Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#531772
cabala10 έγραψε:Εικόνα



:yahoo: :lol: :metalo: :s_rofl :thumbsup:

Να 'σαι καλά, γέλασα!
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#531835 Μπαγιερν, Μπενφικα, Αγιαξ...
Να δουμε και το προγραμμα για Γερμανια Ολλανδια φετος τα ταξιδακια με βλεπω. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#531898 Τελικά, για να βλέπουμε την ομάδα φέτος ποια συνδρομητική επιλέγουμε; Nova ή OteTv; Πρωτάθλημα και cl.

< >
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#531901 Nα δώσω συγχαρητήρια στον Θρύλο για το άκοπο πέρασμά του στους ομίλους του γιουρόπα αήττητος και με aggregate 11-3.

O - ΛΥ - ΜΠΙ - ΑΚΟΣ
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#531904
diplomat έγραψε:Nα δώσω συγχαρητήρια στον Θρύλο για το άκοπο πέρασμά του στους ομίλους του γιουρόπα αήττητος και με aggregate 11-3.

O - ΛΥ - ΜΠΙ - ΑΚΟΣ

Ευτυχώς αυτό που είδαμε σήμερα, τουλάχιστον σε ότι αφορά τους παίκτες, θα είναι αλλαγμένο κατά τα 5/11.
Δε κρίνεται η ομάδα ακόμα.

H κλήρωση της αεκ καλή. Τηρουμένων των αναλογιών, τσουλου είναι, δεν έχει λιμά.
Όπως πρέπει, μια πολύ δυνατή να καθαρίζει μέσα έξω και άλλες 2 "αντιμετωπίσιμες", όχι μεγαθήρια δλδ, για να προσπαθήσεις για 2η-3η θέση.

Τα παοκια από χθες το βράδυ έχουν βαλθεί να μας βγάλουν υπερομάδα τη ΜπεΜφίκα. Και δεν παιζόταν, και που πας να παιξεις στα ισα αυτην την ομαδάρα και τα λοιπά.
Δλδ αν δεν παίζεται η ΜπεΜφίκα ρε παοκτζήδες τι διάολο θέλετε να πάτε στο τσουλου; Με τι νομίζατε ότι θα παίζατε εκεί;
Άβαταρ μέλους
By soch
#531913 Ο Άγιαξ είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών, 50 εκ.€ έσκασε για μεταγραφές.
Δύσκολο και το πρόγραμμα, 2 εντός τις 3 πρώτες αγωνιστικές που θα λείπουν οι τιμωρημένοι, Μπάγερν εντός όταν δεν θα έχει κριθεί ακόμα τίποτα.
Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως οι 22 μέρες 15/9-7/10 είναι απίστευτα φορτωμένες με Άγιαξ, ΠΑΟΚ, Μπενφίκα, ΟΣΦΠ. Γενικά το πρόγραμμα μέχρι τέλος Δεκέμβρη είναι εξοντωτικό.
Σάββατο 15/9 ΑΕΚ-Πανιώνιος
Τετάρτη 19/9 Άγιαξ-ΑΕΚ
Κυριακή 23/9 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Σάββατο 29/9 ΟΦΗ-ΑΕΚ
Τρίτη 2/10 ΑΕΚ-Μπενφίκα
Κυριακή 7/10 ΑΕΚ-ΟΣΦΠ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#531937 3μηνο φωτιά. Ορθά βέβαια χθες ο γατάκης τους είπε να αράξουν στα κυβικά τους και ότι η συμμετοχή στους ομίλους είναι για τη χαρά και για να ξεκ@βλώσουν οι παίχτες σε καμιά Allianz Arena κτλ.

Πάνω στο γύφτο δεν πρέπει επ' ουδενί να χάσεις ενώ 7/10 στο ΟΑΚΑ πρέπει να πέσει φάπα στον καρπαζοεισπράκτορα ο οποίος αποκλείεται να έχει προλάβει να γίνει ομάδα μέχρι τότε, σύμφωνα τουλάχιστον με αυτά που είδα στα δύο ματς με τους τσοπάνηδες της Μπέρνλυ και τον ματς πρωταθλήματος.

Κρίμα πάντως γιατί το πρόγραμμα δε βολεύει καθόλου για ταξιδάκι. Για καναπέ μας βλέπω... :sorry:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#531961
Scotch έγραψε:Τελικά, για να βλέπουμε την ομάδα φέτος ποια συνδρομητική επιλέγουμε; Nova ή OteTv; Πρωτάθλημα και cl.

< >
Μήπως γνωρίζουμε γι αυτό; Αν είναι να πρέπει να πληρώνω συνδρομή και στις δύο πλατφόρμες, ας πάρω ένα διάρκειας να τελειώνω.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#531962 Τα εντός έδρας του πρωταθλήματος είναι nova. To κύπελλο και το τσουλου είναι ΟΤΕ. Αρκετές μικρές θα παίζουν στη δημόσια. Τρέξε ψάξε γύρευε.

Εννοείται συμφέρει το διαρκείας. Με 290€ στην 5 (αν έχει μείνει τπτ) είναι καλό vmf.

Εναλλακτικά βάζεις iptv με κάνα 20αρικο το μήνα και απλά αρκείσαι στη μέτρια ποιότητα εικόνας. Απαιτεί βέβαια καλή ιντερνετική σύνδεση, τουλάχιστον 30αρα vdsl.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#531971
Bayern7 έγραψε:Τα παοκια από χθες το βράδυ έχουν βαλθεί να μας βγάλουν υπερομάδα τη ΜπεΜφίκα. Και δεν παιζόταν, και που πας να παιξεις στα ισα αυτην την ομαδάρα και τα λοιπά.
Δλδ αν δεν παίζεται η ΜπεΜφίκα ρε παοκτζήδες τι διάολο θέλετε να πάτε στο τσουλου; Με τι νομίζατε ότι θα παίζατε εκεί;


Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι θα ο ΠΑΟΚ θα πήγαινε φέτος ομίλους CL και θα έπαιρνε παραπάνω από 1-2 αποτελέσματα* στα ίσα. Απέχει πολύ ο ΠΑΟΚ ακόμα από αυτή τη στιγμή, που δεν ξέρουμε καν αν θα έρθει ποτέ.

Αν περνούσε τη ΜπεΜφίκα θα ήταν από φουλ τύχη ή φουλ κλεφτοπόλεμο. Δεν παύει όμως να έχει παίξει πρακτικά ήδη έναν όμιλο τσάμπιονς λιγκ για να (μη) μπει στους ομίλους. Και δεν πήγε και άσχημα, με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Τα κόζια όμως στο Europa πλέον δεν θα είναι τα ίδια, αυτές οι εμφανίσεις έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις από απλώς μια καλή πορεία στον όμιλο.

Πέθανα με τον περιπτερά ολόκληρο. :rofl:

*και η ισοπαλία, παλικαρίσιο αποτέλεσμα είναι για το επίπεδό μας.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#531979 Τι να πει και ο Αφραμοφιτς ρε Μπαγιερ; :s_dunno