Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#532669 Διάβασα ότι η Νοτοπούλου, αυτή ντέ, του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, είχε προσληφθεί σαν καθαρίστρια στο Δήμο Θεσ/νίκης και δεν δούλεψε ποτέ εκεί, κάποια στιγμή ανέλαβε το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσ/νίκη και είναι κόρη της συμβίας του Στέλιο Παππά προέδρου του ΟΑΣΘ και πατέρα του Νίκου Παππά, αν αληθεύουν αυτά τότε είναι μια ακόμα επιβαεβαίωση ότι κάνουν τα ίδια και χειρότερα με αυτά που στηλίτευαν πρίν ανέβουν στις καρέκλες, μια ωραία ατμόσφαιρα και ο νεποτισμός καλά κρατεί.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#532679 το έχουμε ήδη κουβεντιάσει αυτό σε τούτο δω το φόρουμ και καταλήξαμε ότι είναι αναμενόμενο να παίρνουν θέσεις τα βύσματα, καθώς και το ότι να κριτικάρεις μια ευπαρουσίαστη κοπέλα είναι μισογυνισμός.

neeeeext..... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#532683 edit mod. :offtopic:
Άβαταρ μέλους
By Asimov

Μαθηματικά στο Harvard δεν κάνουνε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By popolaros

δεν ειναι κακο να εισαι μαλακας.
κακο ειναι να μην το καταλαβαινεις και να το δειχνεις σε καθε ευκαιρια....
Άβαταρ μέλους
By georgetz
QsisVTS έγραψε:το έχουμε ήδη κουβεντιάσει αυτό σε τούτο δω το φόρουμ και καταλήξαμε ότι είναι αναμενόμενο να παίρνουν θέσεις τα βύσματα, καθώς και το ότι να κριτικάρεις μια ευπαρουσίαστη κοπέλα είναι μισογυνισμός.

Κατα τας γραφάς , δεν πήρε μόνο η ίδια θέση αλλά ΚΑΙ η μάνα της , ΚΑΙ η αδερφή της (ως ταμίας λεει στο ΚΘΒΕ)

Δεν είναι καταπληκτικό ? :inlove:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#532699 edit mod. Βλακώδεις υπαινιγμοί για πολλοστή φορά και αντίδραση στους συντονιστές.[mod]
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
popolaros έγραψε:

δεν ειναι κακο να εισαι μαλακας.
κακο ειναι να μην το καταλαβαινεις και να το δειχνεις σε καθε ευκαιρια....

ο τύπος πάει να πει τα νούμερα πουτανιάρικα αλλά τα λέει τόσο περίεργα που τελικά φαίνεται κούλης

σου λέει θα πάρω εγώ μέτρα που μακροπρόθεσμα (προσεξε το μακροπρόθεσμα που υπονοείται τελείως αόριστα και φυσικά δεν το καταλαβαίνει κανείς) θα δώσουν 600Κ θέσεις, με τόσες θέσεις εργασίας θα πέσουμε στον μ.ο. της προηγμένης ευρώπης

αλλά αυτό κάααααποτε...

για την πρώτη 3ετια σου υπόσχομαι 7 μονάδες κάτω, δηλαδή όχι 600Κ αλλά κάπου στους 300, αλλά γράφω 600 για να φανεί πιο γαμάτο εν όψει εκλογών :lol:

άρα με στόχο 300, αν έχουμε κάνα 150χιλιαρο με part time καλά θα είναι
Άβαταρ μέλους
By 224v
#532711 Φαντάζομαι οτι αυτοι οι διορισμοί δεξια και αριστερά είναι για την χρονική περίοδο της κυβέρνησης, μετα θα πάνε σπίτια τους??

.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
QsisVTS έγραψε:το έχουμε ήδη κουβεντιάσει αυτό σε τούτο δω το φόρουμ και καταλήξαμε ότι είναι αναμενόμενο να παίρνουν θέσεις τα βύσματα, καθώς και το ότι να κριτικάρεις μια ευπαρουσίαστη κοπέλα είναι μισογυνισμός.

Πως είσαι σίγουρος ότι αν ήταν σαν τη Γεωργία Βασιλειάδου δεν θα έλεγα τα ίδια ? Θα με κατηγορούσες και τότε για μισογύνη ? Το θέμα μας τώρα είναι η εμφάνιση ή ο νεποτισμός των κομμάτων και ειδικά ετούτου εδώ που βγήκε μπροστά με σημαία την πολιτική ηθική ?
Αν υπάρχει ένας άνδρας στη γή που δεν είναι μισογύνης είναι ο υποφαινόμενος, οπότε μια βόλτα στο αντίστοιχο τοπικό θα βγάλει...διαμάντια που έχουν γραφτεί κατά καιρούς.

...και επειδή γνωρίζεις καλά Ελληνικά, είπα ότι διάβασα τα εξής και αναρωτιώμουν αν αληθεύουν, δεν έκανα κριτική επί προσωπικού στην κυρία.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
21 quadra έγραψε:

Πως είσαι σίγουρος ότι αν ήταν σαν τη Γεωργία Βασιλειάδου δεν θα έλεγα τα ίδια ? Θα με κατηγορούσες και τότε για μισογύνη ? Το θέμα μας τώρα είναι η εμφάνιση ή ο νεποτισμός των κομμάτων και ειδικά ετούτου εδώ που βγήκε μπροστά με σημαία την πολιτική ηθική ?
Αν υπάρχει ένας άνδρας στη γή που δεν είναι μισογύνης είναι ο υποφαινόμενος, οπότε μια βόλτα στο αντίστοιχο τοπικό θα βγάλει...διαμάντια που έχουν γραφτεί κατά καιρούς.

δεν διαφωνώ μαζί σου, απλά σου μεταφέρω τι μου είπαν εμένα όταν έθιξα αυτό το θέμα για να σε προλάβω :lol:

από κει και πέρα το να πας στο δήμο να καθαρίζεις δεν είναι ντροπή για μένα ούτε θα έπρεπε να σου στερήσει μια άλλη θέση εφόσον έχεις τα προσόντα, αλλά εδώ σύμφωνα με τα άρθρα (πέρα από τα αντικειμενικά προσόντα που είναι άσχετα για υπουργό και ας μην είναι κάποιο πολύ σημαντικό υπουργείο όπως επίσης ειπώθηκε) πήγε στο δήμο σε αυτή τη θέση αλλά δεν πήγε ποτέ να καθαρίσει, αλλά να κάνει άλλα πράγματα :dizzy:

εδώ δηλαδή δεν μιλάμε μόνο για βύσμα, αλλά για υπέρμετρο θράσος, όταν πληρώνεσαι για κάτι (από τους πολίτες) πρέπει να κάνεις αυτό για το οποίο πληρώνεσαι όχι κάτι άλλο

δηλαδή ας κρατάμε ώρες ώρες και τους τύπους και εδώ δε μιλάμε για παρατεχάμενο κολλητό τύπου καρανίκα που άντε και αυτό να το δεχτώ (κι εγώ αν ήμουν πρωθυπουργός θα έδινα σε γραφικούς κολλητούς μου θέσεις και ας έλεγαν |λογοκρισία| δημόσια θα το διασκέδαζα κιόλας γιατί έχω μερικούς που θα πέταγαν πιο κουλές ατάκες στα σόσιαλ μιδια και αν ήταν να δώσω υπουργείο ξέρω ένα σωρό άτομα με ένα κάρο σπουδές και σοβαρή εμπειρία, αυτός δεν ξέρει; :dizzy: ), αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με υπουργό, τι διάολο έτσι για τους τύπους δεν υπήρχε κάποιο άλλο άτομο;
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Anonymous Founder έγραψε:Υπάρχει summer school της ΟΝΝΕΔ; :help:

Εικόνα

:rtfm:

Διαφωνώ πάντως στο ότι η κριτική για την υπουργοποίηση της Νοτοπούλου είναι εξ'ορισμού σεξιστική. Σαφώς και μπορείς να κάνεις βάσιμη κριτική, λχ για το τι προσόντα είχε για τη θέση αυτή ή ότι η δουλειά της στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης ήταν θέση no show. (παρεμπιτόντως, στη πολύπαθη Καθαριότητα του ΔΘ επί Φτερωτού είχαν προσληφθεί μερικά λουλούδια που βολεύτηκαν στη TV100 :inlove: ). Αντίθετα, τέτοιου είδους σχόλια σαφώς είναι ξεφτίλες:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#532768 Προφανώς και δεν είναι κάθε σχόλιο για την Νοτοπούλου σεξιστικό. Για παράδειγμα πως το βιογραφικό της δεν είναι τίποτε σπουδαίο και είναι παιδί του κομματικού σωλήνα, μια χαρά σχόλιο είναι.
Το να λέμε πως κάποιος την "σπρώχνει" ( :shifty: ) ή κάνει ωραίες φίφες γι' αυτό βρίσκεται εκεί, είναι εντελώς σεξιστικό.