Επίσης θα ήθελα να ανέβω ασ πούμε κατηγορία και αν έδινα το Σ για 350Ζ δε θα ένιωθα ακριβώς έτσι (βασικά δε θα το έκανα
)
)
Dimsabas έγραψε:Εννοούσα να το πάρεις έτοιμο. Αν θυμάμαι καλά, ένα τέτοιο είχε κι ο ΣΧ.
Αλλά αφού δε θες, Μ3 Ε46 CSL (ή έστω CS) από μένα.
224v έγραψε:Εγω θα πω το Ghibli, μετα 320 αλογατα….. ένα καλο κοστιζει γυρο στα 25... και η διασκεδαση δεν σταματα ποτε, μια δοκιμη αξιζει..

Miatakias έγραψε:Η χρηση που θα του κανεις θα είναι σε πίστα η στον δρόμο?. Στην πρώτη περίπτωση θα είσαι και συνεργείο όπως και με τα αλλά ποτ αναφέρθηκαν. Διασκεδαστικό για τους δρόμους θα σε καλύπτει, μιας και δεν θα σε πλησιάζει κανένα. Απλα βρες και δοκίμασε ενα.... Με καλό μάστορα και σερβίς όταν το πάρεις τον ξαναβλεπεις όταν θέλει τα λάδια ξυδια όπως κάθε αυτοκίνητο.224v έγραψε:Εγω θα πω το Ghibli, μετα 320 αλογατα….. ένα καλο κοστιζει γυρο στα 25... και η διασκεδαση δεν σταματα ποτε, μια δοκιμη αξιζει..
Μου αρέσει, αλλά φοβάμαι πως θα είναι πιο συχνα συνεργείο παρά στο γκαράζ μου . Κάνω λάθος?
markvag έγραψε:Να κάτσεις στ' αυγά σου!![]()
Αν ντε και καλά στη θέση σου ήθελα αλλαγή, προσωπικά θα έπαιρνα αυτό με τον Αμερικάνικο V8![]()
Dimsabas έγραψε:Δεν είσαι για τόσο παλιό αμάξι. Ούτε σε θέμα ποιότητας-εικόνας εσωτερικού ούτε παθητικής ασφάλειας.
Μήπως κάτι τόσο εξειδικευμένο;
https://www.car.gr/14369126-nissan-200-sx-rps13
red_monster έγραψε:Γιατί όχι ένα 3.0 μκ1 ζετεσσερόνι ?

Deleted User 1 έγραψε:Μήπως το C6 είναι εντελώς φορτηγό μετά το S2000 και παίξει instant ξενέρα?
NiTse έγραψε:markvag έγραψε:Να κάτσεις στ' αυγά σου!![]()
Αν ντε και καλά στη θέση σου ήθελα αλλαγή, προσωπικά θα έπαιρνα αυτό με τον Αμερικάνικο V8![]()
Και εγώ C6 θα γούσταρα αν πουλούσα το ς2κ, αλλά μάλλον δεν θα το πουλούσα.
)
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]