θα τις ξετυλίξω σιγά - σιγά στο μυαλό μου.
θα τις ξετυλίξω σιγά - σιγά στο μυαλό μου.
Deleted User 1 έγραψε:[]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180907/7e439bcb82264b003e5f4bd06896fe6e.jpg[/]
Κυριακατικη, Μαρμαρι Μεγαλη αμμος.
otso έγραψε:Σημερα το απογευμα καθως κολυμπουσα και παρατηρουσα τον βυθο σε 15 μετρα απο την ακτη και σε βαθος περιπου 4 μετρων
βλεπω να περναει απο κατω μου μια χελωνα και να κατευθυνεται προς τα βαθια . ηταν σηγουρα πανω απο 1 μετρο μεγαλη
καθως ειχα μετρο συγκρισης βυθισμενες ροδες φορτηγων .
Το συναισθημα ηταν απιστευτο και για τη μοναδικοτητα της στιγμης αλλα και την ηρεμια και το μεγαλειο που απεπνεε .
Δεν ξερω αλλα με συγκλόνισε.
) , πέρασαν κυριολεκτικά αμέτρητες σκέψεις μέσα από το μυαλό μου, χιλιάδες τα πάντα, όλη η ζωή που λένε παρόν παρελθόν και το μέλλον που θα έχανα, με έπιασε μια στενοχώρια για άτομα που είχα αδικήσει (μετά έπαιρνα και τηλέφωνα να ζητήσω συγγνώμη να μου φύγει το βάρος) και κάποια στιγμή σε όλα αυτά τα νανοδευτερόλεπτα απλά.. το δέχτηκα και λέω πάει αυτό ήταν έχεις τελειώσει τα φώτα θα σβήσουν για πάντα.. και σκάω πάνω στο τιμόνι
τζάμπα όλη αυτή η συναισθηματική κορύφωση για το τίποτα
και κυρίως άφθονο χιούμορ

g8777 έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

kovathe έγραψε:Πιο ανυπέρβλητη στιγμή απο όταν τραβιεσαι να τελειωσεις πρωτη φορά με καινούριο γκομενακι και σε αρπάζει ρουφωντας μέχρι να σε ξεζουμισει και να πέσεις ξερός.... δεν υπάρχει..
EDDIE_147 έγραψε:g8777 έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα βλέπω και ανεβάζω

otso έγραψε:Σημερα το απογευμα καθως κολυμπουσα και παρατηρουσα τον βυθο σε 15 μετρα απο την ακτη και σε βαθος περιπου 4 μετρων
βλεπω να περναει απο κατω μου μια χελωνα και να κατευθυνεται προς τα βαθια . ηταν σηγουρα πανω απο 1 μετρο μεγαλη
Το συναισθημα ηταν απιστευτο και για τη μοναδικοτητα της στιγμης αλλα και την ηρεμια και το μεγαλειο που απεπνεε .
bill33 έγραψε:otso έγραψε:Σημερα το απογευμα καθως κολυμπουσα και παρατηρουσα τον βυθο σε 15 μετρα απο την ακτη και σε βαθος περιπου 4 μετρων
Στα 15 μέτρα έχεις ήδη 4 μέτρα βάθος;![]()
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]