Scotch έγραψε:Ωραία. Χτύπησα την προσφορά από το ΠΛΑΙΣΙΟ.![]()
Ωραιος!![]()
![]()
![]()
Στο άλλο θέμα τώρα, το πρόβλημα είναι ότι το router βρίσκεται σε διάδρομο, "καρφωμένο" στον τοίχο (άρα δεν υπάρχει τρόπος να στηριχτεί κι άλλη συσκευή κοντά του), και επίσης παίρνει ρεύμα μέσα από τον τοίχο (δεν υπάρχει πρίζα...).
....πως;;;;
Έτσι, επειδή το router δεν έχει gigabit θύρες, θεωρητικά θα έπρεπε να πάμε στη λύση (β). Όμως, λόγω του ανωτέρω προβλήματος, πολύ φοβάμαι πως μόνο η λύση (α) είναι εφαρμόσιμη.
Αν δεν εχεις που να κρεμασεις το switch, αναγκαστικα πας στη λυση οπου θα συνδεσεις PC kai Synology στο switch.
Πέραν της ενδεχόμενης απώλειας σε ταχύτητα (απ' ό,τι καταλαβαίνω, με τη λύση (β) θα είχα gigabit ταχύτητα σε όλο το σπίτι), έχω άλλο πρόβλημα να εφαρμόσω τη λύση (α) με το 10/100 router; Μέχρι στιγμής πάντως δουλεύει ικανοποιητικά το synology (όχι ότι έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα μαζί του, ακόμη, πέραν του cloud backup). Τουλάχιστον δεν έχω καταλάβει να αργεί σε κάτι.
με τον εξω κοσμο δεν εχει θεμα, αλλα αν θες να μεταφερεις μεσα στο δικτυο του σπιτιου αρχεια, θα ηταν ΠΟΛΥ πιο γρηγορη η μεταφορα με gigabit ταχυτητες.

....πως;;;;
). Τουλάχιστον δεν έχω καταλάβει να αργεί σε κάτι.