Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
#534002 Δημήτρη δε θα έπαιρνα ποτέ αυτοκίνητο και να άρχιζα τα τουρμπίσματα και τις μετατροπές. Ειδικά τώρα στα 36 μου θα ήθελα κάτι πιο ώριμο γι' αυτό και τα αυτοκίνητα που έβαλα παραπάνω.
Επίσης θα ήθελα να ανέβω ασ πούμε κατηγορία και αν έδινα το Σ για 350Ζ δε θα ένιωθα ακριβώς έτσι (βασικά δε θα το έκανα :) )
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#534003 Εννοούσα να το πάρεις έτοιμο. Αν θυμάμαι καλά, ένα τέτοιο είχε κι ο ΣΧ.
Αλλά αφού δε θες, Μ3 Ε46 CSL (ή έστω CS) από μένα.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#534015 Εγω θα πω το Ghibli, μετα 320 αλογατα….. ένα καλο κοστιζει γυρο στα 25... και η διασκεδαση δεν σταματα ποτε, μια δοκιμη αξιζει..
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
Dimsabas έγραψε:Εννοούσα να το πάρεις έτοιμο. Αν θυμάμαι καλά, ένα τέτοιο είχε κι ο ΣΧ.
Αλλά αφού δε θες, Μ3 Ε46 CSL (ή έστω CS) από μένα.

E46 το ψήνω φουλ, αλλά δεν υπάρχουν. Τα CSL αλλάζουν χέρια στα 80Κ , οπότε είναι μακριά από τα περίπου 30-35κ που δίνω εγώ. CS επίσης ούτε για δείγμα :(
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
224v έγραψε:Εγω θα πω το Ghibli, μετα 320 αλογατα….. ένα καλο κοστιζει γυρο στα 25... και η διασκεδαση δεν σταματα ποτε, μια δοκιμη αξιζει..

Μου αρέσει, αλλά φοβάμαι πως θα είναι πιο συχνα συνεργείο παρά στο γκαράζ μου . Κάνω λάθος?
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#534025 Δεν είσαι για τόσο παλιό αμάξι. Ούτε σε θέμα ποιότητας-εικόνας εσωτερικού ούτε παθητικής ασφάλειας.

Μήπως κάτι τόσο εξειδικευμένο;
https://www.car.gr/14369126-nissan-200-sx-rps13
Άβαταρ μέλους
By markvag
#534028 Να κάτσεις στ' αυγά σου! :s_wink

Αν ντε και καλά στη θέση σου ήθελα αλλαγή, προσωπικά θα έπαιρνα αυτό με τον Αμερικάνικο V8 :inlove: :oops:
Άβαταρ μέλους
By 224v
Miatakias έγραψε:
224v έγραψε:Εγω θα πω το Ghibli, μετα 320 αλογατα….. ένα καλο κοστιζει γυρο στα 25... και η διασκεδαση δεν σταματα ποτε, μια δοκιμη αξιζει..

Μου αρέσει, αλλά φοβάμαι πως θα είναι πιο συχνα συνεργείο παρά στο γκαράζ μου . Κάνω λάθος?
Η χρηση που θα του κανεις θα είναι σε πίστα η στον δρόμο?. Στην πρώτη περίπτωση θα είσαι και συνεργείο όπως και με τα αλλά ποτ αναφέρθηκαν. Διασκεδαστικό για τους δρόμους θα σε καλύπτει, μιας και δεν θα σε πλησιάζει κανένα. Απλα βρες και δοκίμασε ενα.... Με καλό μάστορα και σερβίς όταν το πάρεις τον ξαναβλεπεις όταν θέλει τα λάδια ξυδια όπως κάθε αυτοκίνητο.

.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
markvag έγραψε:Να κάτσεις στ' αυγά σου! :s_wink

Αν ντε και καλά στη θέση σου ήθελα αλλαγή, προσωπικά θα έπαιρνα αυτό με τον Αμερικάνικο V8 :inlove: :oops:

Και εγώ C6 θα γούσταρα αν πουλούσα το ς2κ, αλλά μάλλον δεν θα το πουλούσα.
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
Dimsabas έγραψε:Δεν είσαι για τόσο παλιό αμάξι. Ούτε σε θέμα ποιότητας-εικόνας εσωτερικού ούτε παθητικής ασφάλειας.

Μήπως κάτι τόσο εξειδικευμένο;
https://www.car.gr/14369126-nissan-200-sx-rps13

Θα βγαίνει καμιά βόλτα και στο δρόμο, που να πάω με αυτό??? Επίσης θα έχω κόρη σε κανα 3βδόμαδο μαξ, να δει φωτό με το πατέρα της σε ροζ ντριφτάδικο sx? :s_crazy

υγ. Δημήτρη όταν έιχα το Sporty πριν χρόνια έβλεπα τι έκανες στο δικό σου και με έπιανε η καρδία μου, ενώ ταυτόχρονα γούσταρα το μαστόρεμα που του έριχνες :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
red_monster έγραψε:Γιατί όχι ένα 3.0 μκ1 ζετεσσερόνι ?

Γιατί δεν το θεω΄ρω αναβάθμιση σε σχέση με το S :(
Στα δικά μου μάτια βασικά είναι σχεδόν το ανάποδο.... Για το Μ που έβαλα παραπάνω όμως το σκέφτομαι
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
Deleted User 1 έγραψε:Μήπως το C6 είναι εντελώς φορτηγό μετά το S2000 και παίξει instant ξενέρα?

Έλα ντε...δε ξέρω. Αν και με τόση δύναμη και παραμένοντας FR πιστεύω μια χαρά διασκεδαστικό θα είναι και αν δε κυνηγάς χρόνους και Μέγαρα ... ίσως και περισσότερο
Δεν έχω οδηγήσει πότε
Άβαταρ μέλους
By Miatakias
NiTse έγραψε:
markvag έγραψε:Να κάτσεις στ' αυγά σου! :s_wink

Και εγώ C6 θα γούσταρα αν πουλούσα το ς2κ, αλλά μάλλον δεν θα το πουλούσα.

Η φωνή της λογικής? Επίσης σε λίγα χρόνια από τώρα το S θα αξίζει σίγουρα περισσότερα χρήματα. Ήδη τα AP2 (ή FL ap1 για ευρώπη) αλλαζουν χέρια με αρκετά χρήματα. Απλά το κράτησα 2 χρόνια και τελικά αυτό που γουστάρω μαλλον -είναι ν' αλλάζω και να δοκιμάζω άλλα πράγματα (ψυχοθεραπεία mode :lol: )