neeeeext.....
Μαθηματικά στο Harvard δεν κάνουνε;
QsisVTS έγραψε:το έχουμε ήδη κουβεντιάσει αυτό σε τούτο δω το φόρουμ και καταλήξαμε ότι είναι αναμενόμενο να παίρνουν θέσεις τα βύσματα, καθώς και το ότι να κριτικάρεις μια ευπαρουσίαστη κοπέλα είναι μισογυνισμός.
neeeeext.....
QsisVTS έγραψε:το έχουμε ήδη κουβεντιάσει αυτό σε τούτο δω το φόρουμ και καταλήξαμε ότι είναι αναμενόμενο να παίρνουν θέσεις τα βύσματα, καθώς και το ότι να κριτικάρεις μια ευπαρουσίαστη κοπέλα είναι μισογυνισμός.
neeeeext.....
21 quadra έγραψε:QsisVTS έγραψε:το έχουμε ήδη κουβεντιάσει αυτό σε τούτο δω το φόρουμ και καταλήξαμε ότι είναι αναμενόμενο να παίρνουν θέσεις τα βύσματα, καθώς και το ότι να κριτικάρεις μια ευπαρουσίαστη κοπέλα είναι μισογυνισμός.
neeeeext.....
Πως είσαι σίγουρος ότι αν ήταν σαν τη Γεωργία Βασιλειάδου δεν θα έλεγα τα ίδια ? Θα με κατηγορούσες και τότε για μισογύνη ? Το θέμα μας τώρα είναι η εμφάνιση ή ο νεποτισμός των κομμάτων και ειδικά ετούτου εδώ που βγήκε μπροστά με σημαία την πολιτική ηθική ?
Αν υπάρχει ένας άνδρας στη γή που δεν είναι μισογύνης είναι ο υποφαινόμενος, οπότε μια βόλτα στο αντίστοιχο τοπικό θα βγάλει...διαμάντια που έχουν γραφτεί κατά καιρούς.
), αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με υπουργό, τι διάολο έτσι για τους τύπους δεν υπήρχε κάποιο άλλο άτομο;
Anonymous Founder έγραψε:Υπάρχει summer school της ΟΝΝΕΔ;

). Αντίθετα, τέτοιου είδους σχόλια σαφώς είναι ξεφτίλες:
) ή κάνει ωραίες φίφες γι' αυτό βρίσκεται εκεί, είναι εντελώς σεξιστικό.
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]