My Flickr
Τηλεόραση 42 ιντσών ή και λίγο μεγαλύτερη μέχρι 500+ ευρώ.Από σκρουτζ δεν ξέρω πόσο ασφαλές είναι για κάτι τέτοιο με την έννοια ότι αν σου τύχει κάτι το πας κατευθείαν πίσω στο MM π.χ.
Εγώ κοίταζα panasonic 42άρα αλλά διάβασα για μικροσκοπικούς υπότιτλους και μιας και η κύρια χρήση θα είναι κατεβασμένες σειρές και ταινίες έφαγε άκυρο.Τί προτείνετε;
Cosmonaut21 έγραψε:Εγώ κοίταζα panasonic 42άρα αλλά διάβασα για μικροσκοπικούς υπότιτλους και μιας και η κύρια χρήση θα είναι κατεβασμένες σειρές και ταινίες έφαγε άκυρο.Τί προτείνετε;
Προσωπικά τους έχω συνηθίσει (τους μικρούς υπότιτλους). Για τι απόσταση θέασης μιλάμε;
http://www.skroutz.gr/s/4452141/Sony-KDL-42W705B.html?keyphrase=sony+42w705 οποία λέει ότι φοράει τον ίδιο επεξεργαστή με τις πιο ακριβές τις Sony και πραγματικά στο ίδιο βίντεο με τις υπόλοιπες έδειχνε να έχει το πιο σωστό χρώμα και λιγότερο θόρυβο αλλά είναι στα 200Hz.Moυ έδειξε και με 50 ευρώ πιο κάτω την αντίστοιχη Lg που είναι στα 700Hz όπως και την Panasonic στα 1200 Hz που είναι 50 ευρώ πιο πάνω.Με συμβούλεψε να μην κοιτάζω τόσο τη συχνότητα μιας και ο επεξεργαστής κάνει όλη τη δουλειά και εκεί υπερτερεί η Sony μεταξύ αυτών των μοντέλων.
Γνώμες;
Tapatalk & XT1068
Cosmonaut21 έγραψε:Καμιά άλλη πρόταση; Πέρασα από το MM και μίλησα λίγο με το παιδί εκεί.Λέγοντάς του ότι δεν ενδιαφέρομαι να έχει 3d μου πρότεινε αυτή:
http://www.skroutz.gr/s/4452141/Sony-KDL-42W705B.html?keyphrase=sony+42w705 οποία λέει ότι φοράει τον ίδιο επεξεργαστή με τις πιο ακριβές τις Sony και πραγματικά στο ίδιο βίντεο με τις υπόλοιπες έδειχνε να έχει το πιο σωστό χρώμα και λιγότερο θόρυβο αλλά είναι στα 200Hz.Moυ έδειξε και με 50 ευρώ πιο κάτω την αντίστοιχη Lg που είναι στα 700Hz όπως και την Panasonic στα 1200 Hz που είναι 50 ευρώ πιο πάνω.Με συμβούλεψε να μην κοιτάζω τόσο τη συχνότητα μιας και ο επεξεργαστής κάνει όλη τη δουλειά και εκεί υπερτερεί η Sony μεταξύ αυτών των μοντέλων.
Γνώμες;
Το ανθρώπινο μάτι δε μπορεί να δει flicker σε συχνότητες άνω των 100hz.
Σωστά στα είπε.
ΜΕΓΑΛΗ απογοήτευση, κακό motion compensation, ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ λειτουργία σε όλα, ανοίγεις την TV και αν πατησεις πχ το source, ή την φωνη, σου βγαζει μήνυμα please wait ή κάτι τετοιο.
Για την εικονα, περι ορέξεως ..... Εμένα δεν μου αρέσει το matte finish της Sony, μου "χαλαει" τα μαυρα, θέλω λίγο την crystal γυαλάδα των midrange samsung.
Μέσα στην ατυχία μου, ευτυχώς που την εσπασε η μικρη και ξαναπηρα Samsung. Η οποία μικρή, επειδη η προηγούμενη ηταν Samsung high end (3ετιας βεβαια), κάτι μάλλον την χάλαγε στην εικόνα και ελεγε "θελω την παλια τηλεοραση". Μόλις πήρα την Samsung , σταματησε.
Δεν διαφημίζω την Samsung, προσωπικη εμπειρια ειναι, και πιστεψτε με δοκίμασα και Blu Ray, HD 1080p υλικό, low def υλικο (καλά εκεί τον έπινε κανονικα η Sony) κτλ. Δεν σχολιάζω το TV tuner γιατί κανεις στο σπίτι δεν βλέπει τηλεοπτικό προγραμμα.
Μεγαλη προσοχη λοιπον, να την δεις να παιζει live και διπλα σε Samsung, LG κτλ
Χρήση από γονείς μου ,δηλαδή κυρίως τηλεόραση και καμιά ταινία σε 1080p όταν είμαι εγώ εδώ.
Χτυπάμε;
Είναι η πιο φθηνή full hd που βρίσκω σε επώνυμη μάρκα.