τα @#@@# όλα
She asked the doctor to give her a referral for an HIV test. “Why?” he asked. “Are you going to marry a foreigner?”
QsisVTS έγραψε:μου έπεσε η χόλη από 250 στα 160![]()
τα @#@@# όλα
) για να αλλάξω ρούχα, τώρα είμαι λίγο φαρδονι και ξεθαβω κάτι πράγματα 10ετιας να μου κάνουν, ευτυχώς είναι καλοκαίρι και δε με νοιάζει ιδιαίτερα αφού κυκλοφορώ σα λετσος
μου είχε πει η ενδο ραντεβού σε 6 μήνες από τότε (από το Πάσχα) για να δούμε τι μου παίζουν τα αντισώματα μου. Προς το παρόν λειτουργεί κανονικά και δεν έχει βλάβη και οι ορμόνες μου είναι καλές δεν χρειάζεται να ξεκινήσω τίποτα.
Dimitris_P έγραψε:Ωραίος. Κι εγώ σε πρόσφατες εξετάσεις όλα καλά ήταν. Μόνο έλλειψη D έχω και παίρνω Lecalsif.
Όσο για το βάρος, έχω ξεκινήσει δίαιτα εδώ κι ένα μήνα+ και πάει καλά, και ευτυχώς μόνο λίπος χάνω προς το παρόν. Έχω πολύ μέλλον ακόμα όμως
υπερωρίες, αφού είχε να με δει 20 μέρες, τα βράδια από συνήθεια να διαβάζω βιβλία ή να βλέπω ταινίες μέχρι 5.00 και ο μικρός να με ξυπνάει 9:00 (και αργά λέω), να κάνω και τις βουτιές μου κτλ. Ένα αυτί off, που έχει κάτι σαν φλεγμονή, αστάθεια, ζαλάδα χτες κτλ. Με το ζόρι στέκομαι και σήμερα, αν και κοιμήθηκα νωρίς για τα δεδομένα μου (κάπου 3:00) και σηκώθηκα 7:30. Ο γιατρός λέει όχι αλκοόλ (από την ώρα που ήρθα 2 ποτήρια κρασί και 1 τσίπουρο έχω πιει), όχι βαριά φαγητά (1 φορά την εβδομάδα τρώω κανένα σουβλάκι έτσι κι αλλιώς), αντιβίωση για το αυτί, σταγόνες, να ελέγχω την πίεση (δεν έχω), να κάνω εξετάσεις (εκτός ουρίας, που είναι λίγο πάνω από το όριο, λόγω κληρονομικότητας, καθαρές). Ωραίες διακοπές θα περάσουμε και φέτος. Και έχω και την πεθερά δίπλα. Πάω για εγκεφαλικό απευθείας.
) για 5 λεπτά ΧΩΡΙΣ αντηλιακό. Από κει και πέρα παίζει ρόλο η ηλικία, η σκουρότητα του δέρματος κα.
Dimitris_P έγραψε: όλο το σώμα γυμνό (οκ με μαγιό)
Αφού το λένε οι γιατροί!
Γυμνοί όλοι!

και τελικά είδα ότι έχω αρκετά αποθέματα και από αυτό, τώρα για πλήρη γυμνισμό το σκέφτομαι πολλοί φίλοι μου το κάνουν και υπάρχουν και σημεία στην αττική (και κοντά σχετικά στο σπίτι μας) που παίζει τέτοια φάση, ίσως το δοκιμάσω να μαυρίσει και το κωλαράκι, αλλά δεν νιώθω άνετα είναι η αλήθεια

). Αιματοκρίτης τουρμπο εξ απανέκαθεν
Ο Λεκ με δύο στοπ παραπάνω είναι 14 δευτ πίσω από[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]