Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#527301 Πάντα μου άρεσε η Nucrema περισσότερο από τις άλλες 2, η μεν Merenda πολύ έντονο το φουντούκι η δε Nutella πολύ ουδέτερη, την Nucrema την βρίσκω πιο σοκολατένια.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#527326 Δεν το συζητώ, nutella! :rtfm: :protest:

mirage έγραψε:Απο την στιγμή που και οι 2 ειναι τιγκα στο φοινικελαιο τρώνε ακυρο απο εμένα.

Υπάρχει κάποιο θέμα με το φοικικέλαιο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#527358 Το φοινικελαιο ειναι στερεο σε ΚΣ αρα μπορει να χρησομοποιηθει οπως ειναι σε ετοιμα συσκευασμενα φαγητα κεϊκ κλπ χωρις να χρειαζεται υδρογονωση.
Άβαταρ μέλους
By markvag
mousatos έγραψε:https://www.cnn.gr/news/ellada/story/62588/sos-gia-to-foinikelaio-poies-trofes-prepei-na-prosexete

Α, οκ, δεν το ήξερα... Ευχαριστώ! :)
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#527778 όντας πάντα άτυχος με θυμήθηκε μετά από 3 χρόνια και μερικά κρακ κάπου στο σπόνδυλο η φλεγμονή στη πλάτη :rant:

φυσικά έπιασε αυχένα, κατέβηκε μέχρι το χέρι τσίτωσε νεύρα κτλ και μου μούδιασε μέχρι το δάχτυλο και καψίματα στον πήχη και λοιπά ωραία :roll:

αυτή τη φορά δεν το άφησα καμιά βδομάδα όπως την άλλη φορά να μην μπορώ να κοιμηθώ, έτρεξα αμέσως γιατρό και πλακώθηκα χωρίς πολλά πολλά στα φάρμακα και τώρα παίζω μπαλιτσα με mesulid που μάλλον είναι ο,τι χειρότερο και ο,τι καλύτερο μαζί

μου είπε ο ντόκτορας ότι αυτά είναι συσσωρευμένοι τραυματισμοί που απλά κάποια στιγμή έσκασαν όλοι μαζί και κάπως μου εξήγησε πώς όλα αυτά έρχονται και με πονάνε σε ένα νεύρο στην πλάτη -δεν θυμάμαι όνομα- πάνω στο οποίο μου έπαιξε και μια ένεση (γιατί τη φορά που το έπαθα δεν έγινε και κάτι τόσο φοβερό λίγο μου τραβήχτηκε το κεφάλι από το λαιμό) και ξεκούραση πέρα από κολύμπι, το κολύμπι επιβάλλεται :rtfm: , αλλά ήταν καθυσυχαστικός ότι θα επανέλθω δεν του έκανε εντύπωση (ο τύπος βέβαια έχει προϋπηρεσία στο κατ, άρα τι να του πω εγώ από τη ζωή μου)

από την άλλη μεριά στον αριστερό μου ώμο που είχαμε καιρό να δούμε που είναι επίσης λίγο διαλυμένος από μια σπασμένη κλείδα που φυσικά δεν ακουμπάει πλέον καλά με τα υπόλοιπα (καλά τη μυρίζομαι εγώ την αρθρίτιδα..) φάνηκε επίσης καθυσυχαστικός και μου λέει ότι μετά από τόσα χρόνια έχει φτιάξει όσο καλύτερα μπορούσε , αλλά παρατήρησε ότι επειδή με ενοχλούσε μετά από πολύ ζόρι έβαζα περισσότερη δύναμη στη δεξιά μεριά (που τώρα πονάει) οπότε είχα μια ανομοιόμορφη μυϊκή ανάπτυξη :hmmm:

αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα πρέπει με βάρη να εξισορροπήσω τη φάση, άρα από σεπτέμβρη θα μπει τελικά το γυμναστήριο, μου είπε δηλαδή να το κάνω να υπάρχει απόλυτη συμμετρία

τουλάχιστον συμφωνήσαμε ότι πάλι καλά που δεν έχω θέμα στα πόδια :lol: γιατί εντάξει να είσαι κουλός, αλλά κουτσός είναι πιο δύσκολο

επίσης έχω ξεμπερδέψει και με τους πόνους στη μέση (σκολίωση.. από τις τσάντες λέτε που κουβαλάγαμε μικροί; :shifty: ) επειδή την έχω δυναμώσει και συμβάλλει πλέον και η μείωση βάρους , αρκετά θετικό αυτό μιας και όταν ήμουν πιτσιρικάς δημοτικό ο τότε γιατρός που μου είχε βάλει κηδεμόνα (ο,τι πιο άχρηστο πράγμα στο σύμπαν, δεν κάνει τίποτα πέρα από σημάδια στο σώμα σου) μου έλεγε ότι θα πονάω όταν μεγαλώσω και κάποια στιγμή θα βάλω λάμες :dizzy: τελοσπάντων λάμες δεν θα βάλω.. με τον ασχετίδη

σε επόμενη ερώτηση τύπου "γιατρέ όταν γεράσω θα είμαι χάλια; " η απάντηση ήταν ότι μπορεί απέξω να είσαι οκ αλλά ναι σκελετικά θα διαλυθείς, άρα προσοχή
Άβαταρ μέλους
By 224v
#528638 Συγγενης 50αρα κατοικος Λομοτηνης διεγνωσθει με καρκινο στο στηθος... εκτος των ιδιωτικων νοσοκομειων ποιο αλλο Δημοσια εμπιστευομαστε?? Αλεξανδρουπολης?? Θεσσαλονικης?? η να κατεβει Αθηνα για Αγ. Σαββα??? για επιβεβαιωση ενεργειες
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#528640 Αλεξανδρούπολης το απέφυγε συγγενής πριν λίγα χρόνια λόγω άθλιας χημειοθεραπείας (έτσι έμαθε από άλλους) που την έκανε κάπου στην Αθήνα.
Αυτή τη στιγμή ζει.
Άβαταρ μέλους
By 224v
mousatos έγραψε:Αλεξανδρούπολης το απέφυγε συγγενής πριν λίγα χρόνια λόγω άθλιας χημειοθεραπείας (έτσι έμαθε από άλλους) που την έκανε κάπου στην Αθήνα.
Αυτή τη στιγμή ζει.

:metalo: ναι αυτο θελω να ξερω λεπτομερεις απο πρωην ασθενεις... εμπιστευομαι τα δημοσια νοσοκομεια και εχω και συγκατοικο στην Αθηνα που μολις τελειωσε με χειμιοθεραπειες κ.λ.π.στον Αγ. Σαββα και το Λατσιο στην ΑΛεξανδρας οι εξετασεις εδειξαν οτι εγινε καλη δουλεια... θα δουμε...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#528643 Μακάρι όλα να πάνε καλά. γ@μημενη αρρώστια.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#528654 Σίγουρα έτσι είναι, όμως οι μεν γιατροί σε βάζουν στο τριπακι να κανείς εγχείρηση, ώστε να έχουν δουλειά. Ομως πραγματικα έτσι είναι?.
Εμαθα για ένα διαγνωστικό στην Αθηνα που σου λέει με αξιοπιστία αν αυτό που εχεις θέλει εγχειρηση η όχι... Κσι ανάλογα πράττεις... Ο πανικός δεν είναι σωστός σύμβουλος.... Θα δουμε...

.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
224v έγραψε:Συγγενης 50αρα κατοικος Λομοτηνης διεγνωσθει με καρκινο στο στηθος... εκτος των ιδιωτικων νοσοκομειων ποιο αλλο Δημοσια εμπιστευομαστε?? Αλεξανδρουπολης?? Θεσσαλονικης?? η να κατεβει Αθηνα για Αγ. Σαββα??? για επιβεβαιωση ενεργειες

Παπανικολάου με κλειστά τα μάτια, με το ΑΧΕΠΑ να ακολουθεί. Εννοείται κανένα ιδιωτικό!!! Τα ιδιωτικά είναι για καμιά σκωληκοειδίτιδα , το πολύ...
Περαστικά. :(
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#528677 Αντικαρκινικο εδώ πάνω είναι το Θεαγενειο. Οριακά ανεκτο ξενοδοχείακα αλλά με προσωπικό που παλεύει με το θεριό.

Και αν παίζει μαστεκτομη πολύ πολύ πολύ ψάξιμο στους εκατοντάδες "μεγαλοχειρουργούς" της χώρας μας....

Περαστικά!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#528678 Το Θεαγένειο είναι κορυφαίο στους καρκίνους, αλλά αφού μιλάμε για μαστό, πρέπει να δει πλαστικούς. Άρα Παπανικολάου, το καλύτερο στην χώρα. Κρίμα που συνταξιοδοτήθηκε ο Δρ. Χατζηπουλίδης. Αλλά τους εκπαίδευσε καλά εκεί μέσα!!! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
REALZEUS έγραψε:
224v έγραψε:Συγγενης 50αρα κατοικος Λομοτηνης διεγνωσθει με καρκινο στο στηθος... εκτος των ιδιωτικων νοσοκομειων ποιο αλλο Δημοσια εμπιστευομαστε?? Αλεξανδρουπολης?? Θεσσαλονικης?? η να κατεβει Αθηνα για Αγ. Σαββα??? για επιβεβαιωση ενεργειες

Παπανικολάου με κλειστά τα μάτια, με το ΑΧΕΠΑ να ακολουθεί. Εννοείται κανένα ιδιωτικό!!! Τα ιδιωτικά είναι για καμιά σκωληκοειδίτιδα , το πολύ...
Περαστικά. :(

+1