Το 250άρι 26.990 €
!Το μόνο ενδιαφέρον έως περίεργο, είναι γιατί πωλείται τόσο νωρίς κι από ποιον...
Το θέμα ειναι να μάθουμε εάν είναι test drive ή δημοσιογραφικό. Πρέπει να μάθω και τις πινακίδες του να δω είναι από αυτά που μπήκαν πίστα κτλ.
Μέσα σα σχέδιο είναι απλώς ΟΚ. Στα υλικά πάσχει. Όχι επειδή δεν είναι μαλακά αλλά επειδή δεν έχει γίνει καμία απολύτως προσπάθεια να διαφοροποιηθεί ελαφρώς από το i30 των 15Κ. Εκτός από το τιμόνι που είναι πολύ ωραίο. Μπαμπάτσικο.
Α επίσης θα έχει ρύπους με το παλιό σύστημα που σημαίνει γλιτώνεις και κάνα 150αρι από τα τέλη.
Deleted User 1 έγραψε:Το θέμα είναι τι χρήση έχει κάνει αυτούς τους 4 μήνες
Νομίζω ξέρεις ήδη την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση. Εναλλακτικά, ρώτα τον εαυτό σου: θες να το ρισκάρεις;
Πάρε καινούριο.
Τώρα αν μπω μέσα και κάνει σα κροταλίας από τα ανεβοκατεβάσματα στα κερμπς, θα φάει προφανώς άκυρο. Το να χει δουλέψει κόφτες για 2.5Κ χλμ δε με πολυνοιάζει.
Επίσης βγάλαμε λαβράκι: https://www.4troxoi.gr/odigoyme/eidikes-diadromes/me-hyundai-i30n-performance-seat-leon-cupra-se-ed-tis-fthiotidas
Το Cupra του άρθρου πρέπει να είναι αυτό. Σκατά.
Πάντως ισχύει, ειδικά για το Cupra, ότι σε μερικούς μήνες θα υπάρχει σε καλύτερες τιμές.
Νομίζω και το Cupra έχει οριστικοποιήσει γιατί του φάγανε 10 άλογα από το καλοκαίρι και μετά αλλά δεν έχω δει πουθενά επίσημο νούμερο.