Corto Maltese έγραψε:Εννοείται πως ευθύνεται για τη στρατηγική.
Η οποία βγαίνει από κομπιούτερζ κι αριθμούς (Μητροπάνος Original) το Σάββατόβραδο (Καζαντίδης Original).
Corto Maltese έγραψε:Εννοείται πως ευθύνεται για τη στρατηγική.
REALZEUS έγραψε:Μα, προκαλείς ασύστολα...
REALZEUS έγραψε: Αυτό ισχύει για όλους τους πολυπρωταθλητές, πλην ίσως Προστ και Σέννα, διότι ήταν 2 Τιτάνες μέσα στην ίδια ομάδα. Ο Φάντζιο πάντα πήγαινε στην καλύτερη ομάδα και έπαιρνε και το μονοθέσιο του team mate εν μέσω του αγώνα, αν χαλούσε το δικό του! Ο Στιούαρτ είχε ξεκάθαρο στάτους Νο1. Ο Σουμάχερ είχε μόνο υποτακτικούς! Οπότε, τι μου λες τώρα;

μεσα;;; Που πας ξεβρακωτος Δια;
George_Prix έγραψε:Για την ακριβεια εσυ εισαι προκλητικος. Εγω λεω ευγενικα τη γνωμη μου και εσυ λες τη γνωμη σου με υφακι! Αλλα δε θα ακολουθησω στις προκλησεις αυτη τη φορα. Απλα θα λεω ευγενικα και τεκμηριωμενα την αποψη μου και ας κριθω απο τους υπολοιπους.
George_Prix έγραψε:τσαμπα βλεπεις F1 τοσα χρονια
George_Prix έγραψε:Ειλικρινα δεν περιμενα οτι σε ενα τοσο εξειδικευμενο forum σαν αυτο, θα επρεπε να λεμε τα αυτονοητα...
g8777 έγραψε:ΠΟΥ ΠΑΣ ΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ?
Yugo_para_siempre έγραψε:Ομως δε θεωρω πως ο Κιμι εκανε κακο αγωνα. Ηταν αρκετα ταχυς, δεν εκανε πουθενα λαθος, απλα δεν ειχε αυτο το κατι παραπανω που ισως ειχε καποιος αλλος π.χ. Φεττελ.
REALZEUS έγραψε:sparticle έγραψε:Οταν δεν μπορείς να ανοίξεις μια διαφορά έστω 2 δευτερολέπτων από τον Hamilton
Μπόρεσε να κάνει κάτι ανάλογο Φέττελ σάμπως; Άρα δεν θα ήταν τόσο εύκολο...sparticle έγραψε:Και η Ferrari σήμερα περίμενε ο Raikkonen να τον κερδίσει. Καλά κρασά.
Α ναι. Μπορούσε να τον βάλει μέσα από 1ο γύρο. Να έχει να κάνει άλλους 52 μόνο με τα ίδια λάστιχα. Τα θες και τα λες;
Yugo_para_siempre έγραψε:Παντως ακομα και ετσι ο Κιμι ειχε ελπιδες, αν δεν ειχε το Μποτας μπροστα του. Χωρις το εμποδιο του ο Λουης δε θα ειχε καλυψει τοσο γρηγορα τα 5"+ της διαφορας μετα το πιτ στοπ του.
Οποτε θα τον εφτανε αρκετα αργοτερα και ισως δε προλαβαινε να προσπερασει.
Οσοι πουν οτι ο Κιμι δεν πιεσε πολυ το Μποτας, θεωρω πως σιγουρα εχασε χρονο και ηταν αισθητα πιο γρηγορος του αλλα στη Μοντσα δεν ηταν ευκολο το προσπερασμα και δεν ηθελε να ταλαιπωρησει και αλλο τα λαστιχα του. Εδω ο Λουης εκανε τοση ωρα να περασει τον Κιμι και οπως ειδαμε ειχε πολυ ταχυτερο ρυθμο οταν περασε.
sparticle έγραψε:Ναι. Μπόρεσε και έκανε ο Vettel κάτι ανάλογο στο Βέλγιο (που θεωρητικά ήταν και δυσκολότερη πίστα/συνθήκες για τη Ferrari)
sparticle έγραψε: γιατί συνέβη αυτό
sparticle έγραψε:αυτός ο οδηγός θα μπορούσε να συνεχίζει την ευχάριστη παρουσία του σε κάποια άλλη ομάδα της F1 και όχι σε μία που προσπαθεί να χτυπήσει τίτλους. (ειλικρινά πιστεύω ότι από ένα σημείο και μετά είναι και θέμα ηλικίας, αντοχής κλπ
).
sparticle έγραψε:στην τελική ο ίδιος ο Κίμι δεν είχε να ρισκάρει και πολλά
sparticle έγραψε:Εσύ δεν έλεγες ότι στη Μόντσα η Ferrari θα πάρει τα σώβρακα των αντιπάλων;
sparticle έγραψε:Ο Κίμι είναι λίγος. Τελεία και παύλα.
sparticle έγραψε:...όσο για τον "ταχύτερο γύρο στην ιστόρια της F1" μου θυμίζει λίγο και το "τελευταίος πρωταθλητής με τη Scuderia Ferrari"...
REALZEUS έγραψε:Ε φαντάζομαι ότι το ban σε έπεισε να είσαι ευγενικός...![]()
REALZEUS έγραψε:Τελικά δεν είπες όμως αν ξέρεις ποιος είναι ο Martinelli και τι είναι ο Ferrari 054.![]()
REALZEUS έγραψε:Αυτονόητα όπως οι καβγάδες για τους υπαλλήλους;
REALZEUS έγραψε:Ο Κίμι είναι υπάλληλος της Σκουντερία. Ρίσκαρε τους βαθμούς των Κατασκευαστών!!!
REALZEUS έγραψε:Όχι επειδή κοιτάμε έναν υπάλληλο (οδηγό).
REALZEUS έγραψε:Έχει πολύ πλάκα που πορώνεσαι με τους υπαλλήλους.
REALZEUS έγραψε:Πρώτον, ΕΙΝΑΙ υπάλληλοι και δεύτερον οι ρόλοι τους είναι ίδιοι.
REALZEUS έγραψε:Αν θέλει να πάρει τον τίτλο του Υπαλλήλου της Χρονιάς πρέπει να προσπαθήσει.
EDDIE_147 έγραψε:Μπράβο όσο πάει βελτιώνεται το στόρι.
Επειδή ο Κοίμης ήταν μπροστά για 1" και όχι 5" η Ferrari υποχρεώθηκε (?) να φάει την προσποίηση.
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]