- 05 Σεπ 2018, 17:19
Εγώ βάζω ένα στοιχηματάκι ότι η κατάληξη της σεζόν για τον Κοίμη θα είναι ίδια με την τελευταία φορά που άλλαξε ομάδα. Σχόλασμα πριν από το τέλος της σεζόν όπως 2013. Πάντως 2 αγώνες τον θέλω, να σπάσει το φράγμα των 100 συνεχόμενων αγώνων με Φερράρι χωρίς νίκη. Από ότι μέτρησα είμαστε στους 98.
Από την πρώτη στιγμή έγραψα ότι αν ο Φέτελ ήταν 1000% σίγουρος ότι θα έπαιρνε τη θέση του Κίμι θα είχε άλλη συμπεριφορά στον πρώτο γύρο, η γλώσσα του σώματος (μονοθεσίου) έδειχνε οδηγό που προσπαθεί για τη νίκη εντός πίστας. Ή έστω (για να αποδεχθώ τον συλλογισμό sparticle) οδηγό που αυτό που βλέπει να συμβαίνει γύρω του, δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να συμβαίνει.
Εγώ θα ήμουν με τον Κίμι αν εν τέλει έφερνε τη νίκη και βούλωνε στόματα. Αλλά είπαμε: άτιμα λάστιχα. Σε έναν αγώνα που ο Μπότας έκανε 30+ γύρους με κόκκινα κρατώντας πίσω μία Φερράρι, 20 γύροι με κίτρινα ήταν πάρα πολλοί...
@Γκεάκο
μου αρέσει πως είστε όλοι τόσο σίγουροι για το τι συμφωνίες έχουν γίνει, τι ακριβώς έχουν υποσχεθεί στον Φέτελ, ποιες είναι οι υποχρεώσεις της ομάδας και του Κίμι απέναντί του, αν υπάρχουν αντικρουόμενες κλίκες και διγλωσσία (ιταλική ομάδα δεν είναι; ) και πολλά άλλα τέτοια. Εγώ ξέρω πως από τη Βραζιλία του 2012 που κάποιοι φόρτωσαν στον Αλόνσο και μόνο την απώλεια του τίτλου, μία κλίκα γύρω από τον Κίμι κάνει κουμάντα με αστεία έως τραγικά αποτελέσματα. Την ύπαρξή της δε, την είχαμε αντιληφθεί από την Ιαπωνία 2012, τη μέρα που πραγματικά χάθηκε ο τίτλος. Ας μην επεκτεινόμαστε, γνωστά είναι αυτά.
“Hither came Conan, the Cimmerian, black-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer, with gigantic melancholies and gigantic mirth, to tread the jeweled thrones of the Earth under his sandaled feet.”