Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#529796 Κάτσε εκεί που είσαι και μην ασχολείσαι με τους τελειωμένους. Σοβαρά το λέω.
Φαντάσου οτι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο συμπεριφέρονται και σε θέματα δουλειάς .
Άβαταρ μέλους
By rafi
#529807 Προχτες περπαταγε μια μπροστα μου και πεταξε ενα χαρτακι κατω, γυρναω και της λεω "το οτι εισαι μεγαλο ζωο ειναι σιγουρο", εκανε τουμπεκο και μπηκε στο επομενο μαγαζι που βρηκε. Μετα το σκεφτομουνα σε συνδυασμο και με τον αλλο βλακα που ανεφερα πριν λιγα ποστ. Ειμαστε μεγαλα ζωα, ποιος ειμαι εγω που θα βελτιωσω τον κοσμο; Θα προσπαθησω να μη δινω σημασια ωστε να κρατησω την ψυχικη μου υγεια.

.
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#529812 Πόσες φορές έχω συγχιστεί με τους ηλίθιους που βάζουν τα σκυλιά τους να χέζουν όπου να 'ναι και δεν τα μαζεύουν.
Απλά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζεινα ασχολείσαι...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#529833 Και εμενα χθες μια συνοδηγος στο μπροστινο αυτοκινητο, σκιζει χαρτι και πεταει τα κομματακια απο το παραθυρο. Προσπερασα απο δεξια και της ειπα ποσο ζωο ειναι, αλλα δε νομιζω να ενιωσε τπτ.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#529839 Τζάμπα χαλιέστε και μαλωνετε στο δρόμο.Αν ο άλλος έχει φτάσει αυτή την ηλικία και ο χαρακτήρας, αξίες, αντιλήψεις που έχει διαμορφώσει καθιστούν το πέταγμα σκουπιδιών από το παράθυρο in cold blood, ότι και να πει ένας διερχόμενος έχουν μηδενική αξία, δεν αλλάζει τίποτα.

Μπορείτε να αδιαφορησετε, να κρατήσετε την καλή σας διάθεση και όταν πάτε σπίτι αφιερώστε δύο λεπτά παραπάνω στα παιδιά σας να τους εξηγήσετε άλλη μια φορά τί και πως.
Άβαταρ μέλους
By otso
#529841 Δεν κακο να πετας και να βρωμιζεις σε πολη (εκτος πολεως απαγορευεται δια ροπαλου) κραταει σε εγρηγορση τον δημαρχο επειδη τον βριζουν ολοι και ισως βουταει λιγοτερα και ισως δεν εχει δευτερη θητεια που ειναι πολυ καλο επειδη δεν θα προλαβει να εχει εδρεωσει το δικο του λαμογιοσυστημα.
τα παλια χρονια υπηρχαν σκουπιδιαρηδες παντου και με υδροφορες επλεναν τους δρομους και οι πολεις αστραφταν απο καθαριοτητα .
Τωρα την δικη τους ευθυνη την εχουν ριξει σε μας , οχι ρε φιλε δεν θα παρω . πχ το δικο μας αρχοντογουρουνο καθε 6 μηνες με 1 χρονο το πολύ αλλαζει εταιρεια αποκομιδης σκουπιδιων αφου τους φεσωσει εννοειται , οχι ακριβως αλλαζει φευγουν απληρωτοι οι ανθρωποι . Εμεις ομως πληρωνουμε κανονικα , καλα για φορτηγο για βαρια αντικειμενα η μεγαλα η κλαδια ειναι αστειο , γεματα τα ποταμια γυρω γυρω.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
KiloMeater έγραψε:Τζάμπα χαλιέστε και μαλωνετε στο δρόμο.Αν ο άλλος έχει φτάσει αυτή την ηλικία και ο χαρακτήρας, αξίες, αντιλήψεις που έχει διαμορφώσει καθιστούν το πέταγμα σκουπιδιών από το παράθυρο in cold blood, ότι και να πει ένας διερχόμενος έχουν μηδενική αξία, δεν αλλάζει τίποτα.

Μπορείτε να αδιαφορησετε, να κρατήσετε την καλή σας διάθεση και όταν πάτε σπίτι αφιερώστε δύο λεπτά παραπάνω στα παιδιά σας να τους εξηγήσετε άλλη μια φορά τί και πως.

Δυστυχώς έχεις δίκιο, μια κατσίκα έχει περισσότερη συνείδηση και γενικά δεν ασχολούμαι με τον κάθε οτσο που κρατάει τον δήμαρχο σε εγρήγορση. Απλά αυτό χτες μου φάνηκε απίστευτο, ο τυπάς καθόταν και σκέφτονταν επι ώρα αν θα έπρεπε να πετάξει το σκουπίδι κάτω, δεν ήταν αντανακλαστική κίνηση
Άβαταρ μέλους
By fokion
#529848 προφανως ειμαι μακακας που το πατακι του συνοδηγου ειναι ο σκουπιδοντενεκες μου.....
και αμα τη επιστροφή αδειαζεται στον παρακείμενο καδο.....
Άβαταρ μέλους
By fokion
#529853 Ευτυχως δεν εχω τετοια. Βεβαια καθε 3 και λιγο καποιος που δε θελει να γεμισει ο δικος του καδος ερχεται και τα πεταει στο δικο μας..........
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#529861 Το να μην ασχολουμαστε ειναι το πιο ευκολο. Το να πεις σε καποιον να το μαζεψει ευγενικα ειναι νομιζω καλυτερο απο το να τον βρισεις. Αν μιλησεις ευγενικα και αντιμιλησει ισως μπορεις να ππειςενα επιχειρημα ακομα, αν τον πεις ζωο και σου πει για τη μανα σου τι κανεις?
Άβαταρ μέλους
By italakias
rx8_drifter έγραψε:Eίμαστε τελείως γύφτοι, εχω συφιλιαστεί εντελώς σήμερα. Τυπάς με τη γυναίκα του και τα παιδιά του μπαίνουν στο αμάξι. Νεαροί, κάτω απο σαράντα. Η γυναίκα μπαίνει να οδηγήσει και ο άντρας κάθεται στη θεση του συνοδηγού με ενα παγωτό πύραυλο στο χέρι. Εγώ είμαι λίγο παραπέρα με το ποδήλατο γιατί μίλαγα στο κινητο και είχα κάνει στην ακρη. Ο τυπάς ανοίγει τον πύραυλο με κοιτάει και κρατάει το χαρτί στα χέρια του. Τον κοιτάω κι εγώ, βλέπω που κοντοστέκεται και λέω οκ, ένοιωσε δε παίζει να το πετάξει κάτω.

Ε όχι, το ξανασκέφτεται και το πετάει κάτω το μαλακιστήρι. Του φωνάζω, καλά ρε φίλε πόσο βρωμιάρης είσαι, δε με βλέπεις που σε κοιτάω τόση ώρα? Τα παιδιάκια απο πίσω να του λένε τί εγινε μπαμπα, ο τυπάς να το μαζεύει χωρίς να πει τπτ και φευγουν.

:s_whiteflag

Και συ ρε ντριφτη που τον κοιτας τοση ωρα τι εισαι, ο χωροφυλακας;
Εγω αμα ημουν στην θεση του τυπου θα σου αλειφα το παγωτο στην μουρη.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#529928 Πες τα ρε ιταλακια .......Πως θα παει η κοινωνια μας μπροστα αμα δεν δειχνουμε οτι εχουμε 10 κιλα ουμπαλα....... :lol:

Σοβαρα τωρα....Δεν ξερουμε τι καπνο φουμαρει ο αλλος και πως θα παρει την οποια ηπια η οχι παρατηρηση μας....
Θυμαστε τον συμφορουμιτη μας με την ρακετα.....Εχει μπολικους εκει εξω......Γι'αυτο αν δεν ειμαστε kacey γυριζουμε τη πλατη κι αφηνουμε τον αλλον να δειχνει τη γαιδουρια του και την αμορφωσια του.....
Άβαταρ μέλους
By xenos
trident1971 έγραψε:Το να μην ασχολουμαστε ειναι το πιο ευκολο. Το να πεις σε καποιον να το μαζεψει ευγενικα ειναι νομιζω καλυτερο απο το να τον βρισεις. Αν μιλησεις ευγενικα και αντιμιλησει ισως μπορεις να ππειςενα επιχειρημα ακομα, αν τον πεις ζωο και σου πει για τη μανα σου τι κανεις?

Αν του πεις κάτι ευγενικά, χέστηκε. Αν τον βρίσεις μπορεί να θιχτεί και να το σκεφτεί 2η φορά την επόμενη. Μπορεί και όχι βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By italakias
DAP έγραψε:Πες τα ρε ιταλακια .......Πως θα παει η κοινωνια μας μπροστα αμα δεν δειχνουμε οτι εχουμε 10 κιλα ουμπαλα....... :lol:

Σοβαρα τωρα....Δεν ξερουμε τι καπνο φουμαρει ο αλλος και πως θα παρει την οποια ηπια η οχι παρατηρηση μας....
Θυμαστε τον συμφορουμιτη μας με την ρακετα.....Εχει μπολικους εκει εξω......Γι'αυτο αν δεν ειμαστε kacey γυριζουμε τη πλατη κι αφηνουμε τον αλλον να δειχνει τη γαιδουρια του και την αμορφωσια του.....

Και δεν μας τα λεει καλα.
Ρε μπας και εφαγε τιποτε μπατσες ή μπινελικια και ειναι συφιλιασμενος. :svivhaha: