Πραγματικα απορω ποιος φωστηρας το σκεφτηκε, ποιος κρατικος λειτουργος εδωσε το οκ και το επεβλεψε και ποιος εργολαβος που εχει τη συντηρηση του δρομου δεχτηκε να το φτιαξει.
Και ποια επιτροπη του δημοσιου θα το παραλαβει.
R21
junior gt έγραψε:Το θεμα ειναι οτι αυτα ειναι σα να μην υπαρχουνε. Δεν κρατανε ουτε ποδηλατο.![]()
Πραγματικα απορω ποιος φωστηρας το σκεφτηκε, ποιος κρατικος λειτουργος εδωσε το οκ και το επεβλεψε και ποιος εργολαβος που εχει τη συντηρηση του δρομου δεχτηκε να το φτιαξει.
Και ποια επιτροπη του δημοσιου θα το παραλαβει.
είναι εκει πολλα χρονια?
Και προφανως ξεχαστηκαν. 

markvag έγραψε:Έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι την περίπτωση αμπούλας (από αυτές που βρωμάνε) μέσα στον αεραγωγό για κάτι τέτοιες δυνατές περιπτώσεις...
Νίκος Παππάς έγραψε:markvag έγραψε:Έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι την περίπτωση αμπούλας (από αυτές που βρωμάνε) μέσα στον αεραγωγό για κάτι τέτοιες δυνατές περιπτώσεις...
Οχι ρε συ. Αφηνεις ενα LAda Niva στην θεση την κενη για δυο μερες να στρωσει χαρακτηρα ο φραγκας
) που λέει πως "δεν κάνουμε μαγκιές σε κάποιον που οδηγεί αμάξι φθηνότερο από το δικό μας"!

markvag έγραψε:Έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι την περίπτωση αμπούλας (από αυτές που βρωμάνε) μέσα στον αεραγωγό για κάτι τέτοιες δυνατές περιπτώσεις...

Σοβαρά πάντως υπήρξε ΕΝΑΣ άνθρωπος που να είδε Μάκ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]