ΔΕΝ στιβει.
θυριο για τα λεφτα του και την "πλαστικουρα" του , νομιζω το ειχαμε παρει κανα 140αρι...
KiloMeater έγραψε:Τον θερμοστατη στο σπίτι Ελλάδα τον θυμάμαι άσπρο, αλλά τον βλέπω έχει γίνει μπεζ. Πολυμεριζονται αυτά με τον καιρό κάπως και αλλάζουν χρώμα;
Παρομοίως για ένα κλιματιστικό
Σε μάρκα προτιμώ LG λόγω ονόματος και εγγύησης αλλά δεν αποκλείω καμία, το τωρινό μου πλυντήριο είναι ένα Indesit των 200 ευρώ και δεν έχω παράπονο. Προτάσεις;
Red Garland έγραψε:saxon συνήθως τα standalone στεγνωτήρια έχουν ένα αποσπώμενο φίλτρο που κρατάει τα χνούδια
και το καθαρίζεις μετά από κάθε φορτίο. Δεν έχει τέτοιο το πλυντήριο;
Για άρωμα υπάρχουν φύλλα με άρωμα για το στεγνωτήριο, σαν χρωμοπαγίδες μοιάζουν.
Γιώργης έγραψε:Το πήρα απόφαση για αγορά πλυντηρίου/στεγνωτηρίου 7+kg (2 σε 1) αν και διάβασα σε παλιότερα ποστ ότι ενδείκνυται η αγορά δύο συσκευών, υπάρχει όμως θέμα χώρου. Σε κατανάλωση βλέπω σχεδόν όλα είναι Α, να συμπεράνω ότι σε όλα το στεγνωτήριο λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο;Βρες χώρο (βάλτο από πάνω από το πλυντήριο) ή πάρε σκέτο πλυντήριο.Σε μάρκα προτιμώ LG λόγω ονόματος και εγγύησης αλλά δεν αποκλείω καμία, το τωρινό μου πλυντήριο είναι ένα Indesit των 200 ευρώ και δεν έχω παράπονο. Προτάσεις;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]