Λεσ να ζηλεψαν ποτε παγωτο και να μην ειχαν να παρουν;
Λεσ να ζηλεψαν ποτε παγωτο και να μην ειχαν να παρουν;
cabala10 έγραψε:νομιζω οτι ειναι φως φαναρι οταν ο καπνος ερχεται πανω σου πως η φωτια δεν θα αργησει....αλλα η αγνοια ειναι μεγαλη
Deleted User 1 έγραψε:Βασικά εκείνη την ώρα και εφόσον έχεις ήδη αργήσει λες ας κάτσω εδώ και όπου μας βγάλει. Παίρνεις παραμάσχαλα και το γατί μπας και το σώσεις και αρχίσεις τις προσευχές όπου πιστεύεις και δεν πιστεύεις. Εκ του αποτελέσματος πάντως τα κανονικά σπίτια και όχι οι παράγκες, προσέφεραν μια χαρά προστασία.
Απορία: τα αλουμινένια κουφώματα τι αντοχές έχουν στη φωτιά?
diplomat έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Βασικά εκείνη την ώρα και εφόσον έχεις ήδη αργήσει λες ας κάτσω εδώ και όπου μας βγάλει. Παίρνεις παραμάσχαλα και το γατί μπας και το σώσεις και αρχίσεις τις προσευχές όπου πιστεύεις και δεν πιστεύεις. Εκ του αποτελέσματος πάντως τα κανονικά σπίτια και όχι οι παράγκες, προσέφεραν μια χαρά προστασία.
Τί γίνεται με το αναπνευστικό θεματάκι όμως; Γιατί μου φαίνεται δύσκολο να γλυτώσεις την ασφυξία εάν μείνεις μέσα.
Εκτός κι αν περάσει αεροπορία η φωτιά, το χαμπαριάσεις και βγεις έξω. Στην πράξη μου ακούγεται εξαιρετικά δύσκολο.
Serf έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Βασικά εκείνη την ώρα και εφόσον έχεις ήδη αργήσει λες ας κάτσω εδώ και όπου μας βγάλει. Παίρνεις παραμάσχαλα και το γατί μπας και το σώσεις και αρχίσεις τις προσευχές όπου πιστεύεις και δεν πιστεύεις. Εκ του αποτελέσματος πάντως τα κανονικά σπίτια και όχι οι παράγκες, προσέφεραν μια χαρά προστασία.
Debatable το υπογραμμισμένο. Απέναντι και δίπλα από το δικό μας κάηκαν ολοσχερώς εσωτερικά σπίτια με τσιμέντο/τούβλο που είχαν σκεπή με ξύλινο σκελετό. Καμία προστασία δε θα είχαν προσφέρει σε άνθρωπο δηλαδή.
Deleted User 1 έγραψε:Βασικά εκείνη την ώρα και εφόσον έχεις ήδη αργήσει λες ας κάτσω εδώ και όπου μας βγάλει. Παίρνεις παραμάσχαλα και το γατί μπας και το σώσεις και αρχίσεις τις προσευχές όπου πιστεύεις και δεν πιστεύεις. Εκ του αποτελέσματος πάντως τα κανονικά σπίτια και όχι οι παράγκες, προσέφεραν μια χαρά προστασία.
)
Anonymous Founder έγραψε:Απολύτως αποκαλυπτικό της ποιότητας του πολιτικού μας προσωπικού:
http://www.iefimerida.gr/news/433813/o- ... -pyrosvesi
Να ζητήσουν λέει λεφτά ΑΛΛΩΝ και μάλιστα συμφώνησαν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!
![]()
![]()
Ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε στον πρωθυπουργό να ζητήσουν από κοινού από το Ίδρυμα Νιάρχος να αναλάβει για την επόμενη 5ετία το κόστος της συντήρησης των εναέριων πυροσβεστικών μέσων της χώρα μας ή να συμβάλει στην απόκτηση όποιου άλλου μέσου κριθεί από τους ειδικούς απαραίτητο για την ενίσχυση της εναέριας πυρόσβεσης στην πατρίδα μας. «Ο κ. Τσίπρας είδε θετικά την πρότασή μου και ελπίζω να βρεθεί σύντομα ο τρόπος το Ίδρυμα Νιάρχος να προχωρήσει σε μία ακόμα σπουδαία πράξη κοινωνικής προσφοράς», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.
Πηγή: Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Τσίπρα για τις πυρκαγιές -Η πρόταση για την πυρόσβεση | iefimerida.gr
Για γέλια ή για κλάματα; Το ΙΣΝ το ρώτησαν άραγε;

theo13 έγραψε:diplomat έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Βασικά εκείνη την ώρα και εφόσον έχεις ήδη αργήσει λες ας κάτσω εδώ και όπου μας βγάλει. Παίρνεις παραμάσχαλα και το γατί μπας και το σώσεις και αρχίσεις τις προσευχές όπου πιστεύεις και δεν πιστεύεις. Εκ του αποτελέσματος πάντως τα κανονικά σπίτια και όχι οι παράγκες, προσέφεραν μια χαρά προστασία.
Τί γίνεται με το αναπνευστικό θεματάκι όμως; Γιατί μου φαίνεται δύσκολο να γλυτώσεις την ασφυξία εάν μείνεις μέσα.
Εκτός κι αν περάσει αεροπορία η φωτιά, το χαμπαριάσεις και βγεις έξω. Στην πράξη μου ακούγεται εξαιρετικά δύσκολο.
Αν μπείς μέσα στο σπίτι κλείσεις παράθυρα και τζάμια, βάλεις μια πετσέτα στη χαραμάδα της πόρτας και πας αν γίνεται και ενα δωμάτιο πιο μέσα με κλειστές τις εσωτερικές πόρτες, το διάστημα που θα χρειαστεί ώστε να περάσει η φωτιά (1-2 λεπτά) θα είσαι οκ. Μετά θα είναι κάποιος ασφαλής αν απλά μπει στο καμμένο κομμάτι. Ακόμα και αν έχει πίασει φωτιά το σπίτι θα έχει τα πολύτιμα 1-2 λεπτά για να γλυτώσει.
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]