Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#542478 Το χω δει το ριμάδι αλλά όχι και Clubman ρε γμτ. Πως το αγοράζουν αυτό το πράμα? Δε βλεπεται. Σα νεκροφόρα για νάνους είναι.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#542480 Από εξοπλισμό έχει παπάδες πάντως και μ' αρέσει γιατί είναι ιδιαίτερο, ξεφεύγει από το κλασσικό mini και λόγω S έκδοσης κρύβεται και λίγο η ασχήμια του σχήματος.
Plus οδηγικά δεν νομίζω να είναι πολύ χειρότερο από κάποιο μέσο Hot hatch
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#542524 Το Cupra πάντως βγαίνει και τετρακίνητο. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By NiTse
NickTG έγραψε:Το Cupra πάντως βγαίνει και τετρακίνητο. :innocent:

Σωστός αλλά πόσο πάει πρέπει να φεύγει πάνω από 35.000 €
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#542535 Ε όχι και hot station wagon. Είπαμε να πάρουμε καγκουράμαξο, μην το ξεφτιλίσουμε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#542542 Όχι να το ξεφτιλισουμε :lol: Πάντως από το λεγόμενα σου (να προλάβω τώρα που μπορώ, έχω και σπίτι να πάρω αργότερα) μήπως άρχισε να σφίγγει ήδη ο κλοιός; Μήπως να επενδύσεις σε κανά octavia rs με ντηζελ 184 πονυ κτλ :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#542543 ORKισμένος εργένης! :rtfm: Και το σπίτι για την παρτάρα μου θα ναι αλλά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, προηγείται το αμάξι που είναι πιο εύκολο σαν αγορά.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#542549 Τα 308 gt και megane gt μπορείς τελικά να τα παραγγείλεις; Εσύ με τόσες παραγγελίες που κάνεις λογικά θα ξέρεις. Αν και εγώ τώρα που μεγάλωσα θα πήγαινα για το μπεντσμαρκ golf gti με καρώ καθισματάκι. Νομίζω ανάποδα τα έκανες πάντως. Μέχρι τώρα έπρεπε να είχες hot hatch και τώρα να έψαχνες για suv. Θα ειχες απειρες επιλογές.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#542552 Τώρα που το ξανασκεφτομαι, δεν περιμένεις τη νέα γενιά Λεόν που θα παρουσιαστεί το 19?

< Note >
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#542554 Νομίζω το αδικείς το clubman. Είναι μεν "s" αλλά έχει extra χώρους, έχει ιδιαίτερο ντιζάιν, έχει και αυτή την παπαρίτσα που προβάλει σαν ολογράμματα :inlove:

DO IT FAIDON
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
NiTse έγραψε:Τα 308 gt και megane gt μπορείς τελικά να τα παραγγείλεις; Εσύ με τόσες παραγγελίες που κάνεις λογικά θα ξέρεις. Αν και εγώ τώρα που μεγάλωσα θα πήγαινα για το μπεντσμαρκ golf gti με καρώ καθισματάκι. Νομίζω ανάποδα τα έκανες πάντως. Μέχρι τώρα έπρεπε να είχες hot hatch και τώρα να έψαχνες για suv. Θα ειχες απειρες επιλογές.

Ισχύει. Καλλιό αργά παρά ποτέ όμως. Έχουμε χρόνο να ξαναπάρουμε suv. Έχω ρωτήσει για το 308 GT μήπως και καταφέρω να το έχω 2-3 μέρες αλλά είναι δυσεύρετο. Νομίζω μόνο ένα υπάρχει στην εισαγωγική και το χει παρτουζώσει κάθε τελευταίος δημοσιογραφίσκος.

Το Golf, και ελπίζω μην πέσει φωτιά να με κάψει, το έψηνα γενικώς σε GTI μορφή αλλά είναι απλησίαστο κι αυτό. Πάει σε χρήματα που βρίσκεις S3 2016.

Focusman91 έγραψε:Τώρα που το ξανασκεφτομαι, δεν περιμένεις τη νέα γενιά Λεόν που θα παρουσιαστεί το 19?

< Note >

Αυτό μπορεί να συμβεί ούτως ή άλλως γιατί το Audi δε βλέπω να φεύγει άμεσα. Αλλά αν ήταν να περιμένω εσκεμμένα θα ήταν μόνο για κάποια Alfa.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Deleted User 1 έγραψε:Αλλά αν ήταν να περιμένω εσκεμμένα θα ήταν μόνο για κάποια Alfa.

Εικόνα

http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... zete-scala
Άβαταρ μέλους
By belgarion
dimviii έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Αλλά αν ήταν να περιμένω εσκεμμένα θα ήταν μόνο για κάποια Alfa.

Εικόνα

http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... zete-scala
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το παρουσιάζουν ως αντί-Γκολφ ενώ βάση πλατφόρμας μάλλον θα είναι ενα λίγο μεγαλύτερο Πόλο.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#542585 Γιατί αλλιώς το εξαρτημένο ανακλαστικό αν ακούσεις Γκολφ. :iconcool:

Προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν πέρα από το Ρεναουλτ RS του Eliaskat. Κάρμα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#542602 Ξεκινησα για Βελμαρ Seat, τελικα κατεληξα Βελμαρ Hyundai. Απ οτι φαινεται στο δαχτυλιδι εχουν κρατησει μονο Κορεατη και σαπακοφορντ. Anyway...

ΕικόναΕικόνα

Το αμαξακι εμφανισιακα τα σπαει. Οσο πρεπει καγκουρικο, με ωραιες λεπτομερειες και presence που φωναζει hot hatch. Μπορω ευκολα να πω οτι το βρισκω πιο εντυπωσιακο απο Cupra.

ΟΜΩΣ...

Μεσα ειναι δραμα. Σοβαρη φολα. Οχι σχεδιαστικα αλλα ποιοτικα. Οτι πιασεις, πλην τιμονου που ειναι εξαιρετικο, ειναι σαπιλα. Πλαστικο χειροφρενο, ενας λεβιες της πλακας και γενικα μια κατασταση πολυ πισω. Υποψη συγκρινω πχ με το 308 που βγηκα-μπηκα. Μην παμε σε αλλες ακυρες συγκρισεις με Q5 κτλ γιατι προφανως δεν εχουν κανενα νοημα. Στο εσωτερικο, λοιπον, εχουμε ισοφαριση απο το Cupra και δεν ξερω αν θα μετρησει σαν εκτος εδρας γκολ. Εχει και καποια εξοπλιστικα φαουλακια (δεν εχει ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεφτες πχ) αλλα του τα συγχωρω λογω τιμης.

Τιμη ΑΚΑΤΕΒΑΤΗ: 29.500€ με το κλειδι στο χερι

Φυσικα δεν υπαρχει test drive.

< >