Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#533530 To 1971 συνοδηγός σε κομβόϊ ΡΕΟ κουβαλούσαμε επί 1 εβδομάδα ξύλα όταν στηνότανε η πυροβολαρχία Λιτοχώρου αν θυμάμαι καλά, αν και κοκκινοσκούφης μου έχουν τύχει πάρα πολλά, και στον 22 ΛΑΣ αλλά και στην 188 ΠΥ-ΠΥΡ στις Βαρβάρες έξω από την Βέροια που είχα πάει για ΑΡΒΧΠ και έκατσα 5 μήνες αντί 15 ημέρες.

θα τις ξετυλίξω σιγά - σιγά στο μυαλό μου.
Άβαταρ μέλους
By xenos
Deleted User 1 έγραψε:[]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180907/7e439bcb82264b003e5f4bd06896fe6e.jpg[/]

Κυριακατικη, Μαρμαρι Μεγαλη αμμος.

To γνωρίζω το σποτ αλλά δεν έχω πάει ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
xenos έγραψε:Mάρκο, σου θυμίζει τπτ το παρακάτω; :lol:

Κοντά είσαι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
otso έγραψε:Σημερα το απογευμα καθως κολυμπουσα και παρατηρουσα τον βυθο σε 15 μετρα απο την ακτη και σε βαθος περιπου 4 μετρων
βλεπω να περναει απο κατω μου μια χελωνα και να κατευθυνεται προς τα βαθια . ηταν σηγουρα πανω απο 1 μετρο μεγαλη
καθως ειχα μετρο συγκρισης βυθισμενες ροδες φορτηγων .
Το συναισθημα ηταν απιστευτο και για τη μοναδικοτητα της στιγμης αλλα και την ηρεμια και το μεγαλειο που απεπνεε .
Δεν ξερω αλλα με συγκλόνισε.

Εκεί στις θάλασσές μας Οτσο έτσι?
Φέτος ο Βόρειος Ευβοικός ήτανε τίγκα και στα δελφίνια. Είδαμε δύο φορές από μακριά ενώ μια τρίτη ταξιδεύαμε για αρκετά λεπτά με ένα κοπάδι δίπλα δίπλα που παίζανε και έκαναν βουτιές. Μαγικό.
Εντάξει εμείς είχαμε ξαναδεί αρκετές φορές αλλά τα πιτσιρίκια χέστηκαν. Πρώτη φορά τα είδαν στα πέντε μέτρα.
Νόμιζα ότι εβγαλα και αρκετές φωτογραφίες αλλά κάποια |λογοκρισία| είχα κάνει ο |λογοκρισία| μέσα στην αντηλιά και τελικά πάταγα και δεν έβγαζε. :twisted: :twisted: :x :x
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#533602 Πιο ανυπέρβλητη στιγμή απο όταν τραβιεσαι να τελειωσεις πρωτη φορά με καινούριο γκομενακι και σε αρπάζει ρουφωντας μέχρι να σε ξεζουμισει και να πέσεις ξερός.... δεν υπάρχει..

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#533610 μιας και λέμε για έντονες στιγμές, θυμήθηκα πόσο έντονη ήταν η στιγμή που σε ένα τρακάρισμα πίστεψα ότι θα πεθάνω (και τελικά δεν πέθανα, πλοτ τουιστ)

φυσικά φοβήθηκα, ένιωσα ότι είναι άδικο μιας και ήμουν 20λίγο.. (αν και όλα τα νιώθω ότι είναι άδικα :lol: ) , πέρασαν κυριολεκτικά αμέτρητες σκέψεις μέσα από το μυαλό μου, χιλιάδες τα πάντα, όλη η ζωή που λένε παρόν παρελθόν και το μέλλον που θα έχανα, με έπιασε μια στενοχώρια για άτομα που είχα αδικήσει (μετά έπαιρνα και τηλέφωνα να ζητήσω συγγνώμη να μου φύγει το βάρος) και κάποια στιγμή σε όλα αυτά τα νανοδευτερόλεπτα απλά.. το δέχτηκα και λέω πάει αυτό ήταν έχεις τελειώσει τα φώτα θα σβήσουν για πάντα.. και σκάω πάνω στο τιμόνι :vava:

αλλά τελικά όπως ήδη έχω αποκαλύψει έζησα :sorry: τζάμπα όλη αυτή η συναισθηματική κορύφωση για το τίποτα :lol:

απλά έτσι που μίλησε για τα σεξουαλικά ο κοβάτε, έκανα συνειρμό με αυτή την αντίστοιχη "κορύφωση" προς τον θάνατο

αναρωτιέμαι όταν θα ξανάρθει πώς θα το αντιμετωπίσω, ελπίζω με παραπάνω θάρρος :hmmm: και κυρίως άφθονο χιούμορ
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
g8777 έγραψε:Εικόνα

:s_shout :s_shout :s_shout :s_shout

:s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry

Τα βλέπω και ανεβάζω

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
kovathe έγραψε:Πιο ανυπέρβλητη στιγμή απο όταν τραβιεσαι να τελειωσεις πρωτη φορά με καινούριο γκομενακι και σε αρπάζει ρουφωντας μέχρι να σε ξεζουμισει και να πέσεις ξερός.... δεν υπάρχει..

Τι φάση Κουπέας είναι αυτή;! :lol:

Πιο δύσκολη στιγμή δεν ήταν κάποιο τρακάρισμα, αν κι έχω κάμποσα, μέχρι και τουμπάρισμα. Πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν ως Αξκος Οπλισμού, μετά από βολή Μ1911 Α1, ένα όπλο μπήκε στην ΑΟ γεμάτο. Ο χαζός Λχιας που είχα για βοηθό έπαιζε με το όπλο κι αυτό εκπυρσοκρότησε... Ευτυχώς με βρήκε μετά από εξοστρακισμό. Το σημάδι δεν θα φύγει ποτέ:

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 07 Σεπ 2018, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#533624 Εικόνα

:rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Πάντως ων τοπειξ, η πιο ανυπέρβλητη στιγμή στο στρατό (από αυτές που μπορούν να δημοσιοποιηθούν) ήταν ένα ΞΕΚΩΛΙ που είχε σκάσει μύτη στο ιατρείο της μονάδας με το μαγιό επειδή είχε κολλήσει τσίχλα στα μαλλιά της.

Φάση --> Γρανίτα από φραγκόσυκο #3
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:Σημερα το απογευμα καθως κολυμπουσα και παρατηρουσα τον βυθο σε 15 μετρα απο την ακτη και σε βαθος περιπου 4 μετρων
βλεπω να περναει απο κατω μου μια χελωνα και να κατευθυνεται προς τα βαθια . ηταν σηγουρα πανω απο 1 μετρο μεγαλη
Το συναισθημα ηταν απιστευτο και για τη μοναδικοτητα της στιγμης αλλα και την ηρεμια και το μεγαλειο που απεπνεε .

Στα 15 μέτρα έχεις ήδη 4 μέτρα βάθος; :omg: :help:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bill33 έγραψε:

Στα 15 μέτρα έχεις ήδη 4 μέτρα βάθος; :omg: :help:

δεν ειναι σπανιο.Στο Κρυονερι (μετα το Αρκαδικο χωριο) παιζει στα 15 μετρα να εχει πανω απο 10 μετρα βαθος.