Φαντάσου οτι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο συμπεριφέρονται και σε θέματα δουλειάς .
Φαντάσου οτι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο συμπεριφέρονται και σε θέματα δουλειάς .
KiloMeater έγραψε:Τζάμπα χαλιέστε και μαλωνετε στο δρόμο.Αν ο άλλος έχει φτάσει αυτή την ηλικία και ο χαρακτήρας, αξίες, αντιλήψεις που έχει διαμορφώσει καθιστούν το πέταγμα σκουπιδιών από το παράθυρο in cold blood, ότι και να πει ένας διερχόμενος έχουν μηδενική αξία, δεν αλλάζει τίποτα.
Μπορείτε να αδιαφορησετε, να κρατήσετε την καλή σας διάθεση και όταν πάτε σπίτι αφιερώστε δύο λεπτά παραπάνω στα παιδιά σας να τους εξηγήσετε άλλη μια φορά τί και πως.
rx8_drifter έγραψε:Eίμαστε τελείως γύφτοι, εχω συφιλιαστεί εντελώς σήμερα. Τυπάς με τη γυναίκα του και τα παιδιά του μπαίνουν στο αμάξι. Νεαροί, κάτω απο σαράντα. Η γυναίκα μπαίνει να οδηγήσει και ο άντρας κάθεται στη θεση του συνοδηγού με ενα παγωτό πύραυλο στο χέρι. Εγώ είμαι λίγο παραπέρα με το ποδήλατο γιατί μίλαγα στο κινητο και είχα κάνει στην ακρη. Ο τυπάς ανοίγει τον πύραυλο με κοιτάει και κρατάει το χαρτί στα χέρια του. Τον κοιτάω κι εγώ, βλέπω που κοντοστέκεται και λέω οκ, ένοιωσε δε παίζει να το πετάξει κάτω.
Ε όχι, το ξανασκέφτεται και το πετάει κάτω το μαλακιστήρι. Του φωνάζω, καλά ρε φίλε πόσο βρωμιάρης είσαι, δε με βλέπεις που σε κοιτάω τόση ώρα? Τα παιδιάκια απο πίσω να του λένε τί εγινε μπαμπα, ο τυπάς να το μαζεύει χωρίς να πει τπτ και φευγουν.
trident1971 έγραψε:Το να μην ασχολουμαστε ειναι το πιο ευκολο. Το να πεις σε καποιον να το μαζεψει ευγενικα ειναι νομιζω καλυτερο απο το να τον βρισεις. Αν μιλησεις ευγενικα και αντιμιλησει ισως μπορεις να ππειςενα επιχειρημα ακομα, αν τον πεις ζωο και σου πει για τη μανα σου τι κανεις?
DAP έγραψε:Πες τα ρε ιταλακια .......Πως θα παει η κοινωνια μας μπροστα αμα δεν δειχνουμε οτι εχουμε 10 κιλα ουμπαλα.......![]()
Σοβαρα τωρα....Δεν ξερουμε τι καπνο φουμαρει ο αλλος και πως θα παρει την οποια ηπια η οχι παρατηρηση μας....
Θυμαστε τον συμφορουμιτη μας με την ρακετα.....Εχει μπολικους εκει εξω......Γι'αυτο αν δεν ειμαστε kacey γυριζουμε τη πλατη κι αφηνουμε τον αλλον να δειχνει τη γαιδουρια του και την αμορφωσια του.....
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]