Plus οδηγικά δεν νομίζω να είναι πολύ χειρότερο από κάποιο μέσο Hot hatch
NickTG έγραψε:Το Cupra πάντως βγαίνει και τετρακίνητο.
Σωστός αλλά πόσο πάει πρέπει να φεύγει πάνω από 35.000 €
Πάντως από το λεγόμενα σου (να προλάβω τώρα που μπορώ, έχω και σπίτι να πάρω αργότερα) μήπως άρχισε να σφίγγει ήδη ο κλοιός; Μήπως να επενδύσεις σε κανά octavia rs με ντηζελ 184 πονυ κτλ
Και το σπίτι για την παρτάρα μου θα ναι αλλά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, προηγείται το αμάξι που είναι πιο εύκολο σαν αγορά.
< Note >
DO IT FAIDON

NiTse έγραψε:Τα 308 gt και megane gt μπορείς τελικά να τα παραγγείλεις; Εσύ με τόσες παραγγελίες που κάνεις λογικά θα ξέρεις. Αν και εγώ τώρα που μεγάλωσα θα πήγαινα για το μπεντσμαρκ golf gti με καρώ καθισματάκι. Νομίζω ανάποδα τα έκανες πάντως. Μέχρι τώρα έπρεπε να είχες hot hatch και τώρα να έψαχνες για suv. Θα ειχες απειρες επιλογές.
Ισχύει. Καλλιό αργά παρά ποτέ όμως. Έχουμε χρόνο να ξαναπάρουμε suv. Έχω ρωτήσει για το 308 GT μήπως και καταφέρω να το έχω 2-3 μέρες αλλά είναι δυσεύρετο. Νομίζω μόνο ένα υπάρχει στην εισαγωγική και το χει παρτουζώσει κάθε τελευταίος δημοσιογραφίσκος.
Το Golf, και ελπίζω μην πέσει φωτιά να με κάψει, το έψηνα γενικώς σε GTI μορφή αλλά είναι απλησίαστο κι αυτό. Πάει σε χρήματα που βρίσκεις S3 2016.
Focusman91 έγραψε:Τώρα που το ξανασκεφτομαι, δεν περιμένεις τη νέα γενιά Λεόν που θα παρουσιαστεί το 19?
< Note >
Αυτό μπορεί να συμβεί ούτως ή άλλως γιατί το Audi δε βλέπω να φεύγει άμεσα. Αλλά αν ήταν να περιμένω εσκεμμένα θα ήταν μόνο για κάποια Alfa.
Deleted User 1 έγραψε:Αλλά αν ήταν να περιμένω εσκεμμένα θα ήταν μόνο για κάποια Alfa.
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... zete-scala
dimviii έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το παρουσιάζουν ως αντί-Γκολφ ενώ βάση πλατφόρμας μάλλον θα είναι ενα λίγο μεγαλύτερο Πόλο.Deleted User 1 έγραψε:Αλλά αν ήταν να περιμένω εσκεμμένα θα ήταν μόνο για κάποια Alfa.
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... zete-scala
< >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν πέρα από το Ρεναουλτ RS του Eliaskat. Κάρμα.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY

Το αμαξακι εμφανισιακα τα σπαει. Οσο πρεπει καγκουρικο, με ωραιες λεπτομερειες και presence που φωναζει hot hatch. Μπορω ευκολα να πω οτι το βρισκω πιο εντυπωσιακο απο Cupra.
ΟΜΩΣ...
Μεσα ειναι δραμα. Σοβαρη φολα. Οχι σχεδιαστικα αλλα ποιοτικα. Οτι πιασεις, πλην τιμονου που ειναι εξαιρετικο, ειναι σαπιλα. Πλαστικο χειροφρενο, ενας λεβιες της πλακας και γενικα μια κατασταση πολυ πισω. Υποψη συγκρινω πχ με το 308 που βγηκα-μπηκα. Μην παμε σε αλλες ακυρες συγκρισεις με Q5 κτλ γιατι προφανως δεν εχουν κανενα νοημα. Στο εσωτερικο, λοιπον, εχουμε ισοφαριση απο το Cupra και δεν ξερω αν θα μετρησει σαν εκτος εδρας γκολ. Εχει και καποια εξοπλιστικα φαουλακια (δεν εχει ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεφτες πχ) αλλα του τα συγχωρω λογω τιμης.
Τιμη ΑΚΑΤΕΒΑΤΗ: 29.500€ με το κλειδι στο χερι
Φυσικα δεν υπαρχει test drive.
< >