο ποιοτικο το ττ.
Οσο για τον ορισμο της ποιοτητας,ειδικα εσυ με το αουντι δεν θα επρεπε να αναρωτιεσαι για το τ ειναι η ποιοτητα σε ενα αυτοκινητο.

Deleted User 1 έγραψε:Ειπα οτι δεν ειναι 50Κ ΜΟΝΟ λογω σηματος.
Deleted User 1 έγραψε:Κατα τα αλλα δε θα παιξουμε τις κουμπαρες. Αν θες να πιστευεις οτι αξιοπιστια = ποιοτητα τοτε να χρησιμοποιεις μια λεξη και για τα δυο. Καμια αντιρρηση. Εγω εχω αλλη αποψη.
Deleted User 1 έγραψε:Και το απτη ειναι ενα σκελος. Υπαρχουν φυσικα και πολλοι αλλοι παραγοντες που οριζουν την ποιοτητα σε ενα αμαξι. Συναρμογη, ηχομονωση, κυληση, αξιοπιστια, εξοπλισμος ειναι προχειρα προχειρα μερικοι τετοιοι.
Deleted User 1 έγραψε:Γενικως ειναι συνθετος ορος η ποιοτητα αλλα αμα ο ντιμης θελει να πιστευει αλλιως ποιος ειμαι εγω να του το χαλασω. Ο Μπαμπινιωτης? Νοου σερ
EDDIE_147 έγραψε:Νομίζω ότι συγκρίνετε ανόμοια πράγματα.
Τα peugeot με τους 200 ίππους παίζουν 22-25 χιλιάρικα.
Με 3-4 ακόμα η και λιγότερα φτάνεις σε επίπεδο TTS...
EDDIE_147 έγραψε:Θέλω να πιστεύω Ντίμη ότι δεν τίθεται θέμα για το ποιο από τα δύο θα επέλεγε κάποιος.
EDDIE_147 έγραψε:Αυτό που είναι στο μπάτζετ του κόκκινου τέρατος είναι με τα 160 άλογα.
Και είναι όντως πολύ ενδιαφέρον αλλά πρέπει να βολευτει με ένα από τα 7-8 που υπάρχουν προς πώληση.
EDDIE_147 έγραψε:Τέλος δεν θυμάμαι πότε το RCZ να παίζει ψηλά στις έρευνες αξιοπιστίας.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]