- 20 Δεκ 2014, 18:00
#53613
Morx έγραψε::omg:
ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ !!!!
Καταλαβαινεις οτι αυτος ο "ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ" (προς στιγμην θελω να πιστευω) οδικος αξονας που λεγεται ΤΕΜΠΗ και συνδεει βορρα με νοτο, ειναι ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ να γινει καλυτερος απ'οτι ειναι;
Καταλαβαινεις επισης οτι συνδεει χωρια μεταξυ τους και αλλες οδικες αρτηριες, πραγμα που ΠΟΤΕ δε θα τον κανει "ταχειας" κυκλοφοριας;
ΛΕΑ δεν εχει, τα 'παμε φαρδυτερος ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ αν δεν κοψεις τα βουνα κι αλλο, πραγμα που δεν εγγυωμαι μιας και δεν ειμαι γεωλογος.
Διαχωριστικο διαζωμα ΔΕΝ εχει γιατι πολυ απλα ειναι τοσο στενα, που το μονο που θα καταφερεις ειναι να κλεισεις την κυκλοφορια σε περιπτωση που καποιος ακινητοποιηθει εκει μεσα, ή θα πρεπει να το γκρεμισεις. ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΛΕΜΕ!
Βαρος κυκλοφοριας λοιπον. ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ο ασφαλτοταπητας ειναι μια χαρα.
ΕΚΕΙ ομως που υπαρχει περιορισμος για μεικτο βαρος, αγαπητε, στους παραδρομους για να παρακαμψεις τα διοδια, γινεται της καραπουταναρας απο νταλικες. Το ξεπερνανε κατα πολυ, πιστεψεμε! Για εκεινα να παραπονεθεις λοιπον.
ΝΑΙ εχω σκεφτει και παμε να ανοιξουμε ενα χαρτη λοιπον.
Το μεγαλυτερο κομματι που θα βρεις, ειναι 7 χιλιομετρα στα οποια δεν παρεμβαλλεται καποιος αλλος καθετος ή παραλληλος δρομος.
Εαν σε αυτα τα 7 χλμ γινει ατυχημα ακριβως στη μεση, να εισαι σιγουρος δε θα κατσουν να κλεισουν 2 σειρες οχηματα σε καθε λωριδα (συνολο 4) για 3μισι χιλιομετρα. Εχω φαει αρκετα μποτιλιαρισματα στη μαπα εκει μεσα, εχω φαει αρκετα επισης και με μηχανη. ΠΕΡΝΑΣ. Δεν εχεις θεμα.
Και για ποιες εξοδους διαφυγης μιλας;;
ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Η ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ?!!!?! ΚΑΘΕΤΑ ?!!??!
ΟΥΓΚ λοιπον.... 
Κατ'αρχήν επειδή βλέπω δεν το έχεις: όταν λέμε βάρος κυκλοφορίας δεν είναι το βάρος ενός κιλού μπανάνας. Ούτε το πόσο ζυγίζει ένα όχημα. όταν λέμε βαριά κυκλοφορία εννοούμε ότι στο δρόμο κυκλοφορούν φορτηγά και νταλίκες τα οποία απαιτούν κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές δρόμου όχι για να αντέξουν το βάρος τους αλλά για να διεξάγεται ασφαλώς η κυκλοφορία τους. Δε σημαίνει λοιπόν ότι άμα το οδόστρωμα ή ακόμα και η οδοστρωσία είναι καλή ότι ο δρόμος προσφέρεται για βαριά κυκλοφορία.
Η λέξη σήραγγα σου λέει κάτι? Γέφυρα? Άψογος λοιπόν είναι ο δρόμος ο οποίος ανάλογα με τη μορφολογία του εδάφους, ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζεται, ανάλογα με το φόρτο και το βάρος της κυκλοφορίας έχει τα τεχνικά έργα που απαιτούνται για να διεξάγεται με ταχύτητα και με ασφάλεια η κυκλοφορία σε μια 'πολιτισμένη χώρα', το έτος 2014, όταν μάλιστα σου ζητάνε να πληρώσεις τα πιο ακριβά ή από τα πιο ακριβά διόδια της Ευρώπης.
Να μου πεις εντάξει ρε φίλε ο δρόμος είναι μπουρδέλο αλλά τέλος πάντων επειδή είναι ακριβώς μπουρδέλο πρέπει να ακολουθείς τα όρια, να μην κάνεις |λογοκρισία| και να οδηγείς πολύ προσεχτικά για τα δέκα τόσα χιλιόμετρα να συμφωνήσω.
Αλλά πρέπει να είναι τελείως χαχόλος κάποιος να λέει ότι επειδή ενδεχομένως ένας δρόμος έχει καλό οδόστρωμα και είναι φωτισμένος ότι είναι άψογος όταν ακολουθείς τα όρια. Αλλιώς ας φτιάξουμε χωματόδρομους ας βάλουμε όριο 30 και να λέμε άμα ακολουθείς τα όρια ο δρόμος είναι άψογος.
Ζούμε εξεγερμένοι, ΟΧΙ σα ρουφιάνοι και προσκυνημένοι...
R21