Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#520084 Για το εξοχικό = τροχοσπιτο μονιμο, εχουμε ενα Carad 3κιλο. Εχει πλυνει την αρτα με τα γιαννενα και υπο δυσκολες συνθηκες = αμμο χωμα κ.λ.π.
ΔΕΝ στιβει.
θυριο για τα λεφτα του και την "πλαστικουρα" του , νομιζω το ειχαμε παρει κανα 140αρι...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#520085 Εχω ένα ίδιο στο χωριό. Σκύλος όντως. Το χω 17 χρόνια από το 2001.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#520453 Τον θερμοστατη στο σπίτι Ελλάδα τον θυμάμαι άσπρο, αλλά τον βλέπω έχει γίνει μπεζ. Πολυμεριζονται αυτά με τον καιρό κάπως και αλλάζουν χρώμα;
Παρομοίως για ένα κλιματιστικόΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By elteo
#520456 Ρώτα στο μπεζ συσκευές.

Εδώ μιλάμε για λεύκες. :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By nEK
KiloMeater έγραψε:Τον θερμοστατη στο σπίτι Ελλάδα τον θυμάμαι άσπρο, αλλά τον βλέπω έχει γίνει μπεζ. Πολυμεριζονται αυτά με τον καιρό κάπως και αλλάζουν χρώμα;
Παρομοίως για ένα κλιματιστικόΕικόνα

Αν το χτυπαει ο ηλιος ναι. Αν οχι καθυστερουν αρκετα εως καθολου, εξαρταται τη πχιοτητα.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#520661 Εξαρτάται και με τι καθαριστικά το καθαριζουν.
Αν δεν ειναι απλό σαπουνι νερο, αλλά κατι άζαξ κλπ πολυ πιθανο να οφείλεται και σε αυτά.
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#524497 Το πήρα απόφαση για αγορά πλυντηρίου/στεγνωτηρίου 7+kg (2 σε 1) αν και διάβασα σε παλιότερα ποστ ότι ενδείκνυται η αγορά δύο συσκευών, υπάρχει όμως θέμα χώρου. Σε κατανάλωση βλέπω σχεδόν όλα είναι Α, να συμπεράνω ότι σε όλα το στεγνωτήριο λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο; :hmmm: Σε μάρκα προτιμώ LG λόγω ονόματος και εγγύησης αλλά δεν αποκλείω καμία, το τωρινό μου πλυντήριο είναι ένα Indesit των 200 ευρώ και δεν έχω παράπονο. Προτάσεις; :oops:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#524499 LG έχω, μοντέλο δε θυμάμαι. 8+4kg, το στεγνωτηριο δεν λειτουργεί τοσο καλά όπως ένα stand alone αλλά τη δουλειά του την κάνει.

Το αρνητικό είναι ότι κατά το στέγνωμα αφήνει πολύ χνούδι, οπότε πριν μπει ξανά μια πλύση βάζουμε ένα γρήγορο πρόγραμμα. Επίσης, τα ρούχα δεν βγαίνουν με εκείνη την ωραία μυρωδιά μαλακτικού όπως σε ένα stand alone στεγνωτηριο.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#524508 saxon συνήθως τα standalone στεγνωτήρια έχουν ένα αποσπώμενο φίλτρο που κρατάει τα χνούδια
και το καθαρίζεις μετά από κάθε φορτίο. Δεν έχει τέτοιο το πλυντήριο;

Για άρωμα υπάρχουν φύλλα με άρωμα για το στεγνωτήριο, σαν χρωμοπαγίδες μοιάζουν.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Red Garland έγραψε:saxon συνήθως τα standalone στεγνωτήρια έχουν ένα αποσπώμενο φίλτρο που κρατάει τα χνούδια
και το καθαρίζεις μετά από κάθε φορτίο. Δεν έχει τέτοιο το πλυντήριο;

Για άρωμα υπάρχουν φύλλα με άρωμα για το στεγνωτήριο, σαν χρωμοπαγίδες μοιάζουν.

Έχει φιλτρο. Το θέμα είναι ότι τα χνούδια μενουν στον κάδο και στο λάστιχο της πορτας...
Άβαταρ μέλους
By dimik
Γιώργης έγραψε:Το πήρα απόφαση για αγορά πλυντηρίου/στεγνωτηρίου 7+kg (2 σε 1) αν και διάβασα σε παλιότερα ποστ ότι ενδείκνυται η αγορά δύο συσκευών, υπάρχει όμως θέμα χώρου. Σε κατανάλωση βλέπω σχεδόν όλα είναι Α, να συμπεράνω ότι σε όλα το στεγνωτήριο λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο; :hmmm: Σε μάρκα προτιμώ LG λόγω ονόματος και εγγύησης αλλά δεν αποκλείω καμία, το τωρινό μου πλυντήριο είναι ένα Indesit των 200 ευρώ και δεν έχω παράπονο. Προτάσεις; :oops:
Βρες χώρο (βάλτο από πάνω από το πλυντήριο) ή πάρε σκέτο πλυντήριο.

Δεν έχουν σχεδόν καμία σχέση τα 2 σε 1 με τα ανεξάρτητα.
Δες πχ το πρόβλημα του Saxon.
Επίσης η χωρητικότητα του στεγνωτηριου είναι πολύ μικρή στα 2 σε 1 και το βάρος υπολογίζεται σε βρεγμένα ρούχα.

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#524551 Το στεγνωτηριο ούτως ή άλλως το χρησιμοποιώ επικουρικα για συγκεκριμένα ρούχα και πετσέτες, σεντόνια κτλ. Ακόμα και stand alone στεγνωτηριο να είχα, στα περισσότερα ρούχα δεν ενδείκνυται η χρήση του. Με αυτή τη λογική είναι οκ το 2 σε 1, με τα οποια θεματακια του.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#524554 Έχοντας ξεχωριστές συσκευές τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι πολύ λίγα τα ρούχα που δεν βάζουμε στο στεγνωτηριο. Συνήθως γυναικεία ευαίσθητα.

< >
Άβαταρ μέλους
By otso
#524560 μωρε και απο πλυντηρια ξερεις , τιναι τουτος . το ξερει η μανα σου;