< >
< >
mirage έγραψε:Απο την στιγμή που και οι 2 ειναι τιγκα στο φοινικελαιο τρώνε ακυρο απο εμένα.

mousatos έγραψε:https://www.cnn.gr/news/ellada/story/62588/sos-gia-to-foinikelaio-poies-trofes-prepei-na-prosexete

, αλλά ήταν καθυσυχαστικός ότι θα επανέλθω δεν του έκανε εντύπωση (ο τύπος βέβαια έχει προϋπηρεσία στο κατ, άρα τι να του πω εγώ από τη ζωή μου)
γιατί εντάξει να είσαι κουλός, αλλά κουτσός είναι πιο δύσκολο
) επειδή την έχω δυναμώσει και συμβάλλει πλέον και η μείωση βάρους , αρκετά θετικό αυτό μιας και όταν ήμουν πιτσιρικάς δημοτικό ο τότε γιατρός που μου είχε βάλει κηδεμόνα (ο,τι πιο άχρηστο πράγμα στο σύμπαν, δεν κάνει τίποτα πέρα από σημάδια στο σώμα σου) μου έλεγε ότι θα πονάω όταν μεγαλώσω και κάποια στιγμή θα βάλω λάμες
τελοσπάντων λάμες δεν θα βάλω.. με τον ασχετίδηmousatos έγραψε:Αλεξανδρούπολης το απέφυγε συγγενής πριν λίγα χρόνια λόγω άθλιας χημειοθεραπείας (έτσι έμαθε από άλλους) που την έκανε κάπου στην Αθήνα.
Αυτή τη στιγμή ζει.
ναι αυτο θελω να ξερω λεπτομερεις απο πρωην ασθενεις... εμπιστευομαι τα δημοσια νοσοκομεια και εχω και συγκατοικο στην Αθηνα που μολις τελειωσε με χειμιοθεραπειες κ.λ.π.στον Αγ. Σαββα και το Λατσιο στην ΑΛεξανδρας οι εξετασεις εδειξαν οτι εγινε καλη δουλεια... θα δουμε...
224v έγραψε:Συγγενης 50αρα κατοικος Λομοτηνης διεγνωσθει με καρκινο στο στηθος... εκτος των ιδιωτικων νοσοκομειων ποιο αλλο Δημοσια εμπιστευομαστε?? Αλεξανδρουπολης?? Θεσσαλονικης?? η να κατεβει Αθηνα για Αγ. Σαββα??? για επιβεβαιωση ενεργειες
REALZEUS έγραψε:224v έγραψε:Συγγενης 50αρα κατοικος Λομοτηνης διεγνωσθει με καρκινο στο στηθος... εκτος των ιδιωτικων νοσοκομειων ποιο αλλο Δημοσια εμπιστευομαστε?? Αλεξανδρουπολης?? Θεσσαλονικης?? η να κατεβει Αθηνα για Αγ. Σαββα??? για επιβεβαιωση ενεργειες
Παπανικολάου με κλειστά τα μάτια, με το ΑΧΕΠΑ να ακολουθεί. Εννοείται κανένα ιδιωτικό!!! Τα ιδιωτικά είναι για καμιά σκωληκοειδίτιδα , το πολύ...
Περαστικά.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]